Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Καλό ταξίδι Κώστα

Έφυγε από την ζωή ο Κώστας Πολύδωρος  (Κώστας του Τιριρή) σε ηλικία 85 ετών
Η κηδεία του θα γίνει αύριο 6-7-2019 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγ Γεωργίου στον Αμπελώνα Πύργου Ηλείας (Ρώμεσι)  
Θερμά συλλυπητήρια Γιάννα! 


6 σχόλια :

  1. Ανώνυμος5/7/19 13:33

    ...... καλο δρομο, συλλυπητηρια στους δικους του.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/19 14:31

    Κώστα, καλό ταξίδι και χαιρετίσματα σε όλους.

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/19 22:48

    Αγαπημένε Κώστα,
    Είναι σκληρό το σημερινό μήνυμα που πήραμε για το φευγιό σου. Ήξερες πρώτος εσύ να δίνεις απλόχερα την αγάπη και την χαρά σε όλους μας. Ήσουν ένας άνθρωπος της καλής προαίρεσης, της ανθρωπιάς και της αξιοπρέπειας.
    Αλήθεια τις λίγες φορές που μιλάγαμε στο τηλέφωνο, με τι αγάπη μου μίλαγες για την συγγένεια μας, την ζωή και τα ψηλά οράματα που πρέπει να έχει ο άνθρωπος. Και κάποιες φορές που συναντηθήκαμε, κείνο το ενδιαφέρον για την οικογένειά μου φαινόταν από τα μάτια, από τα λόγια, από το χαρμόσυνο χαμόγελο και τον τόνο της φωνής σου.
    Ενδιαφερόσουν για το χωριό για τους πατριώτες ξεχωριστά για τον κάθε έναν, παρ΄όλον είχες φύγει από το χωριό πάνω από 60 χρόνια.
    Κάθομαι αμίλητος και προβληματισμένος που δεν μπορώ να σε χαιρετίσω από κοντά. Στους δικούς σου ανθρώπους εύχομαι δύναμη και κουράγιο, γιατί έχασαν έναν αγωνιστή της ζωής, έναν προστάτη, έναν γλυκομίλητο και θαρραλέο άνθρωπο. Το καινούργιο σου ταξίδι, το ταξίδι το αγύριστο θα σε συνοδεύει η αγάπη μας, η φιλία μας και ο σεβασμός μας.

    Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κώστα.

    Βαγγέλης Χριστόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/7/19 08:43

    Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του.
    Γιωργος Μπουρεκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/7/19 21:28

    Θερμά συλλυπητήρια από το Δ.Σ του Συλλόγου Μυγδαλιωτών Τρίπολης ο θεός να τον αναπαύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστας Α.Πολύδερας Η Τρισώ (Τρισεύγενη),γιαγιά του,μάνα της μάνας του Γιαννούλας ήταν αδελφή του παπούλη μου Χρηστάκη Σε συνάντησή μας του λέω Κώστα εγώ δεν γνώρισα τον πατέρα μου. Εσύ τον ήξερες τον πιάσανε στο καταφύγιο στο καλύβι σας θέλω να μου γράψεις πως ήταν.Σε δύο μήνες μου έδωσε ένα τετράδιο με τις μνήμες του.Στην ετικέτα<>.<>.Κώστα,η μνήμη σου είναι στην Ιστορία μας,στη ζωή μας.Συλλυπητήρια θερμά στην οικογένειά σου. Χρήστος Παναζιούλη Μποσμής
    Καλλιθέα 7-7-2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.