Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Εκλογικό κέντρο του δήμαρχου τα γραφεία του Δήμου Γορτυνίας

Με απερίγραπτο καθεστωτικό θράσος, ο απερχόμενος δήμαρχος Γορτυνίας, χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του δήμου για εκλογικά του κέντρα, λες και είναι οικογενειακό του φέουδο !
  Απροκάλυπτα και χωρίς δισταγμούς, έχει υποχρεώσει τους δημοτικούς υπαλλήλους να μοιράζουν τα προεκλογικά φυλλάδια της παράταξής του μέσα στα γραφεία των υπηρεσιών, παραβιάζοντας ξεδιάντροπα νόμους και κανόνες.
Άραγε υποχρέωσε τις υπηρεσίες του Δήμου να καλύψουν και το κόστος του απερίγραπτα ψευδολόγου εντύπου, στο οποίο παρουσιάζει τα δήθεν  έργα στη Γορτυνία;
Δεν περιμένουμε από τον κ. Γιαννόπουλο απάντηση, αφού από συνήθεια και επιλογή αγνοεί την κοινή γνώμη, ακόμα και όταν καλεί δημοσιογράφους για συνέντευξη.
..
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.