Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Γεμίσαμε και φέτος την αίθουσα και τις καρδιές μας

Δέσμευση Κούλη οτι θα προχωρήσει η ανάπλαση της πλατείας
Σήμερα Κυριακή 9-02-2020 ο Σύλλογος Μυγδαλιωτών Αθήνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στον πολυχώρο Αίτιον.
Για άλλη μια χρονιά οι Μυγδαλιώτες με προθυμία και με ζεστά συναισθήματα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Ήταν ένα ωραίο αντάμωμα από πατριώτες όλων των ηλικιών και με εξόχως συγκινητική την παρουσία της νεολαίας.
Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος (του Κίμωνα) με όλα τα μέλη του Δ.Σ υπερέβαλαν εαυτούς ώστε να είναι επιτυχημένη και επαρκής η προσέλευση των πατριωτών.
Τα χαμόγελα οι φιλοφρονήσεις και τα πειράγματα περίσσευαν.
Μαζί με τον εκλεκτό καφέ γευτήκαμε ωραιότατη Βασιλόπιτα (προσφορά Θάλειας Δημητρακά), δοκιμάσαμε ρακόμελα (προσφορά Κώστα Παπαναστασίου) και όλοι απολαύσαμε την ετήσια σύναξη μας.
Πήραν το λόγο αρκετοί πατριώτες και κατέθεσαν τις απόψεις τους για ευρυθμία του Συλλόγου (Χρήστος Μποσμής, Φώτης Φουρνόδαυλος, Βαγγέλης Χριστόπουλος, Χρήστος Γιαννόπουλος κ.α).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλίου, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γιαννόπουλος.
Στην ομιλία του ο δήμαρχος Στάθης Κούλης δεσμεύτηκε ότι θα δώσει με τους συνεργάτες του όλον του  τον εαυτό για την καλυτέρευση της Γορτυνίας και ότι το έργο της πλατείας θα προχωρήσει κανονικά

Στη συνέχεια έλαβαν χώρα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στο οποίο κάποια πρόσωπα παρέμειναν (Κώστας Γιαννόπουλος, Νίκος Παπαναστασίου, Νίκος Μακρής και Τάσος Σταθόπουλος) και προστέθηκαν νέα μέλη όπως ο Άγγελος Σούτας, Μαρίνα Σταυροπούλου του Αγγελετόγιαννη, Ράνια Παπαδημητρίου (ανιψιά του Βαγγέλη Χριστόπουλου) και η Βασιλική Μυστριώτη (νύφη του Χρήστου Λεγάκη).
Όλοι πατριώτες ευχαριστήθηκαν και απόλαυσαν τη συνάντηση που άφησε σε όλου ευχάριστα συναισθήματα και νοσταλγία για το χωριό.
Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΥΓ Το φλουρί έτυχε στον "προεδράκο" και το αντίτιμο των 50 ευρώ το παραχωρεί στο σύλλογο
και το άλλο φλουρί  από τα κομμάτια έτυχε του Σωτήρη Κων/πουλου  που επίσης τα 50 ευρώ παραχωρεί στο σύλλογο για τις δραστηριότητές του 
                           Το ανανεωμένο το διοικητικό συμβούλιο 








1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος10/2/20 18:59

    Δε γλεπω χψ γερολυκο ρεντεζελα.γριπωμενα ενετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.