Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Άνοιξε η ταβέρνα στο χωριό

Έργο των συλλόγων Αθήνας και Τρίπολης μετά απο συνεχείς προσπάθειες τριών ετών
 Στην πλατεία , σ ένα ιδιαίτερο ζεστό πετρόχτιστο χώρο που ήταν το ισόγειο του σχολείου ,έγιναν χθες τα εγκαίνια της ταβέρνας που άνοιξε για να εξυπηρετήσει τους ντόπιους και κάθε επισκέπτη του χωριού Για πρώτη φορά ανοίγει ταβέρνα στο χωριό κάτι που ήθελε η τοπική κοινωνία αλλά και περισσότερο εμείς που κατεβαίνουμε για λίγες ημέρες στο χωριό  Κάτω λοιπόν από τα πλατάνια και τις ακακίες θα μπορούμε πλέον θα ν απολαύσουμε το κρασί η το τσίπουρο με χωριάτικα φαγητά και την καλή μας παρέα. Επίσης θα αποτελεί κίνητρο οι επισκέπτες να επισκέπτονται  τα χωριό μας  και να δοκιμάσουν μαγειρεμένα φαγητά των τοπικών μας συνταγών.
Η ολοκλήρωση του δρόμου προς τον Λάδωνα και αποπεράτωση της πλατείας (αίτημα που διεκδικούμε από τον δήμο )μαζι με μια γενικότερη ανάπτυξη της Γορτυνίας  θα μετατρέψει το χωριό μας από συναισθηματικό καταφύγιο σε ενεργό κομμάτι κοινωνικής, οικονομικής και πολιτισμικής εξέλιξης
Ευχόμαστε στον συμπατριώτη μας απο το Βαλτεσινίκο ,Λάμπη Βασιλικό   καλές δουλειές  

5 σχόλια :

  1. Ανώνυμος29/7/14 09:42

    μηπως ... τωωώρα σαν το αγαμάκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/14 13:16

    ρε πατριωτη ποιος ηταν αυτος ο αγαμακος και τι εκανε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/14 15:48

    οταν φερανε το γιατρο αργα γι αυτον ειπε ο αγαμακος :τωωωωρα και στ αποκλασματα....!τωρα που ηρθε ο γιατρος ...να μου τα .....ξουρισει....! και ξεψυχησε (θ.γιαννοπουλος,αναμνησεις απο τη ζωη του χωριου μου,εκδοση 1987,σελ 116.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/14 16:42

    α μαλιστα ......χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.