Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του Γιώργου Δημόπουλου προς όλους τους Γορτύνιους

  Δημοτικού συμβούλου της Παγγορτυνιακής συμμαχίας πολιτών 
  Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους πατριώτες μου Γορτύνιους, οι οποίοι ανεξάρτητα από κομματικές ταυτότητες τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξη, πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.
    Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Γιάννη Γιαννόπουλο, ο οποίος με τίμησε με την πρότασή του να συμμετάσχω στο συνδυασμό του, την οποία και αποδέχθηκα αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και το έργο που έχει διατελέσει όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι η νέα Δημοτική Αρχή, την οποία και συγχαίρω για τη νίκη της, να συνεχίσει το έργο του και να υλοποιήσει τα ώριμα για εφαρμογή σχέδια όπως αυτά δημοσιοποιήθηκαν προεκλογικά στον προγραμματικό λόγο του απερχόμενου Δημάρχου.
    Η νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου με την απλή αναλογική απαιτεί σύγκλιση απόψεων για τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης. Θα είμαι θετικός σε κάθε έργο αναπτυξιακής, πολιτιστικής και κοινωνικής πολιτικής, όταν υπάρχει διαφάνεια, αλλά κατηγορηματικά αντίθετος και ασυμβίβαστος αν προκύψουν θέματα αδιαφάνειας που έχουν σκοπό την ικανοποίηση αλλότριων συμφερόντων.

    Η κατάληψη της πρώτης θέσης μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού μας αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή. Η θέση μου ως δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης απαιτεί ενεργό παρουσία και αίσθημα ευθύνης και στο βαθμό που με αφορά δεσμεύομαι με τέτοιο τρόπο να λειτουργήσω, ώστε να πάμε τη ΓΟΡΤΥΝΙΑ μας μπροστά.
    Κλείνοντας, θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω την επιτυχία μου σε έναν ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ της αυτοδιοίκησης που δεν είναι κοντά μας:

Τον πατέρα μου, τον ΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ.

Γιώργος Α. Δημόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας

10 σχόλια :

  1. Ανώνυμος11/6/19 14:35

    Γιώργη, καλή δύναμη και συνεννόηση για το καλό

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/19 14:37

    Το μπουρδοειδές στρατόκαυλον απεχώρισε στα τέσσερα.....

    Το άλλο βγήκε χθες σα μαστουρωμένο να πει το πρόγραμμα του μονεταριστή κούλη.....τέτοια αντιγραφή δε μπορούσα να κάνω ούτε στα μαθηματικά στις δόξες μου...

    Η μεγάλη ηγέτης σηματοδοτεί με τη Βάνα την παλαιοντολογία και με το στάθη την μπαρμπου...τσολογία!!!! Το συγχυτικό τόχω σίγουρο.....

    Ο ΣΚΑΪ όλο και βγάζει τη σύζυγο του Γιάνη (και μάλιστα μόνη της)....πόσο να πηγαίνει η σφήνα διαφήμιση σήμερα???? ήήή κατά πως λέει ο πονηρός αναλυτής, αβαντάρουν τον νάρκισσο να πάρει ψηφαλάκια από τους "επαναστάτες" και να κόψει από τον ταμτάκο......πού ξέρει κανείς????

    Όλα τα λεφτά είναι ο Σκουρλέτης παιδιά.....ωρύεται κυριολεκτικά (καθώς και ο δικολάβος φίλης) στα ΜΜΕ μόνο και μόνο νάχει να λέει ότι αγωνίστηκε και αξίζει τη.....διαδοχή του "αγγλόφωνού"...

    Τούτες τις μέρες κάνω χάζι και ένα από τα παιδιά μου που το οδήγησε το παρεάκι του μαξίμου να συμπαθήσει τους....άλλους!!!!!! Καλημέρα του λες και στ' ατσάλι στέκεται......τόλεγα μια μέρα στον πονηρό ξάδερφο και την άλλη τόκανε σκίτσο πανελληνίως.....

    (ότι τους συχαίνεται επειδή τον ανάγκασαν να συμπαθήσει τους άλλους, κάτι τέτοιο)

    (γραμμή έδινα και εξακολουθώ να δίνω υπερήφανε συντροφο-πατριώτη, τέως γιδοξούριον)


    Το όνειδος της οικογένειας (κατά Αντρέα) απερρίφθει από τον κομιστή των επιστολών του Ιησού???? τι κρίμα θα είχε ο πατριώτης μας κάποιον να ψηφίσει....τι κρίμα!!!!! Τώρα κατά πως γράφει θα ξαναψηφίσει σύριζα........βέρτικο ίσως???? πάντως τρικυμία εν κρανίω σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/19 16:06

    ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΛΥΠΟΜΟΥΝ[χαιδευτικα] ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΥ!ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/19 16:38

    Σε συνάντησή του με επιχειρηματίες, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, λέει ότι «θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα», απαντώντας σε επιχειρηματία για 7ημερο εργασίας, χωρίς τον κίνδυνο ελέγχων και προστίμων από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας.
    Αυτή είναι η δέσμευση Μητσοτάκη προς τους εργαζόμενους, ότι θα επικρατήσει η εργασιακή ζούγκλα, η κατάργηση του 8ωρου και του 7ήμερου, οι κακοπληρωμένες δουλειές χωρίς κανένα δικαίωμα, και ότι οι μνημονιακές πολιτικές της εργασιακής απορύθμισης θα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/19 17:20

    αμφιβάλλω αν και τώρα έχεις καταλάβει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/6/19 17:36

    Χαρακτηρισμοί όπως γιδοξουριον. Προάγουν το διάλογο; Δεν ξέρω Αλλά ο μπαγάσας έχει γερή πένα τον παραδέχομαι έχει στοιχεία βουκολικά του χωριόυ μας ... Και αμα του μπεις στο μάτι δεν σε ξεπλένει λιασκοβα.. ας ειναι καλά και να γράφει το φχαριστιέμαι που λοιδορεί τους συριζαίος. Και κάθε κακώς κείμενο από όποια παράταξη να είναι.... Τους κριτικάρει με στοιχεία βουκολικά του χωριού μας και ανοίγει η ψυχή μου να τα διαβάζω.... Πεστα Αντώνη εσύ κάπως τα ποσιαζεις καλα... Εδώ τώρα θα σας πω μία ιστορία με τον τσιοτσιολα και μακεδόνο.. όταν πούλησε τα γίδια ο μακεδονος.

    Έφυγε από του μπουλημετη και ήρθε στο χωριό

    Στο καφενείο δεν έβγαινε συχνά γιατί συνήθως διαφωνούσε με τους πατριώτες πολιτικά και φοβόταν μην ογρατηση..

    Κατά τα δικά του λεγόμενα... Ένα και δύο για να λιμερηση.. πήγαινε και έβρισκε τον τσιοτσιολα στην μπαλιζου.


    Και πιανανε συζητήσεις μέχρι το βράδυ..

    Μία μέρα επισκέφτηκαν τα παιδιά του Μαραγκού που έβγαζαν μέλι.... Και για κουβέντα αλλά και να δουν πως βγάζουν το μέλι...


    Αφού τα παιδιά τους καλωσόρισαν τους έδωσαν Μέλι να δοκιμάσου κ.τλ τους πρότεινα να πουν καμία ιστορία από τον πόλεμο.. ξεκίνησε ο τσοτσολας να λέει ιστορικά γεγονότα ο μακεδονος τον διέκοπτε κάθε τόσο.. και τότε ο τσοτσολας δεν άντεξε και του είπε.. το αμίμητο (πες τα Αντώνη εσύ κάπως τα ποσιαζης καλά) πεστα χψ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/6/19 17:45

    Να ιδεί τίλογα θα τα ποσιαζει μεθαύριο ο Κουλης 7 μέρες τη βδομάδα ...υπερωριακως
    Κυριακή κοντή γιορτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/6/19 17:50

    Αυτοι φεγουνε ,για αυτους που ρχονται εχεις να πεις τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/6/19 17:52

    θέλει η νεοφιλελε πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/6/19 03:09

    ρε τι λετε δω μεσα χωρις εμενανε..εκει που ερημωσαμε και δεν ειχα τι να διαβασω βλεπω 9 σχολια..κι ακομα να φανει ο γερολυκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.