Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Οι Μ.Κ.Ο, τα ναρκοπέδια και οι …”παρέες”

Μ.Κ.Ο. (Μπίζνες Καλά Οργανωμένες) 
ή αλλιώς 
O κόσ Μ ος τό ‘χε τούμπανο κι εμείς Κ ρυφ Ο καμάρι! 
Όταν το 1998, κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 1999, μπήκε στον προϋπολογισμό του ΥΠΕΞ ένα κονδύλι 60 εκατομμυρίων δολαρίων, ως ετήσια Hellenic Aid για τις αναπτυσσόμενες χώρες, το γεγονός πέρασε απαρατήρητο και από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και από τους μεγάλους δημοσιογράφους.. . 
Μόνο οι «παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ» έμαθαν ότι απ’ το 1999 και σε ετήσια βάση, η χώρα μας, ως νέο μέλος της Επιτροπής Αναπτυξιακής Βοήθειας (Development Assistance Committee – DAC) του ΟΟΣΑ, όφειλε να διαθέτει κάθε χρόνο ένα ποσοστό του ΑΕΠ «με σκοπό την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης στις αναπτυσσόμενες χώρες, μεταξύ των οποίων ήταν και είναι: Αλβανία, Σερβία, ΠΓΔΜ, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ουκρανία, Παλαιστινιακή Αρχή, Συρία, Τουρκία, Ιράκ, κ.λπ.
 Το σκεπτικό της εισόδου της χώρας μας στο γκρουπ των ανεπτυγμένων χωρών, προσωπικά δεν το γνωρίζω όπως στοιχηματίζω δεν το γνωρίζει και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Tη διάθεση, ή καλύτερα το μοίρασμα των κονδυλίων της Hellenic Aid το ανέλαβε, μια «ανεξάρτητη» (για να μην ελέγχεται- ως συνήθως) «Αρχή» : η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ.) του υπουργείου Εξωτερικών.
Η ίδια «ανεξάρτητη αρχή», ανέλαβε να δημιουργήσει και ένα «Μητρώο» των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) καθώς και τους κανόνες που θα διέπουν τις ΜΚΟ.

Πλήθος μη κυβερνητικών οργανώσεων εμφανίζονται να έχουν λάβει πολύ μεγάλες χρηματοδοτήσεις από τα κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών. Σύμφωνα με τον έλεγχο που είχαν κάνει ορκωτοί λογιστές την περίοδο 2000 – 2010 είχαν δοθεί πάνω από 100 εκατ. ευρώ απ’ τα κονδύλια του υπουργείου.

Μια ΜΚΟ, σχεδόν , για κάθε σπίτι! Σήμερα, μετά από δεκαπέντε  χρόνια και με όσα ακούμε σχετικά  μπορει να καταλάβει κάποιος, απόλυτα πια,  τους στίχους του Νιόνιου : «φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα κι ιστορία οι παρέες»!!!

Γνωστό εδώ και δέκα χρόνια ήταν το σκάνδαλο της ΜΚΟ , «International Mine Initiative» (IMI), ή αλλιώς «Διεθνές Κέντρο Απο-ναρκοθέτησης» αλλά η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ όχι μόνο κώφευε, αλλά κάλυπτε κιόλας τους υπεύθυνους.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, από τις 18 Ιανουαρίου του 2004 με τηλεγράφημα του προς τον τότε υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Λοβέρδο, ο πρέσβης της χώρας στο Λίβανο, Ν. Βαμβουνάκης ζητούσε να ενημερωθεί για το έργο της εν λόγω ΜΚΟ, καθώς δεν είχε καμία εικόνα, αλλά ουδέποτε του απάντησαν. Να σημειωθεί ότι για την «αποναρκοθέτηση του Λιβάνου» η ελληνική ΜΚΟ είχε λάβει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, για …225 νάρκες!! Το κόστος για να καταστραφεί μία νάρκη κυμαίνεται από 300 – 1.000 ευρώ.
Ακόμα και με το ακριβότερο κόστος δηλαδή, το έργο της Μ.Κ.Ο κόστισε κάπου 225.000 ευρώ, ενώ στο ελληνικό δημόσιο στοίχισε μόνο 4.000.000 ευρώ!!!!!!!!
Μένει να βρεθούν ακόμα 11,542.890 νάρκες από τον Β´ Παγκόσμιο.    Άρα χρειαζόμαστε ακόμα 13.435 Μ.Κ.Ο   αποναρκοθέτησης!!!!!!!!

Η “Ημερησία”    δημοσιεύει  “Λίστα με τις Μ.Κ.Ο που πήραν από τα κονδύλια του ΥΠΕΞ πάνω από 100 εκατ. ευρώ  την περίοδο  2000-2010″, «Ψάχνω 600 ΜΚΟ που είναι εξαφανισμένες» δηλώνει ο Ρακιντζής, « και τις στέλνω στις ΔΟΥ να τις διερευνήσουν ».

Όταν η πίτα μικραίνει τότε βγαίνουν όλα στη φόρα. Δεν υπάρχουν πλέον χρήματα για 700 Μ.Κ.Ο. έτσι θα γίνει επανεξέταση κι επιλογή. Αίρεται, λοιπόν, η ‘μονιμότητα’ της μακράς λίστας των εν λόγω οργανώσεων που με τόσο κόπο έχτισαν πετραδάκι-πετραδάκι τα κόμματα που κυβέρνησαν τη  χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για να γίνει μια νέα, μικρότερη προφανώς και με άλλα πλέον κριτήρια. Ποια θα είνα αυτά δεν ξέρουμε… Μπορεί και να τις περάσουν από ΑΣΕΠ… !

Η ακριβής λίστα με τα ακριβή στοιχεία παραμένουν ένα μυστήριο αφού ακόμα και ο αναπληρωτής Υπ. Οικονομικών δεν γνωρίζει γι’ αυτό και στέλνει  και αυτός  επιστολές σε διαφορα υπουργεία ζητώντας να του δωθεί ο κατάλογος!

Στενάζουν τα   ..   “τουίτια”   κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων :

• – Ο χορός των ΜΚΟ -Στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου                ( Ονόματα δε λέμε Α. Λόντος ) διατηρούσε 50 μόνο στο υπουργείο Εξωτερικών!!
• – Κάλεσα ΜΚΟ στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένω, γιατί παντού είναι σκορπισμένος νάρκες με με λογαριασμούς
• – Έπιασα δουλεια σε εισπρακτική εταιρία και στον πρώτον που μου ανέθεσαν να τηλεφωνήσω είναι σε μένα

και άλλα αρκετά αποκαλυπτικά :

• -“Εξαφανίστηκε” με συνοπτικές διαδικασίες από τη λίστα των επιχορηγούμενων ΜΚΟ αυτή που ίδρυσε η Νατάσα Παζαΐτη με τον μέντορά της… Ο Μέντορας της κ. Παζαΐτη ήταν ο Ζαχόπουλος και η ΜΚΟ που είχαν ιδρύσει ήταν η “Ανέμη“


• – Η ΜΚΟ της μαμάς…
Η φωτογραφία είναι παλαιότερη όπως βλέπετε, γιατί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν υπάρχει πια…( τότε που υπήρχε πλήρωνε διαφημιστικά έξοδα στην προαναφερόμενη ΜΚΟ για να μπει το «μπανεράκ騻 του στην ιστοσελίδα της Κ.Ε.Δ. Ε. )!

Σήμερα η ιστοσελίδα  έχει δια μαγείας αλλάξει !  Το μπανερακι του Ταχ.Ταμιευτηρίου δεν ύπάρχει το …”φάγαν娔 !
Κύριος στόχος του Κ.Ε.Δ.Ε  λέει είναι η προώθηση ενός πολιτισμού ειρήνης και μη βίας, με εργαλείο την Εκπαίδευση για την Ειρήνη, μέσω της ενδυνάμωσης των γυναικών, των νέων και της κοινωνίας των πολιτών.

-   Ποιά είναι η Φ ωτεινή  Σιάνου την εκπροσωπεί; Γιατί δεν την ρωτούν πόσες φορές έχει πάει στο Ιράκ -και όχι μόνο-  και τι κάνανε εκεί; Αυτή η Μ.Κ.Ο είναι η μεγαλύτερη μπίζνα, μεγαλύτερη και από αυτή του Αλεξ Ρόντος!
  
Επίσης την Αction Αid,  της κ. Αλεξάνδρας  Μητσοτάκη , για δε τη ψάχνουν; Έχει κάτι καταθεσούλες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ- μονοήμερες σαν εκδρομoύλες! Η κόρη … Μητσοτάκη πήρε 600.000 ευρώ μέσω ΜΚΟ, προκειμένου να φτιάξει στην Αιθιοπία ένα σχολείο 100 τ.μ. με χωμάτινο δάπεδο. Οταν ζητήθηκε από τον πρέσβη της περιοχής να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του έργου και το πραγματικό του κόστος, εκείνος αρνήθηκε να το πράξει…(Νικόλαος Μάτσης, πρέσβης επί τιμή….)

Καλά αυτή η αγία οικογένεια σε όλα μέσα είναι….!

Τρεμόπουλος  ( το μάτι του Τζορτζ Σόρος )  και Χρυσόγελως οι Οικολόγοι …

«Μεσόγειο ΣΟΣ»! Πληρώνεται ἀπό ΦΥΡΟΜ καί από την  Ελλάδα γιά τόν καθαρισμό τοῦ Ἀξιοῦ … πού ΔΕΝ κάνει ! Ἔχει σταματήσει τό ἔργο … ἀλλά δέν ἔχει σταματήσει  (η … ἄκουσον – ἄκουσον)  …  χρηματοδότηση !  300.000 /ἔτος ,  ἀέρα – πατέρα !
ΑΝΤΙΓΟΝΗ -Κέντρο Πληροφόρησης και τεκμηρίωσης  για το ρατσισμό την οικολογία την Ειρηνη και τη η βια.
Αν καταλάβετε τους θεωρητικούς σκοπούς του ΑΝΤΙΓΟΝΗ πείτε μας κι εμας!

mko32012.Μάνος με Στουρνάρα ιδρύουν ΜΚΟ, με αντικείμενο την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου.

mko32013. Βασιλιάς ο Καμίνης. Χωρίς καμία έγκριση κ συζήτηση ανακοινώνει μνημόνιο συνεργασίας με ΜΚΟ κόστους 950 χιλ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 55.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

Τα stage έφυγαν, το πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας»  ήρθαν  και μάλιστα όχι μόνο διά της πλαγίας οδού,                                                      αλλά της… Μη Κυβερνητικής!

Η είδηση,  αναφέρει ότι 55.000 άνεργοι θ’ απασχοληθούν στους δήμους της χώρας για την υλοποίηση δράσεων κοινωφελούς χαρακτήρα με πεντάμηνες συμβάσεις. 
…. 
Ωσπου σήμερα το πρωί ξηπνήσαμε με πυκνή ομίχλη στα Νότια προάστια της χαβούζας που ζούμε. Ευτυχώς, το καλό  στο  Ελλαδοχώρι  όμως, εκτός από το ήπιο μεσογειακό  του κλίμα, είναι πως τούτος ο τόπος δε    σ’  αφήνει να πλήξεις ποτέ!  Μπορεί το βιοτικό μας επίπεδο να είναι χαμηλό με έντονες τάσεις εξαθλίωσης αλλά δεν μπορεί να πει κανένας πως δεν μας δίνει ιδέες του τι να ντυθούμε τις Απόκριες  – από Σαμαρά  καλόγερο κι από πλεόνασμα ως Wi-Fi και από από Ξηρό έως Μ.Κ.Ο !

Γιατί το λέω αυτό; Σήμερα το πρωί μετά την ομίχλη, εγκρίθηκε  με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (από το πρωτοδικείο Αθηνών), το καταστατικό  για την ίδρυση ν έ α ς  Μ.Κ.Ο,  για την  …”ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ “, με τη συμμετοχή κυβερνητικών παραγόντων και γνωστών δημοσιογραφικών παπαγάλων!
Όπως αναφέρεται στο καταστατικό, στόχος της οργάνωσης, είναι η έρευνα και εξουδετέρωση μηχανημάτων τεχνητής ομίχλης, που πιθανόν  έχουν τοποθετηθεί από μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας (πως λέμε και 3 αυγά ! ) σε στρατηγικά σημεία του λεκανοπεδίου, προκειμένου να δημιουργήσουν πανικό στους ανυποψίαστους πολίτες.

Επίσης, η διερεύνηση του κατά πόσον είναι αναμεμειγμένες στο ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο,  ξένες μυστικές υπηρεσίες. Το υπουργείο εξωτερικών δεν αποκλείει την περίπτωση να πρόκειται και για αντίποινα των Βρετανών εξαιτίας της πίεσης που δέχονται  οι τελευταίοι απ’  τον George Clouney για τα Γλυπτα του Παρθενώνα.
Τέλος, η οργάνωση αναλαμβάνει την υποχρέωση να διοργανώσει λιτανείες, σε συνεργασία με τις κατά τόπους ενορίες, για την καταπολέμηση του φαινομένου της ομίχλης, ενώ ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων θα αναλύσει δείγματα, ώστε να αποφανθεί αν πρόκειται για αποτέλεσμα χημικών ψεκασμών!

Κλέβανε  με μίζες !
Κλέβανε με θαλασσοδάνεια!
Κλέβανε/ουν  με ΜΚΟ
Κλέβανε/ουν   με φοροδιαφυγή
Και μετά , μαζί τα φάγαμε!!!!!!!
ΡΕ ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ  ΡΕΜΑΛΙΑ  !

Υ.Γ.   Εγώ πάντως  σαν  Μ.Κ.Ο (Μια Καλαματιανή Οπτασία) που είμαι  , δηλώνω ευθαρσώς κι εν γνώσει των συνεπειών του νόμου  ότι  δεν έλαβα ποτέ λεφτά υπό μορφήν επιδότησης κι  από κανέναν!

24 σχόλια :

  1. Ανώνυμος20/2/14 02:21

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΡΓΑ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ...Α ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Α ΡΕ ΛΟΙΠΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/14 09:11


    Ο Λ. Λαζόπουλος σε ένα ακόμα διάγγελμα προς το λαό, το οποίο για κάποιο λόγο ονομάζεται σατιρική εκπομπή

    Ήρθα σπίτι, άνοιξα τιβί, τάχα τραγουδάει ο Λαζόπουλος. Σχεδόν ένιωσα ότι αναβλήθηκε το αύριο.

    Α, ρε κατακαημένο Δημοτικό Θέατρο τι σου ΄μελλε να πάθεις ...

    Η Ουκρανία φλέγεται, ο Λαζόπουλος γλεντοκοπά με Μαργαρίτη. Ευτυχώς οι σελέμπριτις έστειλαν αγωνιστούς χαιρετισμούς.

    Τέτοια θλιβερή προπαγάνδα που κάνει ο Λαζόπουλος, ειλικρινά ούτε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει ανάγκη...

    Τι? Λαζόπουλος? Τόσο καιρό μετά? ΓΙΑΤΙ? Α ναι, έρχονται εκλογές κ πρέπει να στηρίξει το αγαπημένο του κόμμα κ τους υποψηφίους του #alpha_tv

    Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Καληνύχτα σας

    Και τώρα ο Λαζόπουλος αναλύει τη "κομπίνα" με το πρωτογενές πλεόνασμα. Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φίλε.

    Ο Λαζόπουλος σήμερα μίλησε για όλα εκτός από την περίπτωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του Κοντομηνά. Λες να είναι σύμπτωση;

    Μπαίνει ο Λαζόπουλος στα φαβσταρ μας,τα αντιγράφει,κάνει εκπομπή και βγάζει φράγκα και κάποιοι επιμένουν ότι είναι χάσιμο χρόνου το τουίτερ

    Αν ο Λαζόπουλος είχε χιούμορ και δυνατότητα αυτοσαρκασμού θα ονόμαζε την εκπομπή του "Αλ Κότερο Νούζ"

    Τσου ρε Λάκη.....μέχρι και ο rentezelas μπορεί καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/14 09:31

    Μπάάάάνταρε, εσύ που διαθέτεις τέλεια αρχεία, μια ερώτηση.

    Υπήρχαν ΜΚΟ κατά τα μέρη μας??????

    Πρόσεξε τι θα απαντήσεις....Αν δεν απαντήσεις (με όποια απάντηση) εγώ το καθίκι ίσως εκλάβω τη σιωπή ως....κάλυψη τινών....αγωνισταράδων και δη της ......"αριστεράς" .....

    Οι κορύτοι της εποχής ήταν οι ΜΚΟ ρεεεεεε (και τόσα άλλα)....και για πολλούς.....

    Κάτι συμβουλάτορες σε επιτροπές, κάτι "στελέχη" και ορμηνευτάδες (συνταξιούχοι όντες) (πανάθεμά με τι ορμήνευαν) σε κρατικές τότε τράπεζες, κάτι γκόλντεν μπόυ παρά τω δημάρχω....κάτι "διευθυντάρες" σε κρατικές δομές ενώ δεν είχαν πατήσει ποτέ, λόγω απόσπασής τους και τώρα παρασκηνιακώς και κάποιοι ξετσίπωτα και προσκηνιακώς αγωνίζονται για τη δημοκρατία στο ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ της επονομαζόμενης αριστεράς κλπ κλπ κλπ

    Όσο πάμε προς το Μάη θα πέφτει και το ξεβράκωμα της αρκούδας, μικρή κοινωνία είμαστε τι διάολο.......σας είπα και στο τσιέπι του βοδιού να κρυφτούν (ήδη κάποια λιμοτάγαρα λουμώνουν για να ξεχαστούν τάχα μου δήθεν μου) θα τους ξεβρακώνω με συνοπτικές διαδικασίες.....και τούτο όχι γιατί πρόδοσαν το κόμμα τους και τρίχες κατσαρές, αλλά είναι γνωστά λαμόγια και δε χρειάζεται να τους ξαναπληρώσουμε.

    Και εσείς τους γνωρίζετε, γι' αυτό ψηφίστε νέα παιδιά που ζουν στον τόπο τους και όχι φερτούς (που ψάχνουν νέου τύπου υπαλληλίκι) και δεν τα χέριασε το "σκυλολόι".....

    Τα μνημόνια και αντιμνημόνια, τσούκιον, (και όχι τσιου ιου, όχι ιου, σου είπα ρώτα τον παπούλη σου) είναι για στόκους στις δημοτικές.....βάλε τώρα το Λάκη επανάληψη.....και άγρια μεσάνυχτα που γράφεις, όξω τα χέρια από τα ......σκεπάσματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/14 09:45

    Και κάτι απλό και πολύ πολύ σοβαρό...

    Τώρα που θα παρελάσουν οι σωτήρες (αν περάσουν) από την αγορά του χωριού, όποιος βρεθεί στο καφενείο να τους κεράσει ένα ποτήρι νερό, αλλά να το έχει πρώτα αφήσει να κατακάτσει η λασπουριά και το πουρί και να τους το δώσει να πιούν......

    Ένα πράμα πρέπει μαζικά να κοιτάξουμε όλοι μας....ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!

    ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕ.......και αφήστε τα μνημόνια και αντιμνημόνια.....έχουμε να ξεχαρμανιάσουμε όπου αλλού, εδώ για μας μόνο το νερό προέχει....τ' ακούς τσούκιον που η τσίμπλα κορόμηλο δε σ' αφήνει να ιδείς τη μπουλουμάτσα στο ποτήρι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/2/14 09:51

    ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑ! 10 ΣΚΟΡΔΑ ΔΥΟ ΕΥΡΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/2/14 10:26

    9.51 H Λουκά είσαι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/2/14 10:35

    ενδιαφέρεσαι?
    είναι ότι πρέπει για ξεμάτιασμα ! γιατί πρέπει να αυτοματιάζεσαι με τόση αυταρέσκεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/2/14 11:38


    του πιτσιρίκου

    Μετά την αποκάλυψη πως μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ), με αντικείμενο την αποναρκοθέτηση περιοχών, ζημίωσε το Δημόσιο κατά 9 εκατομμύρια ευρώ –αφού χρηματοδοτούνταν παράνομα από υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών-, οι πάντες ανακάλυψαν ξαφνικά πως οι μη κυβερνητικές οργανώσεις ήταν μια απάτη.

    Με εντολή εισαγγελέα, έξι χιλιάδες μη κυβερνητικές οργανώσεις ελέγχονται από την Οικονομική Αστυνομία για την διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ που πήραν από το ελληνικό Δημόσιο.

    Κυρίως, ελέγχονται οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που πήραν ποσά πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ, γιατί ποιος να ασχολείται τώρα με 3 και με 4 εκατομμύρια ευρώ; Μη γίνουμε και γύφτοι.

    Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις πολιτικούς και δημοσιογράφους που αποθέωναν την δράση των μη κυβερνητικών οργανώσεων να μιλάνε σήμερα για απάτες και να καταγγέλλουν τις ΜΚΟ. Οι ίδιοι άνθρωποι.

    Ξαφνικά, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις έπαψαν να είναι η τελευταία λέξη της μόδας και έγιναν εγκληματικές οργανώσεις.

    Στην Ελλάδα, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις ήταν πάντα κυβερνητικές οργανώσεις.

    Αν θέλεις να αποδώσεις τις ευθύνες για την παράνομη χρηματοδότηση των μη κυβερνητικών οργανώσεων την δεκαετία 2000-2010, θα πρέπει να αναζητήσεις τα κυβερνητικά στελέχη αυτής της περιόδου.

    Αυτοί κυβερνούσαν και χρηματοδοτούσαν τις μη κυβερνητικές οργανώσεις.

    Ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει για την δράση των μη κυβερνητικών οργανώσεων έχει ως αποκλειστικό σκοπό να καλύψει τις ευθύνες των κυβερνητικών οργανώσεων.

    Δηλαδή των κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

    Η χώρα χρεοκόπησε το 2010 και δεν οδηγήθηκε κανείς στην Δικαιοσύνη.

    Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ αυτό δεν μπορώ ούτε να το ξεχάσω, ούτε να το συγχωρήσω.

    Και είμαι βέβαιος πως, ό,τι και να γίνει, όσα ψεύτικα πρωτογενή πλεονάσματα και να εφεύρουν η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ της, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για τους υπεύθυνους για την χρεοκοπία της χώρας, η Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον.

    Το να ελέγχονται και να καταγγέλλονται οι μη κυβερνητικές οργανώσεις αλλά όχι οι κυβερνήσεις που χρηματοδοτούσαν τις μη κυβερνητικές οργανώσεις -οι κυβερνήσεις που διέλυσαν την χώρα- δεν είναι παρά μια ακόμα απόδειξη πως η Ελλάδα είναι Μπανανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ20/2/14 12:14

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗ.ΑΠΟ ΔΩ ΜΠΑΙΝΩ.Τ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΤΩΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΠΑΝΤΑΡΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ.ΤΡΙΤΟ ΟΙ ΜΗΚΥΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΜΕΣΑ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ .ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΒΡΑΧΟ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΓΟΥΛΙΣΙΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ....ΡΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΩΜΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ.ΠΕΜΠΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΚΥΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΦΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΓΟ ΠΟΥ ΑΜΕΓΜΕΝΗ ΓΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΚΑΘΑΡΑ..ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΕΣΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ......ΟΧΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ.ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΧ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ..ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/2/14 13:15

    Κούκο-Λουκά σιγά θα σε πιστέψουμε......

    Αυτά τα θέματα της ταυτοπροσωπίας σου έχουν λυθεί για όλους μας προ πολλού, μόνο για χαβαλέ είσαι, μην το πολεμάς άλλο, κατάπιο το, σκύψε και μάζεψε τη μύτη σου, δεν είναι ντροπή, δεν είναι ντροπή....

    Πάντως αυτό το ξενιστί rentezelas με ανέβασε, ειδικά με ttttttt και όχι dddddd......

    Και ψάξε για κορύτο γιατί κλείνουν σιγά σιγά οι θέσεις.......

    Για τέτοιες προτάσεις σ΄ έχω για τίποτα παραπέρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/2/14 13:18

    Κάτι συμβουλάτορες σε επιτροπές, κάτι "στελέχη" και ορμηνευτάδες (συνταξιούχοι όντες) (πανάθεμά με τι ορμήνευαν) σε κρατικές τότε τράπεζες, κάτι γκόλντεν μπόυ παρά τω δημάρχω....κάτι "διευθυντάρες" σε κρατικές δομές ενώ δεν είχαν πατήσει ποτέ, λόγω απόσπασής τους σε πολιτικά γραφεία και τώρα παρασκηνιακώς και κάποιοι ξετσίπωτα και προσκηνιακώς αγωνίζονται για τη δημοκρατία στο ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ της επονομαζόμενης αριστεράς κλπ κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/2/14 13:45

    rentezela,

    το Λουκριτία Βοργία το σκέφτεσαι καθόλου????? σου ταιριάζει ιστορικώς.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/2/14 13:51

    Ο ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/2/14 14:53


    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΑΟΥΣΥΝΗ !!!
    Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση του ΤΤ, ο πρώην πρόεδρος του Ιδρύματος, Κλέων Παπαδόπουλος, έπειτα από εξηγήσεις που έδωσε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση Γιώργο Ανδρεάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/2/14 15:47

    ΡΕ ΑΠΑΝΤΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ;ΤΩΡΑ ΕΣΥ Ο ΧΨ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ.ΑΚΟΥ ΚΟΥΚΟΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ....ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΑ ΠΗΡΕ..ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΨ ΑΛΓΕΒΡΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ.ΟΛΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.ΑΝ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ..ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΧΕΙΩΤΟΣ.ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΟ ΤΡΩΓΕΣΑΙ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΟΥΦΑ Τ ΑΥΓΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/2/14 19:39

    Κι άλλοι υπέρμαχοι των δημοκρατικών ελευθεριών και της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ουκρανίας. Το ναζιστικό φίδι απειλεί απροκάλυπτα, με την πλήρη κάλυψη της Ε.Ε.
    Πολλές οι δηλώσεις παραγόντων των Βρυξελών και υπουργών χωρών της Ε.Ε. για τη βία της ουκρανικής κυβέρνησης. Ούτε μία δήλωση αποδοκιμασίας των ναζιστικών προκλήσεων...
    Το πιο ανησυχητικό είναι πως δεν εκδηλώνεται ανησυχία ούτε και από το ευρωπαϊκό αντιφασιστικό κίνημα. Παρόλο που για πρώτη φορά μετά από εφτά δεκαετίες ο ναζισμός επανεμφανίζεται με όρους μαζικού και μάλιστα ένοπλου κινήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/2/14 19:49

    τι περίμενες?
    κορακας κορακου ματι δε βγαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/2/14 19:54

    στις σκουριές τρομοκρατες ,στην ουκρανια του χιτλερ τα εγγόνια επαναστατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/2/14 19:56

    Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων!!
    Λείπει ο Μάρτης απ την σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/2/14 00:01

    Ο πρόεδρος του 15μελούς τι είπε για την Ουκρανία??????? Τι λέει η "αριστερά" της πατρίδος??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/2/14 02:58

    ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΧΨ.ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/2/14 22:03

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑ ΣΙΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος21/2/14 23:23

    εχω ξαναπει ότι συμφωνω με τον χψ .......ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ.2014 και δεν εχουμε νερο να πιουμε ρεεεεεεεεε, χαλικουρια σκετη.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/2/14 23:38

    ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΛΙΑΣΚΟΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.