Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Επιτέλους!!

  Οριστικός ανάδοχος για το έργο ολοκλήρωσης του δρόμου Μουριά προς Κυράς Γεφύρι

    Γορτυνία | Οριστικός ανάδοχος για το έργο ολοκλήρωσης του δρόμου Μουριά προς Κυράς Γεφύρα

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε το πρακτικό δημοπρασίας και η ανάδειξη οριστικού μειοδότη για το έργο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΚΥΡΑΣ ΓΕΦΥΡΙ» προϋπολογισμού 250.000 €.


Με την μελέτη προβλέπεται να βελτιωθεί ο δρόμος από Δ.Δ. Πουρναριάς προς Γεφύρι Κυράς-Μυγδαλιά, με Χωματουργικές εργασίες, Τεχνικά, Οδοστρωσία και Σήμανση .
Πιο συγκεκριμένα με χ.θ. 0+00 το τέλος της Ασφάλτου από Τ.Δ. Πουρναριάς προς Γεφύρι Κυράς και για μήκος περίπου 1.400 μ. θα γίνουν οι εξής εργασίες:
Α) Θα εκτελεστούν Χωματουργικές εργασίες προκειμένου να εξασφαλιστεί ενιαίο πλάτος οδοστρώματος 6 μ. περίπου και να βελτιωθεί η μηκοτομή της οδού.
Β) Θα κατασκευαστούν επιχώματα, σε σημεία όπου θα υποδειχθούν από τη Δ/σα Υπηρεσία, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατά μήκος κλίση του δρόμου.


Γ) Θα γίνει επένδυση τάφρων σε σημεία όπου ο δρόμος παρουσιάζει έντονη κλίση
Δ) Σε όλο το μήκος της οδού θα γίνουν εργασίες Οδοστρωσίας με Υπόβαση μεταβλητού πάχους και Βάση πάχους 0,10 μ. , και τέλος Σήμανσης με τοποθέτηση Χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας σε σημεία όπου θα υποδειχθούν από τη Διευθύνουσα Υπηρεσία.
Ε) Σε τμήμα του δρόμου από Κυράς Γεφύρι προς Μυγδαλιά, μήκους περίπου 200μ. θα γίνουν επίσης εργασίες Οδοστρωσίας με Υπόβαση μεταβλητού πάχους και Βάση πάχους 0,10 μ.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ (150) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

https://www.kalimera-arkadia.gr

8 σχόλια :

  1. Ανώνυμος11/6/23 09:08

    οι στροφες απο Μυγδαλια προς Κυρας Γεφυρι ποτε θα διαπλατυνθουν ωστε να μπορουν να κινηθουν τουριστικα λεωφορεια προς Λιμνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/23 10:26

    Θά θά θά θά θά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/23 10:59

    Τα φτιάξανε ούλα οι υπουργοί μας και οι βουλευτές μας δεν θέλουμε άλλα έργα...Ερε σάρωμα περσινό που χρειάζεται να τσούζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/23 17:39

    Όταν υπήρχε η ευκαιρία και λεφτά οι υπουργοί μας διοριζανε τα Τσουγκια τοις γλανιτσιας και των Λαγκαδίων.Πλερωστε τώρα μερχι να ψωφησουμε.Τωρα περίμενε το Νικα και το Λαμπρόπουλο.Αλλοι μεγάλοι ηγέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/23 20:45

    Λυπαμαι για τα σχολια πλην του πρωτου.δεν καταλαβατε οτι το εργο θα γινει.χαθηκε παλιοτερα η ευκαιρια να γινει αλλα κακως βριζεις τσουγκια τον κοσμο.δε σε διορισανε κι εχεις προβλημα η σε διορισαν αλλοι κι οχι αυτοι της Γλανιτσιας και των Λαγκαδιων;αλλα κρατηστε και μικρο καλαθι.η λιμνη μονο τους ανατολικους μεταναστες βολευει που ξερουν ψαρεμα ποταμισιο.με τ α νερα ν ανεβοκατεβαινουν δεν μπορει να εχει τουριστικη αναπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/23 08:39

    Σωστα λεει ο προηγουμενος ,μια γλιτσα ειναι ο λαδωνας , τι τουριστικη αναπτυξη να εχει? Εχει περισσοτερες και καλυτερες λιμνες η Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/6/23 18:13

    Εσύ είσαι από τους διορυσμενους φίλε;αυτή είναι η αλήθεια όμως και καλώς να γίνει το έργο.Στο 2023 είμαστε το βλέπεις σωστό να υπάρχει μονοπάτι;μόνο δρόμος δεν είναι.Ρωταω γιατί δεν έγιναν τότε που έπρεπε;Στου τζιουκα βρέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/6/23 23:22

    .εαν εννοεις το οτι εγινε ενα εργο ελαττωματικο αφου δε χωρανε τα πουλμαν για μενα υπαρχει ευθυνη των κατασκευαστων αλλα και των υπαλληλων που το παρελαβαν ελαττωματικο αν σκοπος ηταν που λογικα ηταν να κατεβαινουν πουλμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.