Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτά που ζωντάνεψε ένας χρόνος


Πολλές φορές περιφέρεται στο μυαλό μου εκείνη η στιγμή που με τά τα πρώτα sms στους γνωστούς φίλους και συμπατριώτες τους γνωστοποιούσα την ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστολογίου. Σήμερα έκλεισε ένας χρόνος από τότε που η πρώτη ανάρτηση  σ αυτό το ιστολόγιο, προκάλεσε σε άλλους έκπληξη, σε άλλους απορίες και σε άλλους αδιαφορία. Προκάλεσε όμως ενθουσιασμό
και<< συγκινησιακό τραμπάκουλο>> σε αυτούς που είδαν την χρησιμότητα του. Σε μένα προσωπικά προκάλεσε άγχος και αγωνία από τότε που το έβαλα σε λειτουργία ,για το αν θα καταφέρω να πιάσω τους στόχους και τους σκοπούς που είχα βάλει .
Με την πάροδο του χρόνου μάζεψε τριγύρω του αρκετούς νέους φίλους από την Γορτυνία ,την Αρκαδία, την Ελλάδα. Ταξίδεψε με τον <<ταχυδρόμο >> της τεχνολογίας στην Ευρώπη στην Αμερική, στην Αυστραλία σε όλο τον κόσμο και αντάμωσε νοσταλγούς για να πάρει τον στεναγμό τους. Αυτό ήταν σημαντικό για όλους μας γιατί σμίξαμε και μιλήσαμε με τον δικό μας κώδικα. Μιλήσαμε για τα τραγούδια μας ,τους ανθρώπους μας την ιστορία τους την θυμοσοφία τους
Ενημερωθήκαμε γνωριστήκαμε επικοινωνήσαμε. Ταξιδέψαμε όλοι μαζί στο παρελθόν. Συμφιλιωθήκαμε πιο πολύ με τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Για μένα ομολογώ ότι ήταν μια παραμερισμένη και ξεχασμένη αίσθηση το χωριό .Kι όμως! ανακτήθηκε μέσα από αυτό το ιστολόγιο. Θα ήταν πολύ διαφορετικά αν αυτό το μηχάνημα ήταν προσιτό και οικείο σε όλους μας . Σαν το ραδιόφωνο π.χ Να ακούει την μουρμούρα ο γερο-Διαμάντης και να κτυπάει το πόδι κάτω με δικό του ρυθμό και όχι του τραγουδιού, και να λέει <<μπομ-μπομ-μπομ>> Δυστυχώς οι περισσότεροι συμπατριώτες στάθηκαν αρνητικά από την αρχή σ αυτή την εξέλιξη ,παρόλο που δεν είναι δύσκολη, με αποτέλεσμα να στερούνται τα χρήσιμα που προσφέρει. Ποτέ όμως δεν είναι αργά.
O χρόνος που πέρασε ήταν σκληρός και άδικος. Αλλά και οι εκτιμήσεις για τα επόμενα χρόνια είναι ακόμη χειρότερες.
Αυτό σημαίνει πέρα από κάθε άλλο ότι θα αναζητούμε ακόμη περισσότερη θαλπωρή από τον τόπο μας και από αυτό το ιστολόγιο .Θα αναζητούμε περισσότερο την επικοινωνία και την ψυχαγωγία.
Αυτός ο χρόνος ήταν αρκετός για να αναδείξει τα επιλεκτικά ψέματα πολλών επί πολλά χρόνια και μας ποτίζει τώρα την πικρή αλήθεια κάθε ημέρα . Οι εξηγήσεις δεν μας αρκούν αφού εμείς πληρώνουμε τις αμαρτίες τους και οι υπεύθυνοι, φωνάζουν μόνο για να ξορκίσουν το κακό. Θα υποστούμε χειρότερα .Η κατάσταση αυτή δεν μπορούσε ν αφήσει αδιάφορο αυτό το ιστολόγιο, αφού είτε το θέλουμε είτε όχι, εμείς το συνθέτουμε και μας εκπροσωπεί . Έτσι λοιπόν έγινε στέκι και καταφύγιο για πολλούς από εμάς για πολλά θέματα και έδιωξε την ξηρασία που απειλούσε να μαράνει την σχέση μας με το χωριό μας. Η λειτουργία των σχολίων που αφέθηκε χωρίς περιορισμούς έγινε η ακακία και ο πλάτανος που εκφράζεται ο καθένας μας με το μοναδικό πνεύμα του γλανιτσιώτικου καλαμπουριού.
Σειρά έχουν τώρα τα χρόνια προβλήματα του χωριού. Καμία δικαιολογία πια , καμία αναβλητικότητα καμία παρέλκυση κανένα ψέμα. Δεν θα αρκεστούμε μόνο στην ανάδειξη αλλά θα διεκδικήσουμε και την λύση τους. Αρωγοί σ αυτή την κατεύθυνση πιστεύω ότι θα είναι όλοι οι σύμβουλοι δημοτικοί και τοπικοί και όλοι εμείς. Στο νέο ξεκίνημα ελπίζω να βρουν τον τρόπο ν ανοίξουν τα παραθυρόφυλλα για να μας δουν και αυτοί που δεν μας έχουν δει ακόμη.. Δεν θα παραλείψω να κάνω κάλεσμα σε όλους να βάλουν πλάτη για να αποφύγουμε την στασιμότητα και την κρίση του. Απευθύνομαι περισσότερο σ αυτούς που ξέρουν πέντε αράδες γράμματα και στην νεολαία μας που ίσως από αδυναμία μου δεν κατάφερα να την ενσωματώσω
Συνοδοιπόροι πάλι στην νέα περίοδο ελπίζω ότι θα περάσουμε καλά και σιγά-σιγά να φτάσουμε στην κορυφή της κουκούλας .(όχι ψηλότερα όμως)
Να είστε όλοι καλά
Γ.Γ.(Nis)

28 σχόλια :

  1. Ανώνυμος10/9/11 10:36

    μπραβο NIS εκανες πολλυ καλη δουλεια...μπορεις και πιο καλα...μπραβο..[που να περιμενα εγω να πω σε γιαννοπουλο μπραβο χαχαχα]Εγω σε ζηλευω που το ξεκινισες .συγχαριτηρια..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/11 11:00

    ρε γερολυκε,μπας κι εισαι γιαννοπουλος; νις μπραβο για ολα και για το κλαρινο του Μπρουκλογιαννη που βαλες.Οι μουσικοι τον εχουν ψηλα,εννοω ξενοι που κουβεντιασα τυχαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/11 14:13

    καλο ρε χαχα!!!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/9/11 14:16

    παντα ετσι εμπαινε ο γιαννης......gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ10/9/11 18:00

    ΤΗΝ ΕΣΤΗΝΑ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕ.ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΓΓΑΡΕΖΙΚΟ.ΕΥΓΕ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/9/11 22:15

    Γιώργη, είπαμε κάνεις καλό ακόμα και σε μας τους..... μπαχαλάκηδες!!!!

    Τσιγκλάμε τους αφ' υψηλού σχολιαστές, αλλά ρε γαμώτο μου βγήκανε....ξενέρωτοι και δεν ...ξεχαρμανιάζουμε αρκούντως!!

    Η κοινωνία έχει απ΄όλα, ακόμα και μας τους πεμπτοφαλαγγίτες (συμφωνεί και ο γερόλυκος), τους προδότες, τους τουρκόσπορους κλπ

    Εγώ όσο μπορώ (και δεν διαγράφεις κατά προτροπή) θα .....αρλουμπολογώ και θα τσιγκλάω.

    Κάτι αϊτοί, κάτι ρεντεζέλες, κάτι....γερόλυκοι ας συνεννοηθούν να κάνουν ξανά μποϋκοτάζ...

    Πάντως γιώργη πέστου τους ότι η χαρά του κάθε μπλόκερ είναι να γίνεται ένα σχετικό τζέρτζελο στο ιστολόγιό του.

    Ας σοβαρέψουμε λίγο. Μπράβο σου, νάσαι γερός, νάμαστε και μεις καλά να,,,,,πλακωνόμαστε (με την καλή έννοια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/9/11 22:39

    οτι και να λες για μενα δεν πιανει για ενα λογο.ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.καλα να εισαι.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/9/11 22:56

    Μόνο κακός και ανύπαρκτος????


    Έλα εκδηλώσου, βγάλτα από μέσα σου να μη σκάσεις


    Μπα γράφεις και με κεφαλαία????

    Τι είπα για σένα (λες και σε γνωρίζω)???

    Ισα ίσα εσύ συμφώνησες με κάτι ...ακραίες φαιές θέσεις για πεμπτοφαλαγγίτες

    Εδώ ταιριάζει εμ και κερατάδες εμ και κακομοίρηδες.


    Ζουδάκια που έλεγε ο Κόλιας ή το καλύτερο του Διαμάντη ¨αδειανά πιάτα¨

    Αν τώρα το σκληρό χιούμορ το λες κακία, μάλλον είναι έτσι όπως εσύ νομίζεις.

    Και για να πειστείς, πότε είπα κάτι κακό για σένα???

    Ξενέρωτο σε είπα, για όνομα του,,,,Αλλάχ.

    Το τζαμί στα δυό ρέματα λέμε να το φτιάξουμε ή στη μπαλιζού, τις λες για ρώτα το ρεντεζέλα,


    Μπουρλότο (όπως έλεγε η Σαπφώ Νοταρά )

    Νις, δεν πιστεύω να διαγράψεις (καθ' υπόδειξιν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/9/11 23:06

    κακος γιατι κρινεις τους παντες χωρις να λες ποιος εισαι..ανυπαρκτος γιατι οικιοποιηθηκες εστω σαν // ,ψευδωνυμο που δεν σου ανηκε..βλεπεις παντου συνωμωσιες ανυπαρκτες..για ναχεις λογο υπαρξης οσο για την γνωμη σου πιστευε οτι θελεις δε με αφορα..και εδω τελειωνω μαζι σου και σαν geros....ναχεις την ευχη μου..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. BRAVO NIS!!!
    BRAVO SE OLOUS POU ME KALH KAI MH "PENA" AKOURASTA MAS ENHMERWNOUN KAI DIASKEDAZOUN O KATHENAS ME TON DIKO TOUS TROPO!!!
    O DE GEROLYKOS EINAI TO "ALATI KAI TO PIPERI"
    THS ISTOSELIDAS !!!
    EGW DEN EXW KALH '"PENA" NA GRAFW ALLA EPISKEPTOMAI THN ISTOSELIDA KATHE MERA GIA AYTO KAI SAS EYXARISTW POLY!!!! NA EISASTE OLOI KALA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/9/11 02:04

    Χρόνια πολλά, Δημιουργικά, Ζωντανά, και στον αιώνα τον άπαντα.!!!!!!
    Για τους Γορτύνιους του Μόντρεαλ: Κώστας Καπετάνιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουκος11/9/11 08:32

    Μια χαρα πεννα εχεις Γιωτα,την πεννα της αγνης πατριωτισσας,την πεννα του Οδυσσεα της Ιθακης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/9/11 09:54

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

    ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟς ΕΝΑΙ

    ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΟΥΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O GEROLYKOS MPOREI NA MH LEEI POIOS EINAI ALLA GRAFEI PANTA "ME TO GANTI" KAI OXI ME YPONOOUMENA!!! EXEI SAN ARXH "TO LAKWNIZEIN ESTI FILOSOFEIN" !!!!
    KOUKO SE EYXARISTW POLY !!! ETSI MOU DINEIS THARROS NA SXOLIAZW PERISSOTERO!!! TO DE "AGNH" EINAI XARAKTHRISMOS POU ME SYNODEYEI SE OLH MOU TH ZWH !! MHPWS EISAI KAPOIOS POU ME KSEREIS KALA????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/9/11 15:13

    σιγα το προβλημα .....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/9/11 12:19

    Με γεια το νέο λογότυπο. Επί τη ευκαιρία, ακόμη περιμένω την ανάρτηση στην ενότητα "τραγούδια" και του θείου μου του Βρούχου ή Χαϊδούλη.
    Σου εύχομαι ολόψυχα νάσαι καλά, να μας συντροφεύεις για πολλά πολλά χρόνια και η πορεία του ιστολογίου νάναι δυναμική κι allegra σαν το σόλο του οικουμενικού μας κλαρινίστα που διάλεξες για τον πρόλογό σου.
    Η χρονιά, που τόσο γοργά κύλησε, μπορεί σε σένα να προξένησε άγχος κι αγωνία, σε μας όμως πρόσφερε στιγμές χαράς, κεφιού, συγκίνησης, νοσταλγίας, "πατριωτικής έπαρσης", αλλά και έντασης και θυμού για τους "χωρίς ψευδώνυμο" δήθεν σχολιαστές, που, εκμεταλλευόμενοι αυτή τη τόσο πετυχημένη και αξιέπαινη προσπάθεια και τη φιλοξενία του χώρου, εξαπολύουν μύδρους και τοποθετούνται άστοχα και κακόβουλα, προς εκτόνωσή τους προφανώς και προκειμένου να διασκεδάσουν την ανία τους.
    Είναι κρίμα να βεβηλώνεται έτσι αυτή η πρωτοβουλία και να στερείται της αποδοχής που της πρέπει.
    Εύχομαι σύντομα να μπουν και άλλοι στη Γλανιτσιώτικη παρέα και να δώσουν τη ζωντάνια, την πνοή και το ξεχωριστό πνεύμα που διαθέτουν.
    Γιώργο σ' ευχαριστώ για τη δροσιά της ακακίας και του πλάτανου και το ντουζένι του κλαρίνου.
    ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ12/9/11 13:04

    ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ Η ΜΕ ΤΟΥ ΑΒΑΔΑΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΓΙΑ ΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΨΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΔΩΘΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/9/11 14:32

    Γιαννα ευχαριστώ για όλα.
    Σύντομα θα ακούσεις και του μπάρμπα μας (τον έχω και εγώ) το κλαρίνο αφού χτες τον είδα στην Γλανιτσιά και βρήκαμε τον τρόπο για να έρθει η κασέτα στα χέρια μου,την οποία μου είπε την φυλάει για μένα απο τότε που το παρήγγειλα.
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/9/11 16:51

    σολο απο χαιδουλη!!!!!!μπραβο...ευχομαι καλη σχολικη χρονια και καλη προοδο σε ολα τα παιδια ...Γιωτα με κανεις και ντρεπομαι... ακου φιλοσοφος....καλα να σαι γελασα gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/9/11 16:58

    Θα πάμε και ψηλότερα απο την κουκούλα Γιωρη.
    Εκει είναι ο προορισμός ολων μας.Δεν ειναι και μακριά η κορυφή της απο τον ουρανό.Αλλα μεχρι τότε ας είμαστε όλοι καλά και εσυ που μας κρατάς συντροφιά
    πκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/9/11 16:59

    ΝΙΣ...περιμενω καποια στιγμη οταν μπορεις ενα αφιερωμα στο περιοδικο ΛΙΑΣΚΟΒΑ καθως και στους ανθρωπους που το στηριξαν...[δυστυχως δεν ειμουν αναμεσα τους]συγνωμη για την παραγγελια...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/9/11 17:07

    Εδώ που τα λέμε παιδιά, κυρίες και κύριοι, αν δεν ήτανε αυτό ΤΟ
    ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο (ΝΙΣ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΕΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΖΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ
    ΧΑΡΤΟΥΡΑ, δεν πειράζει φίλε του χρόνου, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΗ
    ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ.
    ΝΤΟΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος12/9/11 17:14

    τετοια πες του ρε συ να ρθει του χρονου με κανα κλαρινο στο χωριο...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος12/9/11 18:46

    Ως αναφορά για την αφιέρωση στην Λιάσκοβα Α) το e-mail έχει τα όνομα της Β) Πολλά κείμενα είναι αναδημοσιεύσεις του περιοδικού. Γ) Στην πρώτη ανάρτηση μου νομίζω ότι έκανα ιδιαίτερη αναφορά κατ αρχήν στο περιοδικό και αυτονόητα στους συντάκτες της .Δ) Δυο χέρια και ένα μυαλό νερουλό έχω .Αν έχω παραλείψει κάτι ευχαρίστως να το συμπληρώσω. Οι συντάκτες της είναι οι μοναδικοί και αυθεντικοί για να μας περιγράψουν τα συναισθήματα και τα βιώματα εκείνης της εποχής και με την εμπειρία τους να συνεισφέρουν και εδώ. Επίσης και εσύ…για να εξαγνιστείς από την τότε απουσία σου

    Εγω gerolyke κράτησα το λογο μου με το ντέφι.Εσύ με το ταβούλι μας την έκανες. Του Μπαντέβα είχε χαλάσει το ακορντεόν και γι αυτό δεν ανέβηκε

    ΝΤΟΡΗ μ έχουν κλείσει για το πανηγύρι της Τεγέας του χρόνου. Ας προσέχατε
    Ευχαριστώ κ εγώ Ντόρη
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/9/11 19:40

    χαθηκα γιατι αλλαζα το τομαρι απο το ταβουλι ρε και δεν ηξερα τι να βαλω...συνταξιουχου..δημοσιου υπαλληλου...ιδιωτικου υπαλληλου???καλα ο μπαντεβας νομιζε οτι το ακορντεον παιζει οταν το βαρεις με την γκλιτσα και το σπασε....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος12/9/11 22:10

    ΥΓ Δυο αράδες γράφει το έμπειρο μέλλος της συντακτικής ομάδας, Γιάννα καί αμέσως το γλυκαίνει
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος13/9/11 10:31

    Νις σ' ευχαριστώ για το τελευταίο σχόλιο, αλλά ας μη λιβανιζόμαστε μεταξύ μας.
    Γερόλυκε έγραψες με το τομάρι. Προτείνω να το κάνεις πατσγουόρκ, δηλαδή λίγο από τον καθένα.
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος13/9/11 15:25

    χρειαζεται μεγαλο ταβουλι....ειναι πολλα τα κοματακια..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.