Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

“Πλημμύρισε” απο ποδηλάτες το Βαλτεσινίκο


” Εκατόν ενενήντα πέντε (195) ποδηλάτες από Ελλάδα και εξωτερικό συμμετείχαν στον 5ο και τελευταίο αγώνα ορεινής ποδηλασίας- Enduro Greek Series- που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 21 Οκτωβρίου στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας.
 Ένας αγώνας στα μονοπάτια των “Αρκάδων Ποιμένων” με τίτλο “Ανατρέχω στην Αρκαδία”. Μονοπάτια που η διάνοιξή τους έγινε με ιδιωτική πρωτοβουλία και φθάνουν τα 30 χιλιόμετρα, σχηματίζοντας κύκλο.




 Στα μονοπάτια αυτά, όπως ανέφερε ο κ.Κώστας Παναγούλιας, πρωτεργάτης της πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση του αγώνα, γίνονται διάφορες δραστηριότητες, μία εκ των οποίων είναι και ο εν λόγω αγώνας, που είναι σκληρός ποδηλατικός αγώνας βουνού. 
Σκοπός της πρωτοβουλίας η ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού και η προσφορά στον τόπο. Μία πρωτοβουλία που έγινε πράξη με συμπαραστάτες την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλτεσινίκου. 
Συνδιοργανωτής του αγώνα η Ελληνική Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας εκ μέρους της οποίας μίλησε στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης ο Πρόεδρός της Χάρης Θεοδωρόπουλος, επισημαίνοντας πως η περιοχή ενδείκνυται για τέτοιους αγώνες και θέλουν σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση να διοργανώνονται κάθε χρόνο αγώνες.
 Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από τη διοργάνωση, όσο και από την περιοχή και τόνισαν πως θα έρθουν πάλι είτε σε αγώνες είτε για τουρισμό. Οι απονομές στους νικητές έγιναν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, γύρω στις 3:30 το μεσημέρι της Κυριακής. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο (σε λίγο) με τις δηλώσεις των: Κ Παναγούλια, συμμετεχόντων στον αγώνα, Ε. Γιαννακούρα, Χ. Θεοδωρόπουλου, Γ.Σαμπράκου καθώς και τις απονομές στους νικητές όλων των κατηγοριών.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.