Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Οδυσσέας :Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Μπουντρούκα


 «Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική πρόταση απέναντι στη δεξιά της ΝΔ και στη νέο-δεξιά του κ.Τσίπρα. Και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωράμε δυνατά με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα.»

Βασικά σημεία συνέντευξης στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» (Χρ.Κούτρας – Γ.Ντσούνος):
Ο κ.Τσίπρας θα θυμηθεί πολλές ιστορικές προσωπικότητες της Αριστεράς, όπως ο Άρης Βελουχιώτης. Όμως ο Άρης Βελουχιώτης ήταν ένας πραγματικός αριστερός με αρχές και αξίες – ενώ ο κ.Τσίπρας είναι ένας «αριστερός» της εξαγοράς, ένας νεο-δεξιός στα λόγια και στην πράξη, που κάθε βράδυ προσεύχεται στον Κώστα Καραμανλή. Γι’αυτό και δεν μπορεί πια να ξεγελάσει κανέναν.

Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει στη Βουλή ταυτόχρονα το κοινωνικό επίδομα των 300 ευρώ για τους συνταξιούχους και ένα «δωράκι» 10 εκατομμυρίων ευρώ για συγκεκριμένα μεγάλα συμφέροντα, διαγράφοντας ένα πρόστιμο για τη μεταφορά νερού στην Αίγινα.
Οι πολίτες γνωρίζουν καλά πως ο κ.Τσίπρας ένα τους δίνει, δέκα τους παίρνει. Ξέρουν καλά πως το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη προοδευτική πρόταση απέναντι στη δεξιά της ΝΔ και στη νέο-δεξιά του κ.Τσίπρα – ο οποίος καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά νομοθετεί όσα εκείνη λέει.
Αυτή την περίοδο, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να αντιπαρατεθούν πολιτικά, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «κλέψει» το πρόγραμμα της ΝΔ, το εφαρμόζει κατά γράμμα και μάλιστα χωρίς να κουνηθεί φύλλο, και καυχιέται και στην κα Μέρκελ για την επιτυχία του. Γι’αυτό, και επειδή δεν έχουν ουσιαστική πολιτική διαφωνία, επιτίθενται σε οικογένειες, συγγενείς, συζύγους. Εξάλλου, ο κ.Τσίπρας, μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές, δεν λέει στους πολίτες ούτε ποιον υποψήφιο θα στηρίξει για Πρόεδρο της Κομισιόν.
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προχωράει δυναμικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με το Γιάννη Μπουντρούκα και ένα δυνατό ψηφοδέλτιο.

8 σχόλια :

  1. Ανώνυμος18/5/19 09:22

    Αν δεν τον στήριζε μπορεί να έπαιρνε κάτι ο ανθρωπάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/19 12:28

    ΠΑΤΡΙΩΤΕς, μη γινοσαστε επαιτες πισω απ το Μητσοτακη και τον Τσιπρα
    στις εκλογες της αλλης Κυριακης μαυριστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/19 17:53

    Σωστός ο πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/19 18:04

    ψηφιστε τσιπρα καμενο και καθε κομμα πατριωτικο και οχι της μερκελ και των γερμανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/19 23:39

    Τι λες ρε συμπατριωτη ,ο Τσιπρας κι ο Καμμενος δεν εγιναν υποταχτικοι της μερκελ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/5/19 11:06

    Αντισταθείτε στους δημαγωγούς, τους εθνολαϊκιστές, ειδικά τους ακροδεξιούς και στους διαθέσιμους πολιτικούς προς πώληση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/5/19 11:21

    Αντισταθείτε στους βαρεμένους, τους μυαλοκαμένους, τους ψεκασμένους, τους πουλημένους, τους στοκαρισμένους και στους κάθε λογιώ λογιώ πολιτικούς απατεώνες.

    Τώρα ξέρετε, γιατί οι μάσκες πέσανε εδώ και καιρό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/5/19 11:25

    Πηγαίνετε μαζικά και ψηφίστε, γιατί αν δεν πάτε, θα ψηφίσει για σας το κάθε ακροδεξιό έως ναζιστικό απόβρασμα, θα ψηφίσει για σας το κάθε στοκαρισμένο απολιφάδι του προ περασμένου αιώνα!!!!! Θα ψηφίσουν εκείνοι που παχνίζονται μια ζωή με το κάθε κόμμα που κυβερνάει, που αλλάζουν σαν τα πουκάμισα τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.