Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Εκατοντάδες πίθηκοι ψάχνουν φαγητό. Δεν υπάρχουν τουρίστες για να τα ταΐσουν λόγω κορωναϊού


\Το βίντεο προέρχεται από την Ταϊλάνδη. Σε αυτό μπορείτε να δείτε εκατοντάδες πεινασμένους πιθήκους περπατώντας στους δρόμους και αγωνιζόμενοι για να βρουν φαγητό. Η κύρια πηγή φαγητού είναι αυτή που τους δίνουν οι τουρίστες, αλλά λόγω της επιδημίας του κοροναϊού η ροή μειώθηκε δραματικά


Οι εικόνες μοιράστηκαν ο Sasaluk Rattanachai , ο οποίος είδε τους πιθήκους έξω από το κατάστημα όπου δουλεύει. Στο βίντεό του βλέπετε τους μικρούς πιθήκους που ψάχνουν για φαγητό και το χάος ξεσπάει όταν ένας παίρνει μια μπανάνα, οι άλλοι τον κυνηγούν  και προσπαθούν  να την κλέψουν. Οι ντόπιοι λένε ότι εκπλήσσονται από την αγριότητα τους, δεν έχουν δει κάτι τέτοιο.

“Φέρονται  περισσότερο σαν άγρια ​​σκυλιά παρά σαν πίθηκοι . Τρελάθηκαν για το ένα κομμάτι φαγητού. Δεν τα έχω δει ποτέ τόσο επιθετικά. Νομίζω ότι οι πίθηκοι ήταν  πολύ πεινασμένοι. Συνήθως υπάρχουν πολλοί τουρίστες εδώ για να θρέψουν τις μαϊμούδες, αλλά τώρα δεν υπάρχουν πολλοί, λόγω του κορωνοϊού , ” είπε Sasaluk στην Daily Mail.

Η πόλη της Lopburi είναι το σπίτι για χιλιάδες  πιθήκους που  περιφέρονται στους δρόμους και τα κτίρια. Πολλοί έχουν δει ακόμη και να ζουν σε άδεις οικοδομές ή παλιούς ναούς της πόλης. Αυτοί οι πίθηκοι ζουν συνήθως χωριστά σε δύο περιοχές. Ένα μέρος ζει στις περιοχές των ναών και το άλλο κοντά στην τουριστική περιοχή της πόλης. Όλοι αυτά χωρίστηκαν την περασμένη Τετάρτη όπου η κρίση τους επηρέασε επίσης. Στην Ταϊλάνδη, υπάρχουν 59 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 και ένας θάνατο
πηγη

11 σχόλια :

  1. Ανώνυμος15/3/20 09:08

    πλυσιμο χερια με λεπτομερεια και ζεστα ροφηματα με αποφυγη χειραψιων συνωστισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/20 09:16

    χτες σταματησαν οι πτησεις απο και προς Ιταλια.κατι που επρεπε να ειχε γινει πριν ενα μηνα.
    γιατι γελατε κυριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/20 09:18

    σταματηστε τις μετακινησεις απο τις πολεις προς στα χωρια.δε σας χρωστανε τιποτα οι ηλικιωμενοι γονεις και παπουδες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/3/20 09:47

    Periklis Danopoulos
    Εμπνευσμένος στο αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαεκέζ ''Έρωτας στα χρόνια ρης χολέρας'', θα μπορούσε κάποιος να γράψει ένα διήγημα. Πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό δύο τίτλοι.
    Το ένα θα ήταν ''Επικίνδυνη ασυνειδησία και ανευθυνότητα στα χρόνια του κορονοϊού''. Αθηναίοι, απελπισμένοι με τις κλειστές καφετέριες, συνέρρευσαν στις παραλίες της Αττικής , ο ένας δίπλα στον άλλο και μάλιστα χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. Το αν οι ίδιοι νοσήσουν, θα πρέπει να απασχολήσει τους εαυτούς και μόνο τους, αλλά σε περίπτωση μετάδοσης σε άλλα άτομα, ίσως να έπρεπε να επιληφθεί η δικαιοσύνη.
    Ο άλλος τίτλος θα μπορούσε να είναι, ''Εγκληματική ιδεοληψία την εποχή της πανδημίας'' Πορεία ''αντιεξουσιαστών-αντιφασιστών'' και γιατρών στην Μυτιλήνη. Σε μια εποχή που κάθε συνάθροιση είναι επικίνδυνη, βρήκαν τα ''λοβοτομημένα'' αυτά άτομα να κάνουν πορεία μέσα στην πόλη.... Στη συγκέντρωση μεταξύ άλλων συμμετείχαν γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι σε ΜΚΟ, κόμματα της Αριστεράς όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το έκανα γιατί ...μπορούν και λόγο δεν δίνουν σε κανένα.
    Η διαφορά των πρώτων από τους δεύτερους, οι πρώτοι μπήκαν σε ένα κάρο έξοδα γιατί δεν μπορούν να καθήσουν σπίτι τους. Οι δεύτεροι έχουν οδοιπορικά.
    Ομοιότητα,... είναι και οι δύο για φτύσιμο και όχι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/3/20 09:48

    ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΓΡΑΨΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΜΤΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/3/20 10:18

    Στις 09.47 αντιγράφει και αμέσως στις 09.48 κάνει παρατήρηση στον εαυτό του για την αντιγραφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ραχήήήήλλλ Βοήθειαααααα!!!!!!!


    Γειά σου ρε κεφαλαία άπαιχτε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/3/20 10:24

    ρε κατσε μεσα κι ασε τον κεφαλαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/3/20 10:59

    Άκου τσάκαλε,

    τώρα στα σούπερ μάρκετ δεν έχει ψυχή, τρέξε να πιάσεις σειρά για αύριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/3/20 11:26

    ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΓΩ ΣΤΕΛΝΩ Τ ΑΓΓΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/3/20 12:19

    ρε δασκαλε τι κουβεντιαζεις με ατομα που χειροκροτησανε καμενο ραχηλ ζωη και κασιδιαρη και τωρα ακολουθουνε βελοπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/3/20 14:36

    12.19 εισαι χαζο.αφου μου ελεγες εσυ οτι τους χειροκροταγες..κι εγω σουλεγα οτι θα δικαστουνε οι χα ..δεν το θυμασαι στην πλατεια κατω απ τον πλατανο;.τοσες φορες στο ειπα αλλα που εσυ..δε σου ειπα οτι ψηφισα καζακη τοσες φορες.μπητι χαζο εισαι..αει μαμουρι.μαλιστα μου ελεγες οτι θα ψηφιζες χα και σε απετρεψα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.