Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Συγχαρητήρια στον σύλλογό μας από τον νυν δήμαρχο Γιάννη Γιαννόπουλο για την δωρεάν μελέτη της πλατείας που προσέφερε στον δήμο στην χθεσινή ομιλία του στην Αθήνα



 Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα είπε ,
να ενταχθεί συντομότερα στο πρόγραμμα ΤΑΠΤΟΚ του ΕΣΠΑ και να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την ανάπλασή της 
Σην κεντρική προεκλογική εκδήλωση για τους ετεροδημότες Γορτύνιους της Αθήνας ο δήμαρχος Γορτυνίας δεσμεύθηκε να συνεχίσει και την επόμενη τετραετία την συστηματική εξεύρεση πόρων προκειμένου να μην ανακοπεί η αναπτυξιακή πορεία των τελευταίων ετών και κυρίως η ποιοτική τουριστική αξιοποίηση της Γορτυνίας με παράλληλη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και των βαθιών ιστορικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών της. Δεν παρέλειψε στην ομιλία του η οποία είχε συναισθηματικές αποχρώσεις να ευχαριστήσει τους συνεργάτες τους για ό,τι έχουν πετύχει σήμερα αλλά και όλους τους συλλογικούς – κοινωνικούς φορείς της περιοχής για την αγαστή συνεργασία με τον δήμο και το έργο που έχουν επιτύχει.
Μετά τον δήμαρχο τον λόγο έλαβαν σχεδόν όλοι οι παριστάμενοι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου, το οποίο αποτελεί ένα μείγμα έμπειρων στελεχών του συνδυασμού και αρκετών νεοεισερχόμενων, προσωπικοτήτων κυρίως από την κοινωνία των πολιτών και τους συλλόγους της Γορτυνίας.

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.