Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Ο λαός να βάλει το χέρι του και το μυαλό του για να αποτρέψει την εθνική τραγωδία


Οπως τα βλέπω από την κορυφή της κουκούλας
Την ώρα που ξεκινώ να γράψω αυτές τις αράδες είναι σε εξέλιξη το υπουργικό συμβούλιο για να πάρει αποφάσεις στο θέμα δημοψηφίσματος Με αφήνουν τελείως αδιάφορο οι αποφάσεις του.
Και αυτό επειδή έχω καταλήξει πως όλες αυτές οι ραγδαίες εξελίξεις των πολιτικών γεγονότων δεν οφείλεται σε κάποια συγκυρία. Είναι ξεκάθαρο μέσα μου ότι υπήρξε σχεδιασμός Απλά γιατί κάπου αλλού οι διαπλεκόμενοι έχουν συνεδριάσει πριν το υπουργικό για το υπουργικό.Το μόνο ενδιαφέρον θα είναι να μάθουμε τον τρόπο που έχουν σχεδιάσει για να σώσουν το σάπιο πολικό σύστημα μετά από την καθημερινή λαϊκή οργή και ιδιαίτερα εκείνης της 28ης Οκτωβρίου . Η λαϊκή αφύπνιση τους έχει τρομάξει. Οι διαπλεκόμενοι όμως έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν το ίδιο πολιτικό σύστημα αφού πρώτα ξεσκαρτάρουν ορισμένες φιγούρες και μας εμβολιάσουν με την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα άλλαξαν.
Τραγική ειρωνεία όμως ε? : η ιστορία αυτής της χώρας να αντανακλάται σήμερα πάνω στα συντρίμμια που άφησε το πολιτικό σύστημα και αυτό να επιμένει να την καθρεφτίσει για το μέλλον της. Και τραγικότερη ειρωνεία ακόμη είναι που το πολιτικό σύστημα και το καθεστώς των οικονομικά ισχυρών να έχουν ακόμα την δυνατότητα να καθορίζουν τις εξελίξεις και να βρίσκουν λύσεις που να ξεπερνούν τα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιουργούν με την πολιτική τους και την νοοτροπία τους
Πως τα καταφέρνουν οι μπαγάσηδες όμως ! Ακόμη και την εξαθλίωση του λαού για την οποία είναι υπεύθυνοι , την ίδια να χρησιμοποιούν σαν εργαλείο και να την εκμεταλλεύονται για την επιβίωση τους!
Διασταυρώνονται στο μυαλό μου οι εικόνες που εναλλάξ αποκαλεί ο εκάστοτε αρχηγός της αντιπολίτευσης τον εκάστοτε πρωθυπουργό επικίνδυνο για την χώρα και ότι πρέπει να φύγει. Και μετά μιλάμε για την κασέτα και την ξύλινη γλώσσα της αριστεράς . Τα ίδια και τα ίδια εδώ και 35 χρόνια.
Είδατε όμως πως τα βρήκαν αμέσως στην συγκάλυψη των σκανδάλων?
Ούτε γάτα ούτε ζημιά .Τέλειωσαν όλα μια χαρά. Κουβέντα πια για τα σκάνδαλα ο πρωθυπουργός ,κουβέντα και ο Σαμαράς.
Ακούω αυτή την στιγμή από την ΤV (από πληροφορίες λέει oδημοσιογραφος χαχαχα )ότι ο πρωθυπουργός ανέφερε στο υπουργικό ότι τον πολεμάνε οι τραπεζίτες τα ΜΜΕ και τα μεγάλα συμφέροντα που έχουν όλο το χρέος μας στις ελβετικές τράπεζες.
Ρε Παπανδρέου δεν σε πολεμάνε αυτοί, ο λαός σε πολεμάει . Γιατί δεν το λες αυτό ρε γαμώτο.Aφού το βλέπεις,γιατί κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις? Γιατί ρε γαμώτο δοκιμάζεις πάλι την παλιά συνταγή ν ανοίξεις την βαλβίδα εκτόνωσης της λαϊκής οργής ,δήθεν ότι σε πολεμάνε τα συμφέροντα με τα ΜΜΕ που τους ιδιοκτήτες τους κάλεσες διαδοχικά στο μαξίμου και συνομίλησες μαζί τους? Αυτοί εμάς πολεμάνε και εσένα με το Σαμαρά σας στηρίζουν και σας εναλλάσσουν στην εξουσία επειδή με την σειρά σας στηρίζετε και εσείς την αστική δημοκρατία τους
Κρίση μου αγαπημένη
Προτιμώ χίλιες φορές να χρεοκοπήσουμε παρά να εξακολουθεί να μας κυβερνά αυτός ο συρφετός . Και εννοώ και των δύο κομμάτων.Φώτισε το λαό να γυρίσει σελίδα και να γίνεις ευκαιρία όχι όμως γι αυτούς που σε επικαλούνται και οπως την ενοούν Η εθνική τραγωδία θα συντελεστεί να φύγουν τελικά αυτοί και να έρθουν οι άλλοι
ΥΓ Συμπατριώτη χψ ξέρεις ότι σε παρακολουθώ.Διαφωνώ σε αρκετά που αναφέρεσαι. Θα τοποθετηθώ στα σχόλια κάποια στιγμή.

32 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

λαος........ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ...ζητουν την τιμωρια του νεαρου απο τη λαρισα.....αποβολη απο ολα τα σχολεια της ελλαδος ...επειδη μουντζωσε..αν τους γ.....ε τι θα ζητουσαν????gerolykos

Ανώνυμος είπε...

Κουκουλοφόρε,

τιμή μου να με παρακολουθείς. Σίγουρα θα διαφωνείς σε αρκετά απ' ότι γράφω (που μερικές φορές είναι ασύντακτα και ...οργίλα), άλλωστε πολιτικές απόψεις είναι και δε μπορεί να συμφωνούμε όλοι σε όλα.

Όλα όσα γράφουμε και γράφεις έχω την εντύπωση ότι είναι χιλιοειπωμένα, κοινότυπα και καλά εμπεδωμένα από τη συντριπτική πλειοψηφία.

Η τελευταία σου πρόταση ότι προτιμάς να χρεοκοπήσουμε παρά να μας κυβερνά αυτός ο συφερτός μου θυμίζει έντονα ένα έργο του Γιάντσο (το άλογο που κλέει) που ένα μικρό παιδί ρωτούσε συνέχεια σε κάθε εξήγηση και έλεγε ¨αταπόν¨δηλαδή και μετά?????

Πρόταση ολοκληρωμένη θέλω και θα την ακολουθήσω.

Το να λες ας μη βγούνε αυτοί και ας χρεοκοπήσουμε, συμφωνώ, όμως ρωτάω ¨ΑΤΑΠΟΝ¨και μετά ΠΟΙΟΣ????
Για να ακούσω ονοματάκια συγκεκριμένα ή προτάσεις ολοκληρωμένες.

(ο χωρίς ψευδώνυμο)

Υ/Γ Πάντως μούληψες και σου τόγραψα.

Ανώνυμος είπε...

Το έργο μάλλον του Γιάντσο ήταν ΄Ο κόκκινος ψάλμος¨

γέρασα ο μαύρος και αλησμονάω

Ανώνυμος είπε...

Μετά τα νυχτερινά γεγονότα>


Το σφάξανε σα βετούλι......

Δυστυχώς το δόγμα ή το παίρνεις ή τ' αφήνεις και δε σε ρωτάω κυριαρχεί στις μονεταριστικές κοινωνίες.

Μπορεί άκαιρα και ηλιθιοδώς να ήθελε ο Γιωργάκης να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και να έπεσε στη λούμπα, αλλά για την ευρώπη αποφασίζει το κογκλάβιο και όχι οι λαοί.

Άλλωστε ούτε το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έχει αρμοδιότητες.

Σε κάθε περίπτωση ο τυπάκος με τα οπεν γκαβ και τα φυναφλήματα έχει γίνει επικίνδυνος.

Για να δω τώρα θα ψηφίσουν σχεδόν όλοι τη συμφωνία και θα προκηρύξουν εκλογές ή θα γίνει της μουρλής???

Τελικά θέλουμε τη συμφωνία που μας αλυσσοδένει για γενιές ή όχι???

Μην τολμήσω και το ξαναρωτήσω. Το ερώτημα είναι αυτό.....¨θέλεις ευρώ ή όχι¨

Θα ρωτήσεις τώρα το μήτσο από τα λεχαινά τι θέλει......

Εμείς κυβερνάμε, εμείς αποφασίζουμε και άμα βρίσκουμε κάποιον χαζοχαρούμενο με συνοπτικές τον σφάζουμε σα βετούλι....

(ο χωρίς ψευδώνυμο)

Ανώνυμος είπε...

Ο απόλυτος αυτοεξευτελισμός του πολικού συστήματος και των πολιτών. Προχθές στο υπουργικό συμβούλιο συμφωνήσαν ομόφωνα οι υπουργοί για το δημοψήφισμα, και τώρα τα ποντίκια εγκαταλείπουν το καράβι που βουλιάζει.
Ο κουκουλοφόρος του χωριού.

Ανώνυμος είπε...

έχεις απόλυτο δίκιο. Όσους δεν υπουργοποίησε ανέβηκαν στα κεραμίδια, όσοι βάζουν υποθήκη για ψηλά σαλόνια το παίζουν προστάτες, λες και δεν κυβερνούσαν μαζί.

Αλήθεια την κήρωση της συμφωνίας με τους γκάγκστερς ποιος θα την κάνει??? Ο Σαμαράς ή όλοι μαζί πλην ...Λακεδαιμονίων.

(ο χωρίς ψευδώνυμο)

Πάντως έχει χάσει το σκυλί τον αφέντη του, αλλά μη σκιάζεστε ρε θα μας σώσει το σύστημα....

Ανώνυμος είπε...

διορθωση.πολιτικών ήθελα να γράψω
ο κουκουλοφόρος

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΧΨ!ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΥ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,.ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑΒΑΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑ.ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΡΑΣΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνω, μάτι μου, πήρες ούλια τη μόρφωση εσύ και δεν περίσεψε για μας.

Αλήθεια Νις, είσαι ο κουκουλοφόρος?????, γιατί το τσακάλι ο ρεντεζέλας λέει ΄....όσο για το Νις τι να σε παρακολουθήσει με την αγραμματοσύνη σου.....

Όσο για το ....παιδάκι που δε μπορεί να μοιράσει δυό γαϊδουριών άχερα, του λέω ότι η μούρλια που ούλους μας βάρεσε είναι η παρακάτω.


Μέχρι χτες ούλοι βρίζαμε για τη συμφωνία και ότι δεν έχει τη νομιμοποίηση κλπ[ κλπ.

Και τώρα που το ΠΑΙΝΤΙ , εκβιαστικά, ζήτησε νομιμοποίηση έγινε αυτό που γίνεται τώρα. Ούλοι ζητάτε τη συμφωνία....ΚΟΤΕΣ λιράτες ρε είμαστε ....ΚΟΤΕΣ!!!!!!!

Ρεντεζέλα, τελικά θα απαντήσεις αν θες ναι ή όχι τη σύμβαση?????? ή περιμένεις το Σαμαρά και το Λυκουρέντζο. ΞΕΡΩ τι σου λέω, ΞΕΡΩ.....αετέ μου βυζαντινέ.....

(ο χωρίς ψευδώνυμο)

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΟΥ!.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Τ ΑΦΗΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ. ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΨΕΥΔΟΝΥΜΟΣ
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΝΩΜΕΧΡΙ ΧΘΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΑΟς ΔΗΛΑΔΗ
ΡΕΝΤΕΖΕΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΦΗΝΕΙς ΑΡΚΕΤΡΕΣ

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΓΩ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ 5.50 ΠΟΥ ΚΟΠΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑ Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ!ΤΖΑΠΑ ΜΑΓΚΑΣ!ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑΧΕΙΣ Η ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΟΝΕΙ Ο ΨΕΥΔΟΝΝΜΟς
ΓΙΑΤΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙς ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑς ΚΑΚΟς ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΗΣΕΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ψυχραιμια.....ντροπη να βριζομαστε..gerolykos

Ανώνυμος είπε...

Χψ Στο ερώτημα σου: ήθελα να ήμουν
Nis

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΚΟΠΡΙΕΣ 6.38 ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γερόλυκε, συμφωνώ.

Τουλάχιστον ο καθένας ας υπερασπίζει τον εαυτό του με θάρρος και χωρίς οξείες αντιπαραθέσεις.

Πατριώτη του 5.50 και εσύ του 6.38 μην τον ερεθίζετε το ρεντεζέλα, θα μου πάθει τίποτα και με ποιόν θα ....τσακώνουμαι??/

Λαχτάρα μου και μαυρούλα μου...

Πραγματικά άμα λείψει αυτός και γω θα πέσει φτώχεια στο ιστολόγιο και με ποιούς θα κάνετε χάζι???

Τέλος πάντων εγώ είμαι ζερζέκι ακόμα και μου αρέσει να τσιγκλίζω, αλλά μη το χοντραίνεται το πράμα, δεν αξίζει πιστέψτε με. Και ο ρεντεζέλας και ο καθένας μας έχει το χρώμα του και τη ...χάρη του. Ψυχραιμία λοιπόν.

(ο χωρίς ψευδώνυμο)

Υ/Γ ποιος να φανταζόταναι ότι στην ...ποδιά μου θα σφάζονταν παλληκάρια.

Αλλά ρε ρεντεζέλα να ζητάς από το Νις λογοκρισία??? εσύ ο αριστερός δημοκράτης???? πως θα το λύσω τούτο το μπέρδεμα??/ αριστερός δημοκράτης και λογοκρισία!!!! ....!!!!????

Μη με μπερδεύεις είμαι γέρος και τα χάνω.

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο 6.38

Ανώνυμος είπε...

Α! ρε τσάκαλε ρεντεζέλα, πως με μυρίστηκες?????

Ναι ρε εγώ είμαι ο κάθε άγνωστος που γράφει εδώ.

Νις, με παρέσυρε ο ρεντεζέλας και σε νόμισα για τον κουκουλοφόρο. Χαίρουμαι όμως που θαυμάζεις (μακάρι) τα γραφόμενά του, γιατί στα περισσότερα συμφωνώ και εγώ προσωπικά τον θέλω πιο.....λαϊκό ¨τραμπούκο¨ Πρόσεξε ρεντεζέλα τα εισαγωγικά τα κόμματα και τις τελείες από ...έναν αγράμματο. Άφηκες, μάτι, τίποτα μόρφωση και για μας τους αγράμματους???

(ο χωρίς ψευδώνυμο)

Ανώνυμος είπε...

Μορφωμένε ρεντεζέλα πες μας στον αιώνα σου τι γλέπεις??? θα γίνει ο Σαμαράς αυτοδύναμος πρωθυπουργός???

(ο γνωστός)

Υ/Γ φτου μου μη βασκαθώ γύρισα με όρεξη.

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ χψ και ο ρεντεζέλας και οgerolykos γιατι δεν στέλνετε άρθρα για ανάρτηση?
Μπορείτε με το e-mail σας να κρατήστε την ανωνυμία σας και νομίζω ότι το ξέρετε αυτό. Πέρα από αυτό δεν είμαι μαρτυριάρης.
Νις

Ανώνυμος είπε...

εγω εχω δηλωσει .....εως 4 σειρες...gerolykos

Ανώνυμος είπε...

Γιώργη σκιάζουμαι, δεν ξέρω άμα πέσω στα χέρια του ρεντεζέλα τι με περιμένει.....

Ρεντεζέλα απόστασα.....σκούλος.....

(ο χωρίς ψευδώνυμο)

Υ/Γ ελπίζω να έχεις λίγο χιούμορ και να κάνεις κάπου κάπου αυτοκριτική. Εγώ πάντως κάπου κάπου κάνω,...εσύ????

Ανώνυμος είπε...

οσο για τα αλλα....σε ενα γηπεδο μια φορα φωναζανε οι μεν ...ειναι στημενο????απαντουσαν οι δε...ναι!!!μην τσακωνεσται δεν λεει....αληθεια τωρα ..ξερετε ο ενας τον αλλον???πλακα θαχει ναστε....ας πουμε ..ξαδερφια...gerolykos

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΓΗΠΕΔΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

Ανώνυμος είπε...

είμαι λιγουλάκι τρανός για να τον έχω ξάδερφο.

Μακρινός ίσως, αλλά είναι ικανός να με ....εκτελέσει ως μίασμα.

Ανώνυμος είπε...

σε γηπεδο εξελισεται ομως φιλε...καλημερα σε ολους...gerolykos

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΥΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΘΕΑΜΑ.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΕΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΝΑΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ.ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΑΠ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ.ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Σ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΑΝΗΚΕ ΑΚΟΜΑ!ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΓΝΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕ Θ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙ!

Ανώνυμος είπε...

γηπεδο.κλπ..ενοουσα την κεντρικη πολιτικη σκηνη.....συγνωμη αν το εγραψα λαθος και καταλαβες αλλιως .....δεν ηθελα να θιξω κανεναν..gerolykos

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΟΧΙ ΓΕΡΟΛΥΚΕ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ .ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΣΚΑΓΙΑ ΑΠ ΑΛΛΟΥ.ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο!!

( ο αγράμματος)