Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Αυτή η δημοκρατία πόσα πιάνει;

              Όπως τα βλέπω από την κορυφή της κουκούλας
Αν διαβάσετε το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο θα καταλάβετε ότι η χώρα αυτή δεν μας ανήκει πλέον. Και το θρυλικό η «Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» ανήκει στο παρελθόν . Κανείς πλέον δεν εμπνέεται να εκστομίσει αυτή την φράση πολύ δε μάλλον και να την πιστέψει .Προσωπικά ούτε την λέξη δημοκρατία δεν θέλω ν ακούσω και να προφέρω. Το πολιτικό σύστημα που μας εξουσιάζει αρκετά χρόνια είναι μια παρωδία δημοκρατίας, ένα κατάντημα, ένας πολιτικός και κοινωνικός ευτελισμός, μια ντροπή. Είναι μια λέξη χιλιοειπωμένη φθαρμένη ,διεφθαρμένη και μηρυκασμένη τόσες φορές, από πολιτικούς , πολιτικάντηδες δικτάτορες, εργατοπατέρες συνδικαλιστές, ελεεινούς δημοσιογράφους ,δημάρχους και κάθε είδους λαμογιού αιρετού και διορισμένου .Η λέξη δημοκρατία έγινε συμβατή με το ψέμα την υποκρισία την διαφθορά την ατιμωρησία, την αλαζονεία της εξουσίας την αυθαιρεσία, την διαπλοκή . Τώρα γίνεται συμβατή και με την υποδούλωση. Αυτό δεν είναι σίγουρα δημοκρατία . Δεν είναι δημοκρατία να ζεις σε μια χώρα και να την διαχειρίζονται άλλοι. Αυτό είναι κατάντια και σύγχρονη μορφή σκλαβιάς Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και ο εφαρμοστικός Νόμος αποτελούν τα χειρότερα νομοθετήματα που πήγαν ποτέ στη Βουλή για να ψηφιστούν. Και ψηφίστηκαν εν μέσω χειροκροτημάτων στην αίθουσα και βαρβαρότητας απ έξω στην πλατεία συντάγματος.
Κουλουριασμένα σώματα ,σκυφτά αναδιπλωμένα κεφάλια ,με ματωμένα πρόσωπα έβγαζαν υγρές φωνές γεμάτες οδύνη και πόνο που θρυμμάτισαν την βιτρίνα αυτού του μορφώματος που την λένε κάποιοι δημοκρατία Όλα έγιναν πλέον πιο σκληρά. Και αυτοί έχουν αλλάξει .Oι πολιτικοί. Eγιναν ακόμη πιο σκληροί
Άναυδη η ελληνική κοινωνία παρακολουθούσε και παρακολουθεί χωρίς να πιστεύει στα μάτια της και στα αυτιά της για ακόμη μια φορά το παρόν και το μέλλον της.
Πιασμένη σφιχτά από τις χειρολαβές της εξουσίας η κυβέρνηση σκορπίζει με την ίδια άνεση διλλήματα και εκβιασμούς σαν τα χημικά και τα δακρυγόνα: Μνημόνιο η χρεοκοπία ,μεσοπρόθεσμο η πτώχευση΄
Αποδοχή των μέτρων η στάση πληρωμών. Εφαρμοστικός η Αργεντινοποίηση . Η επιλεκτική μνήμη του κ Πάγκαλου ξέχασε όμως να αναφερθεί στο ελικόπτερο που επιβιβάστηκε για να φύγει η κυβέρνηση της Αργεντινής.Εκβιασμός λοιπόν ενάντια στις φωνές της σιωπής της οργής και της αγανάκτησης Εκβιασμός για μισθούς και συντάξεις που αφάνισαν και που μας λένε ότι το μεσοπρόθεσμο μας εξασφάλισε. Με αυτό λοιπόν το πατριωτικό καθήκον ψήφισαν οι αιρετοί μας !
Σε λίγες ημέρες θα είμαστε όλοι θεατές στο παζάρι που θα γίνετε στο σχιστό του Πειραιά για το ξεπούλημα της χωρας. 3,99 θα γράφουν οι ταμπέλες για εμάς και 3,99 για τους ξένους αγοραστές.
Και τότε πάλι με γυαλιστερό περιτύλιγμα θα μας μιλάνε για αξιοποίηση της περιουσίας του κράτους και όχι για ξεπούλημα Ούτε αυτά τα χρήματα θα δούμε γιατί θα πάνε και αυτά κατ ευθείαν στους τοκογλύφους δανειστές μας ,όπως και τα ασημικά μας . Είναι όρος του μνημονίου.
Μεθοδευμένα όλα στην εντέλεια !! Και τα συμβόλαια ξεπουλήματος θα εκτελούνται από αυτούς που έχουν<< πατριωτικό καθήκον>>.
Και ούτε κουβέντα γι αυτούς που κακοδιαχειριστήκαν τα δημόσια κονδύλια και έφεραν την χώρα ως εδώ. Κάνουν μόκο στο αίτημα του λαού να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη όλοι αυτοί.
Πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό αφού είναι οι ίδιοι ?Αρκεί μόνο ένα παράδειγμα :Ο ιδιος υπουργός που έφερε στην βουλή μεσοπρόθεσμο και εφαρμοστικό νόμο είχε φέρει και τον Ν περί (μη) ευθύνης υπουργών To πολιτικό μπότοξ που προσπάθησαν με δήθεν αυτοκάθαρση ,τιμωρία και πλα-πλα-πλα δεν τους πέτυχε. Του εξέθεσε περισσότερο .Και μην έχετε καμία αμφιβολία .Το χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο. Πάμε στοίχημα(χωρίς ψευδώνημο) ότι μετά από ένα χρόνο θα μας λένε πάλι τα ίδια και θα φέρουν και τρίτο μνημόνιο?
ΥΓ Σύνθημα γραμμένο στους τοίχους από τους νέους μας
Δεν χρειαζόμαστε δακρυγόνα, κλαίμε από μόνοι μας για την Ελλάδα!

Καλό καλοκαίρι συμπατριώτες και μην ξεχνάτε ότι της παναγιάς θα φάμε γίδα από τον Σόλωνα Έχασε το στοίχημα .Συμφωνείς gerolyke και κούκε?

25 σχόλια :

  1. Ανώνυμος1/7/11 18:45

    δε βλεπω τον ιδιο κοσμο μετα απο λιγα χρονια...δυστυχως οι συνθηκες δειχνουν ναρχεται μεγαλο τσουναμι..οσο για την γιδα τι να πω ...πρεπει να δεχτει ο σολωνας την ηττα του και με αυτον ποτε δεν ξερεις..εγω παντως πιστευω οτι θα νικησει ο σολωνας στο τελος.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/11 18:56

    πότε είναι το τέλος πια?
    3 Μήνες με ψάχνει
    ο κουκουλοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/11 19:32

    Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ (ΒΛ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) ΠΟΥ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΝ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ή ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΡΑΣΗ (ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ-ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ)???

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΡΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΥΜΑΝΕ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΠΑΝΩ ΝΑ ΦΤΥΣΩ, ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΦΤΥΝΩ, ΚΑΤΩ ΝΑ ΦΤΥΣΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΦΤΥΝΩ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΙΣΟΙ, ΔΕΝ ΩΡΟΔΟΥΝ ΠΡΟ ΟΥΔΕΝΟΣ.

    ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ) ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ, ΑΛΛΑ ΛΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΤΡΑΝΙΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΚΟΡΜΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΑΡΔΩΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΨΙΛΗΣ ΝΑ ΚΟΚΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΟΝΙ ΤΗΣ.

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ (ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ......ΜΟΝΟ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ. Η ΤΟΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ, Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ "ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΩ"

    ΕΙΔΑΤΕ ΧΘΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ .....ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!/??

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

    ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΕΧΩ, Ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...

    (Ο ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/11 20:56

    ο χρονος ληγει στο επομενο μεσοπροθεσμο....σολωνα θα χασεις τη γιδα ρε !!!ΠΕς ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ2/7/11 02:33

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΤΣΙΑΡΕΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΚΟΣ2/7/11 08:55

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑ ΤΟΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ.ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΚΟΣ2/7/11 08:57

    Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ3/7/11 13:37

    Το βυζαντιο ηταν μια ανατολικη θεοκρατικη μοναρχια. Στο βυζαντιο η πολιτικη ζωη περιοριζεται στις ιντρικες της κωνσταντινουπολης του αυτοκρατορα 'των δυνατων' των ευνουχων της αυλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ3/7/11 13:45

    και βεβαιος στα σχολικα μας βιβλια δεν αναφερουμε οτι η βυζαντινη αυλη ειχε ευνουχους οπως η αυλη του πεκινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/7/11 14:20

    Mπορεις λοιπόν να γράψεις και να μας στείλεις κάτι γι αυτό το θέμα η οπουδήποτε άλλο θέμα θέλεις. Είτε επώνυμα είτε με ψευδώνυμο
    Και αυτό ισχύει για όλους τους αναγνώστες
    Γ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/7/11 14:40

    ξεχασες να αναφερεις τους παπαδες στην κων/πολη...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/7/11 17:25

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ¨ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ¨

    (Ο ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/7/11 18:06

    Ή ο Σόλωνας είναι διακοπές και δεν έχει πάρει το λαπτοπ (κάπως έτσι το λένε, αυτός ξέρει καλύτερα) ή βρίσκεται σε μεγάλη περισυλλογή και μπέρδεμα, επειδή πολλά βετούλια χοροπηδάνε στην ....αυλή.

    Δεν πειράζει, μάτι, καλό είναι να μπούνε και άλλοι στο παιχνιδάκι, μόνο χωρίς ζαβολιές και κακιούλες και ας μην ξερενόμαστε εδώ, αρκεί να σμίγουμε αλλού.

    Εδώ μπορεί να πούμε και κάτι που δε θα το λέγαμε φάτσα μπάτσα, βλέπεις δεν είμαστε όλοι ...θαρραλέοι!!!!

    Ίσως η ανωνυμία να μας ελευθερώνει λιγουλάκι και να εκφραζόμαστε κάπως πιο προχό!, κάπως πιο αιρετικά.

    Όποιος θέλει ας γράφει με το ονομά του, οποιος θέλει με ψευδώνυμο, όποιος θέλει τελείως άγνωστα.

    Αυτό είναι το μεγαλείο του ιντερνετ, μια θάλασσα ανταριασμένη, μια άναρχη πληροφορία που δυστυχώς σε λίγο καιρό θα απαξιωθεί η πληροφορία γιατί δε θα ξέρεις ποιο είναι αλήθεια και ποιό όχι.....

    Πάντως ας είναι καλά ο Νις, έκανε το μικρό τούτο τόπο και οι φτωχές μας ιδέες, απόψεις, πληροφορίες έχουν κάποια αρχή μέση και τέλος και εμένα προσωπικά με καλύπτει, ακόμα και αν κάποιοι πατριώτες με μάλωσαν (βέβαια σα ζερζέκι κι εγώ τους τσίγκλισα).

    Πιστεύω ότι ο αυτοσεβασμός και σεβασμός απέναντι στον άλλο θα υπερισχύσουν, χωρίς να τίθεται θέμα ό,τι αν κάποιος διαφωνεί με κάτι και θα το γράψει και θα το καυτηριάσει και θα προβοκάρει αν νομίζει ότι έτσι πρέπει να κάνει.

    Επειδή ¨ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον¨ έλεγε ο Σπινόζα (το θυμάμαι σε μια έκθεση που τόγραφε ο Θοδωράκος του Κομπόλη), γι' αυτό ας είμαστε αληθινοί. Έμαθα ότι κάτι πατριώτες άρχισαν να μιλάνε στα τηλέφωνα για να αποκλίσουν και να μην απαντάνε σε άλλους πατριώτες, που τους μπήκαν λίγο.....

    Δικαίωμά τους, μπορούν και να αποσυρθούν αν θέλουν, άλλωστε ξενέρωτα λένε (τσίμπα γερόλυκε, τσίμπα γιατί θα σκάσω), (εγώ δεν το θέλω, γιατί, τι γλανιτσιά θα είμαστε, αν είμαστε άλλοι απ' ότι είμαστε).

    Αϊτέ μου, θ' αντέξεις να μην μου απαντάς????

    Άμα απηυδήσω πια θα σταματήσω να γράφω και θάχω σκάσει κιόλας...

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    Από δω και πέρα θα γράφω με μικρά για να μη μπερδεύονται οι τόνοι και διαβάζετε τη Μοίρα και την Πατσιέβω σαν Τσιαγκροβαγγελιά, που ποτέ εγώ τη μακαρίτισσα δεν ανάφερα... αυτά για την τάξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ[ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ]3/7/11 19:21

    Αγαπητε κουκουλοφορε οπως ξερεις η δημοκρατιες ειναι ιμπιριαλιστικες απο την εποχη της Αρχαιας Αθηνας και της Ναυτικης συμαχιας της. η Γαλλικη δημοκρατια ειναι αυτη που εσφαξε ενα εκατομυριο Αλγερινους η Αμερικανικη δημοκρατια κατεστρεψε για εκατο χρονια οικολογικα το Βιετναμ βορβαδισε το Σανταμ την Γιουγκοσλαβια μαζι με τους Ευρωπαιους και σημερα τον Κανταφι και αυριο ποιος ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ[ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ3/7/11 19:33

    Καποια στιγμη θα μιλησουμε και για πολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/7/11 22:07

    μπααα.....προτιμω να πα να παιξω κλιτσικα ουτως η αλλιως δεν σε καταλαβαινω [θεμε μυαλου που λεγαμε]gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/7/11 22:58

    Το ξενέρωτο σε πείραξε και όχι το θέμα μυαλού, γιατί τέτοιο θέμα δεν τέθηκε και σου απολογήθηκα.

    Πάντα στις ιστορικές ρήξεις....υπήρχαν οι αφορμές, γιατιί οι αιτίες ήταν αυτές που δεν φαίνονταν εκείνη τη στιγμή, αλλά αργότερα....

    Εσύ βρήκες το θέμα τάχαμου μυαλού!!!

    Άστα αυτά!!!!

    Αλήθεια γιατί σε πείραξε τόσο πολύ η λέξη ¨ξενέρωτα¨????

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ3/7/11 23:10

    ΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΚΡΙΝΚΛΙΣ ΠΑΛΙΟΠΡΥΓΙΣΙΟΣ ΛΕΕΙ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.ΟΧΙ ΝΑ ΤΥΜΒΩΡΥΧΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΗΣΟΥΜΕ.ΚΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΙΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΧΑΛΙΟΥΡΑΜΕ ,ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ ΦΑΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Τ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ.ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΟΛΥΚΟ ΖΝΤΡΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΙΚΟ ΔΗΛΩΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΚΟΥΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μποβισιος3/7/11 23:19

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΠΡΩΤΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΔΩ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/7/11 00:21

    εγω δε βγαζω ακρη με αυτα που λες....τη μια σπουδαγμενος συνταξιουχος την αλλη με μαγαζι ...να γινει κατι αλλα να το κανουν αλλοι....σου φταινε και τα κλαρια αλλα δε τα κοβεις...μου θυμιζεις κατι μυστηριους γλανιτσιωτες που τα ξερουν ουλα..αλλα δε ξερουν τι ειναι το στρογγολυθι ,αλλα με εκανες και γελασα με την τηλεφωνικη συνομοσια ,οσο για το ξενερωτοι ....μαλλον ανηκεις σε κατι μυστηριους που ΖΟΥΝ οταν πανε γλανιτσια και το παιζουνε ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ....και εχουν ακουσει την εκφραση σε καποιο τουρκικο σηριαλ .. με τις ευχες μου για υγεια και μακροημερευση gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/7/11 00:32

    ρεντεζελα...δηλωτη ενα καρπουζι αλλα δε τρωνε οι χαιμενοι..χαχαχα gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρεντεζελας4/7/11 01:14

    θα παρω δυο.οποτε το ενα θα το φαω σιγουρα.ποσο καιρο βασταει να τα παρω τωρα πουναι φτηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/7/11 02:00

    ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΧΑΘΗΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/7/11 13:37

    Ρε πατριώτες, μην απαντάτε για μένα, μη μπερδεύετε τα πράγματα.

    Εγώ απολογούμαι μόνον γι΄αυτά που έχουν την υπογραφή (ο χωρίς ψευδώνυμο) για τίποτα παραπέρα.

    π.χ. Πότε γερόλυκε εγώ εμφανίστηκα σπουδαγμένος συνταξιούχος??? για μαγαζάκι μίλησα μονάχα και έχω πιστεύω το γνώθι σαυτόν.

    Μποβίσιε, (αλήθεια πόσοι ξέρουν του Μπόβου?) πότε ζήτησα από το γερόλυκο για πολιτική??

    Άλλος τούγραψε τέτοιο.

    Ρεντεζέλα, ευχαριστώ που λες ότι εγώ δεν ανάφερα τη γερόντισσα, αλλά αυτά να τα πεις καθαρά στον αϊτό (αλήθεια τόσο βατοκρυμμένος έγινε?) και στο γερόλυκο που παρασύρθηκε και μου την είπε, άδικα στην προκειμένη.

    Αλλά αυτά είναι τα προβλήματά μας????

    τότε είμαστε καλά αδέρφια... και μάλλον ακόμα είμαστε, γιατί τα πολλά είναι πίσω.

    Καλό καλοκαίρι με υγεία, νίκες στη δηλωτή και καμιά φορά αν ανάβουν τα αίματα ρίξτε λίγο νεράκι να μη φουντώνει ...η γλανιτσιώτικη φλόγα.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος4/7/11 14:17

    να διατηρεις σταθερο ψευδωνυμο προς αποφυγην παρεξηγησεων....για οτι εχω καταλαβει λαθος...ζητω ταπεινα συγνωμη και ακομα αναμενω τις προτασεις σου...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.