Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Αλαλούμ στην Γορτυνία με τον Σύριζα

Βαριές αιχμές από τον Ζούνη κατά  Σύριζα 
Έφαγε πόρτα κι από τον Κούλη 
                 Η δήλωση Ζούνη 
      Με αφορμή τηλεφωνήματα, από φίλους και συντρόφους μου, που δέχομαι από χθες απαντώ δημόσια ότι γαλουχήθηκα σαράντα χρόνια τώρα με το δημοκρατικό δρόμο για το σοσιαλισμό. Πιστεύω, λοιπόν, ακράδαντα στην αυτονομία των κινημάτων, στον πλουραλισμό των ιδεών. Πορεύτηκα σαράντα χρόνια κουβαλώντας ιδέες και οράματα. Δεν προσπορίστηκα τίποτα από την ενασχόλησή με τα κοινά. Απεναντίας έδωσα ότι μπορούσα. Χρήμα, χρόνο, ιδέες, προτάσεις, αγώνες.

  Συγκρούστηκα δημιουργικά για μια κοινωνία δίκαιη, μια κοινωνία των πολλών που ταυτόχρονα κατοχυρώνει τα δικαιώματα των μειοψηφιών. Σήμερα με τη συμμετοχή μου στην Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Γορτυνίας επιδιώκουμε τη δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού κινήματος δημοκρατικών, προοδευτικών δυνάμεων. Στόχος μια προοδευτική συμμαχία που θα φέρει τη νέα άνοιξη στη Γορτυνία.
 Στα δήγματα κάποιων απαντάμε  με δείγματα γραφής το ήθος, με αξιοπρέπεια, με τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας. Με τους δημοκρατικούς – προοδευτικούς συνδημότες μας θα δώσουμε τη μάχη για την ανατροπή της πορείας ερήμωσης της Γορτυνίας. Κοινωνική πολιτική, προστασία του περιβάλλοντος, θέματα καθημερινότητας του πολίτη, χρηστή διαχείριση, διαφάνεια, κοινωνική αλληλεγγύη, ποιότητα ζωής θα είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Μακριά από εμάς ετερόκλητες συμμαχίες χωρίς αρχές, πρόγραμμα και στόχους. Με ψηλά το κεφάλι κοιτάμε στα μάτια τους Γορτύνιους άνδρες και γυναίκες και με την προαιώνια φλόγα της Γορτυνιακής οξυδέρκειας και του Αρκαδικού ιδεώδους πυροδοτούμε την αναγέννηση της Γορτυνίας που θέλουμε.

  Στις 26 Μαΐου θα μιλήσουν οι καρδιές και ο νους των προοδευτικών Γορτυνίων που ξέρουν να διακρίνουν τους ανιδιοτελείς αγωνιστές από τα λαμόγια και τους κάθε είδους γραφειοκράτες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΥΛΗ
 Με αφορμή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται, ότι η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»,  της οποίας ηγούμαι,  στηρίζεται από συγκεκριμένο κόμμα, κάνουμε γνωστό, ότι τούτο δεν ευσταθεί και καταγγέλλουμε ωμά την οποιαδήποτε ανάμειξη κόμματος στην παράταξή μας.
Η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», είναι ανεξάρτητη, έχει οικουμενικό χαρακτήρα  και εκπροσωπεί το σύνολο των Γορτυνίων συμπολιτών μας.
Οποιοσδήποτε άλλος κομματικός προσδιορισμός, δεν έχει καμία απολύτως θέση στην παράταξή μας.

Aνακοινωση Συριζα : Τότε δεν στηρίζουμε κανέναν
 Προς Διάψευση του δημοσιεύματος στις 13/5/2019 στήριξης της κομματικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ προς τον υποψήφιο δήμαρχο Γορτυνίας Κούλη Ευστάθιο με τον συνδυασμό Ενώνουμε τη Γορτυνία – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία.
Ανακοινώνουμε ότι η Ομάδα Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας ως αρμόδια εκ του καταστατικού του κόμματος για την απόφαση αυτή, ύστερα από συνέλευση των μελών της στις 16/2/2019, αποφάσισε ομόφωνα να μην στηρίξει καμμία υποψηφιότητα στον Δήμο Γορτυνίας.
14/5/2019
Η Συντονιστική Επιτροπή Κομματικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.