Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Διαφορετικές απόψεις για τον Κορονοϊό



Γ. Ρωμανός: Η παρασκευή ιών και η βιο-τρομοκρατία στα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά

Ο Γιώργος Ρωμανός παρέθεσε μελέτες και στοιχεία, έτσι όπως δημοσιεύονται από τα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά στον χώρο της Έρευνας και της Ιατρικής

Ο Γιώργος Ρωμανός MSc, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής, μιλώντας σήμερα στον 98.4 με αφορμή την συζήτηση στα όρια σεναρίων ακόμη και συνωμοσίας ή ακήρυχτου οικονομικού και γεωπολιτικού πολέμου μεταξύ των παγκόσμιων παιχτών ισχύος, παρέθεσε μελέτες και στοιχεία , έτσι όπως δημοσιεύονται από τα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά στον χώρο της Έρευνας και της Ιατρικής τουλάχιστον από το 2006 και μετά, με αναφορές στην παρασκευή ιών και κορωνοϊών σε ερευνητικά εργαστήρια αλλά και τα ζητήματα βιο-τρομοκρατίας και βιο-ασφάλειας , που αναδείχθηκαν με επίσημα έγγραφα κρατικών μηχανισμών μεγάλων χωρών αλλά και μέσα από τον Π.Ο.Υ.
Όπως σημείωσε , παρότι είναι προφανές ότι η κάθε πλευρά χρησιμοποιεί την νέα πανδημία και για πολιτικούς λόγους , ο ίδιος δεν υπεισέρχεται σε αυτό, αλλά μένοντας μόνο στα στοιχεία που συνέλλεξε από τις επίσημες δημοσιεύσεις κορυφαίων επιστημονικών περιοδικών ανά τον κόσμο, με την Κίνα να διαθέτει τα λιγότερα αξιόπιστα στοιχεία επ’ αυτού, προκύπτει ότι η παρασκευή ιών είναι διαπλεκόμενη με ένα σύστημα χρηματοδοτήσεων στην έρευνα που καθιστά στο τέλος ανεξέλεγκτο το περιβάλλον και τα παιχνίδια που παίζονται γύρω από αυτό τον χώρο.

Κατά τον ίδιο ο Π.Ο.Υ. θα πρέπει να ανατοποθετηθεί ιδίως πάνω στον συλλογικό έλεγχο ζητημάτων παρασκευής ιών σε εργαστήρια και στα θέμα βιο-τρομοκρατίας όποια πτυχή επίσημη ή ανεπίσημη κι αν αυτή λαμβάνει, κόβοντας κυρίως χρηματοδοτήσεις ερευνών για τέτοιες παρασκευές.

18 σχόλια :

  1. Ανώνυμος2/5/20 09:57

    Πράγματι το σάιτ μας είναι πλουραλιστικό....


    Ο κύριος Γιώργος Ρωμανός είναι




    ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/20 10:05

    ο Γιωργος Ρωμανος ειναι στην πρωτη γραμμη του αντιμνημονιακου αγωνα.εδω μιλαει ως γιατρος που ειναι η επαγγελματικη του ιδιοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/5/20 10:07

    σαν αραιωμενη στρατιωτικη επιδειξη στην κεντρικη πλατεια του Πεκινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/5/20 10:09

    Σωστά, απλά επισημαίνω και το πολυτάλαντον του ανδρός....να έχουμε όλη την εικόνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/5/20 10:12

    Στην πάνω πλατεία υποθέτω, δραχμιστής???? αντιευρωπαίος???? βλέπουμε και συνωμοσίες???

    Ερωτήματα που είναι πολύ εύκολο να απαντηθούν από τις χρυσές καλές εποχές του αντιμνημονιακού αγώνα....χαχαχαχαχαχα


    Πόσο εύκολο είναι να πέσουν οι μάσκες των "μεγάλων και τρανών" ανδρών και


    πόσο δύσκολο να βρεις μια χάρτινη μάσκα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/5/20 10:21

    ε πως να μην πιασεις τη μερα;ποσο χαζο σ εφτειαξε ο θεος..ενα παγκοσμιο αφηνιασμενο προβατο με αναμνησεις Παναγιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/5/20 10:27

    Προσπαθώ να σχολιάζω με σκληρούς πολιτικούς όρους το κάθε συνονθύλευμα, τον κάθε πολιτικό σχηματισμό, την κάθε ομαδούλα ή σύνδεσμο που επαγγέλεται εθνολαϊκισμούς και στοκαρισμένες απόψεις (κατά την αποψή μου) και εκτίθεται..

    Εκτίθεται, σημαίνει κλαρινογαμπρέ μου, ότι παρουσιάζει τις θέσεις του και ζητά την ψήφο μας....(και καλά κάνει)

    Αν εγώ κρίνω ότι είναι ένα επικίνδυνο άκρο της πολιτικής θα το κουτουπώσω και θα προσπαθήσω εμμονικά να βαράω τις καμπάνες του κινδύνου που ελοχεύει η ύπαρξή του...(πάντα και πάλι κατά τη γνώμη μου, που μπορεί να την θεωρείς και να είναι άθελά μου και λάθος)

    Ταυτόχρονα θα προσπαθώ να προβάλω μια άποψη φιλελεύθερη, δημοκρατική, φιλοευρωπαϊκή, με κοινωνικό πρόσημο και ιδέες του διαφωτισμού και του σύγχρονου επιστημονικού κόσμου.....(πάλι κατά την άποψή μου) δηλαδή της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας.

    Ο καθένας κάνει ότι μπορεί......

    Εγώ όπως παραπάνω ανάφερα είμαι φανατικός φιλοευρωπαίος και ακόλουθος της εκπεφρασμένης επιστήμης (εγώ θα ακολουθώ τις επιταγές της επιστημονικής κοινότητας ακόμα και αν κάνει λάθος)

    ο άλλος χωμένος στα ξερατά του.

    ο παραδίπλα να κάνει τον κουφό και τον άσχετο ή τον αδιάφορο κλπ κλπ

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/5/20 10:44

    Νις, το δωράκι σου




    ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/5/20 12:08

    Κυπατζακο, τη μνημονιακη γραμμή την τρώμε στη μάπα εδώ και 11 χρόνια στο 99% τω ΦΜ και των Uhf αλλά το πούρο των παραπάνω δε σε ενοχλεί, το τσιγάρο του νις σου μυρισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/5/20 13:34

    Στην αρχή μας είπαν ότι είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας, μετά εξαίρεσαν τα σχολεία, τώρα εξαιρούν και τα σούπερ μάρκετ.
    Γιατί αν δεν έχεις να πληρώσεις, ξαφνικά η μάσκα γίνεται αυστηρή σύσταση.
    Η καλύτερα προετοιμασμένη κυβέρνηση όλων των εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/5/20 13:53

    Τι άποψη περιμένεις να έχει αυτός που πιστεύει ότι για ολα φταίει ο Τσίπρας και όχι τα δυο μεγάλα κόμματα που χρεοκόπησαν την Χώρα
    Καλα.....παίρνετε στα σοβαρά αυτόν τον άνθρωπο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/5/20 15:01

    κανεις δεν τον παιρνει.ειναι ενοχλητικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/5/20 16:51

    γραφικός είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/5/20 18:11

    Εκτός από τα παραπάνω είναι και νάρκισσος σαν τον Γιάννη, με ένα ν: αυτός τα προβλέπει όλα, τά ξέρει όλα, έχει γίνει πια εξαιρετικά βαρετός και προβλέψιμος κι όλο αυτό το μένος με τον Τσίπρα δεν πείθει ούτε τον ίδιο.
    Άσε που επαναλαμβάνεται στα ατελείωτα και μίζερα κατεβατα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/5/20 19:14

    ελπιζω να καταλαβει τις καταστασεις που ζουμε και την περισταση που περναμε.και ν αφησει το χωριο ν ανασανει.δε μας καζαντησαν οι πολιτικοι ειδικα της τελευταιας δεκαετιας να σφαζομαστε γι αυτους.γεννηθηκα σε ενα χωριο που παρα τον εμφυλιο που περασε υπηρχε σεβασμος κι αλληλεγγυη.αυτο θελω να συνεχισει να υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/5/20 20:54

    σφαζει ο πουστης ομως και στριβει και το μαχαιρι....ποναει σιγουρα ετσι...οτι και να πεις μονο βρισιες του λετε γιατι απλα ποιος να τον κοντραρει...αφορισμους και βρισιες μπορειτε τιποτα παραπερα...τοσο φτηνοι και λιγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/5/20 22:43

    Όμοιος ομοίω αεί πελάζει! Υπάρχουν επιχειρήματα 20'54 και από τους απέναντι στον χψ, όμως αυτό εδώ δεν στήθηκε για μαλλιοτραβηγμα μεταξύ ανωνύμων συμπατριωτών... Εξάλλου κανείς δεν έχει διάθεση για ολοήμερο μπροστά στον υπολογιστή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.