Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ - Η συνεδρίαση της Ολομέλειας για τη Συμφωνία των Πρεσπών



2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος23/1/19 20:33

    Dionyssis Antzoulatos
    49 λεπτά ·

    Το 70% των χωρών του ΟΗΕ (136 από τα 194 κράτη μέλη) έχουν ήδη αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης. Αλλά μέχρι να το αναγνωρίσει το Ισραήλ, θα έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό.
    Άλλο παράδειγμα η Ταϊβαν-Φορμοζα,οπου όλος ο κόσμος την ονομάτιζε ως Κίνα !Μεχρι που ο Νιξον τα βρήκε με την Κίνα και παρέμεινε ως Ταιβαν...!!!
    Μηπως δεν έγινε έτσι...;;;
    Αυτό για τους όσους επιμένουν στο επιχείρημα για τις 140 χώρες που αναγνώριζαν τα Σκόπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/19 15:45

    Periklis Danopoulos
    Σίγουρα πάνω από όλα,έχουμε τα δικά μας.Όμως μην ξεχνάμε ότι για τα δικά μας,αλλά και για τις δυστυχίες σε όλο τον κόσμο,υπάρχει ταυτοποιημένος εχθρός.Ας έχουμε έστω και στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας,ας κάνουν και μια μικρή προσευχή οι πιστοί,για τον λαό της Βενεζουέλας.Λυτούς και δεμένους βάζει η αυτοκρατορία του κακού,για να πάρει πίσω τα πετρέλαια.Όλη η μεγαλοαστική τάξη αιματοκυλίει την χώρα,ταγμένη στις πολυεθνικές.
    Μην σκεφτεί κανείς τον Μαδούρο.Μην σκεφτεί κανείς αν κάνει καλή η κακή διακυβέρνηση,γιατί ποιός μπορεί,να κάνει όσα θέλει,όντας στο μαλακό υπογάστριο των ΗΠΑ.Μην σκεφτεί κανείς,...μα αυτοί οι κομμουνιστές, είναι λάθος.Γιατί οι επικοινωνίες και τα μμε,οι εταιρείες τροφίμων και φαρμάκων είναι στα χέρια ιδιωτών και αυτοί πολεμούν τους Τσαβίστας.μην σκεφτεί κανείς οτιδήποτε άλλο παρά το ότι αυτοί οι περίεργοι Τσαβίστας,μείωσαν ωw και 60% την ακραία φτώχεια και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που απέκτησαν όλοι,φτωχά και μεσαία στρώματα,με την συνδρομή της Κούβας.
    Και μην αγνοήσει κανείς,'ότι για τον λαό της Βενεζουέλας ,είναι πάνω από όλα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ αγώνας ενάντια στους ξένους και τους ντόποιους λακκέδες τους,που θέλουν να τον υποδουλώσουν και να ελέχουν τα κοιτάσματα πετρελαίου.
    Ας είμαστε την ώρα που δίνουμε τον δικό μας αγώνα στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας,που βγαίνει στους δρόμους για να προστατεύσει την ελευθερία του.
    Patria o morir

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.