Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Τουλάχιστον 28 λόγοι που έχουμε αφήσει άφωνη την Ευρώπη


Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης
Σε συνέντευξή του σε δυο κυριακάτικες εφημερίδες ο πρωθυπουργός, αφού κομπορρημονεί για τη ληστεία των πολιτών, που ονομάζει πρωτογενές πλεόνασμα, δήλωσε ότι μ' αυτό εξουδετέρωσε Σόιμπλε και ΔΝΤ και «άφησε άφωνη την Ευρώπη». Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, κυρίως με την τελευταία φράση. Γιατί πουθενά στην Ευρώπη τόση ανοησία, τόση ασχετοσύνη, τόση ανευθυνότητα και τόση έλλειψη σοβαρότητας δεν υπάρχουν σε τόσους πολλούς τομείς διακυβέρνησης.

Πουθενά στην Ευρώπη δεν αναλαμβάνει την ηγεσία μιας χώρας ένας άνθρωπος που δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις κανενός αντικειμένου οικονομίας, πολιτικής, διπλωματίας, στρατηγικής, διαχείρισης, παιδείας, άμυνας, γεωπολιτικής, τεχνολογίας.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν διαχειρίζονται τα οικονομικά του κράτους άνθρωποι που δεν έχουν καμιά προϋπηρεσία σε καμιά θέση διαχείρισης και διοίκησης οικονομικών υπηρεσιών του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα.
Πουθενά στην Ευρώπη ο κρατικός μηχανισμός και οι υπηρεσίες του δεν είναι τόσο ασύνδετοι και ασυνεννόητοι μεταξύ τους, σε σημείο να μην ξέρει και να μην ενδιαφέρεται ο ένας για το τι κάνει ο άλλος, μετατρέποντας τους πολίτες είτε σε μπαλάκια είτε σε διεκπεραιωτές της δουλειάς των υπαλλήλων.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν τολμάνε οι κυβερνήτες να υποτιμήσουν τόσο πολύ με τόσα χοντρά ψέματα και τόσες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας τους πολίτες. Ψέματα λέγονται. Αλλά πουθενά δεν λέγονται τόσο χοντρά και ξεδιάντροπα ψέματα σε καθημερινή βάση.
Πουθενά στην Ευρώπη κανένα κόμμα δεν έχει τολμήσει με τόση ξετσιπωσιά να εφαρμόσει ακριβώς την αντίθετη πολιτική από αυτή που, όχι μόνο υποσχέθηκε στους πολίτες, αλλά και από αυτήν που διαλαλεί ότι πιστεύει!
Πουθενά στην Ευρώπη, καμιά κυβέρνηση δεν διανοείται να κυβερνάει μόνο για να εξυπηρετεί τις πελατειακές σχέσεις της με τους ψηφοφόρους και όχι για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας. Δηλαδή όλων των πολιτών.
Πουθενά στην Ευρώπη κάθε πράξη της διοίκησης με τους πολίτες και τους επιχειρηματίες δεν είναι προϊόν διεφθαρμένης συναλλαγής. Είτε για να εξυπηρετηθεί το σπαταλημένο ταμείο του κράτους είτε για να πλουτίσουν οι εμπλεκόμενοι.
Πουθενά στην Ευρώπη το Σύνταγμα και οι νόμοι δεν γίνονται κουρελόχαρτα από την κυβέρνηση και τη διοίκηση είτε για να εξοικονομηθούν πόροι για ψηφοθηρικές σπατάλες, είτε για να καλυφθούν μαύρες τρύπες ενός διεφθαρμένου αρπακτικού μηχανισμού κακοδιαχείρισης.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν αποτελεί κυρίαρχη νοοτροπία πολιτικών και λαού η εξαπάτηση και η φοροδιαφυγή. Σε σημείο που να θεωρείται από τους πολίτες νόμιμη άμυνα στην κλοπή του κράτους.
Πουθενά στην Ευρώπη η Δικαιοσύνη δεν καθυστερεί σε τέτοιο βαθμό να αποφασίσει για ο,τιδήποτε, σε σημείο που να λειτουργεί ουσιαστικά εναντίον των συμφερόντων των πολιτών και υπέρ των εγκληματιών κάθε είδους.
Πουθενά στην Ευρώπη η Βουλή δεν ψηφίζει νύχτα νόμους, που παραβιάζουν το Σύνταγμα ή άλλους νόμους, με διαδικασίες που παραβιάζουν τους ίδιους τους κανονισμούς της Βουλής, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν κομματικά συμφέροντα και προνομιούχες μειοψηφίες.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει μεγαλύτερη αδιαφορία για την πατρίδα και το συμφέρον της όση υπάρχει στην Ελλάδα από τους κυβερνήτες της. Οι οποίοι προτάσσουν το συμφέρον του κόμματος και του εαυτού τους.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν σκυλεύεται μια χώρα, ο πλούτος της και ο πληθυσμός της επί τόσα χρόνια μόνο και μόνο γιατί οι κυβερνήτες αρνούνται να ξηλώσουν ένα διεφθαρμένο κράτος και μια διεφθαρμένη νοοτροπία νομής της εξουσίας και να τα διαλύσουν, συγκρουόμενες με τους μηχανισμούς που τα στηρίζουν. Επειδή οι μηχανισμοί είναι τα στηρίγματα αυτών των κυβερνητών.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν απαξιώνεται από πλήρη αδιαφορία ο πλούτος της χώρας , παρατημένος και εγκαταλελειμμένος.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν είναι αναξιοποίητη και ακαλλιέργητη πάνω από τη μισή χώρα που κρύβει τεράστιο πλούτο.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν αποθαρρύνεται τόσο πολύ η δραστηριότητα των ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν σε κάθε τομέα και πουθενά δεν ενθαρρύνονται τόσο πολύ τα λαμόγια, οι εγκάθετοι και οι τεμπέληδες.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν καλλιεργείται σαν κυρίαρχη νοοτροπία ο ιδρυματισμός και η αραχτή, η αρπαχτή, η ήσσων προσπάθεια, η επιδοματική διαβίωση, η φυγοπονία, η περιφρόνηση στην αλήθεια, στην εντιμότητα, στην ευθύτητα.
Πουθενά στην Ευρώπη το χρήμα των πολιτών δεν αντιμετωπίζεται από τους κυβερνήτες και το κράτος με μεγαλύτερη περιφρόνηση και σπατάλη.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει τόση έμπρακτη περιφρόνηση στις ανάγκες των αδύναμων κάθε είδους και των ηλικιωμένων. Από τα πεζοδρόμια του θανάτου, μέχρι την περίθαλψη και τη δημόσια φροντίδα.
Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει τόση περιφρόνηση και απαξίωση στη μόρφωση, στην καλλιέργεια και στη Γνώση.
Πουθενά στην Ευρώπη η αμορφωσιά και η αξεστοσύνη δεν αποτελούν πρότυπο μαγκιάς, ταξικής περηφάνειας και παράδειγμα για μίμηση.
Πουθενά στην Ευρώπη ο εμφύλιος δεν αποτελεί μοντέλο για δοξασμό και κάλεσμα για επανάληψη.
Πουθενά στην Ευρώπη τόσα πολλά δισεκατομμύρια δεν βρίσκονται επενδυμένα να τα διαχειρίζονται τόσοι ανίδεοι, ωχαδερφιστές και διεφθαρμένοι λειτουργοί.
Πουθενά στην Ευρώπη η Παιδεία δεν είναι προϊόν κοντόφθαλμων και ευκαιριακών προγραμματισμών, κομματικών και πολιτικών αγκυλώσεων, ανεύθυνων και ψηφοθηρικών αλλαγών, χώρος ερασιτεχνικού συνδικαλισμού παιδαγωγικής οπισθοδρόμησης, αχταρμάς κρατικών και γονεϊκών συμπλεγμάτων.
Πουθενά στην Ευρώπη η περιουσία του δημοσίου, από το πρώτο λεωφορείο, τον πρώτο δρόμο, το πρώτο οικόπεδο μέχρι το τελευταίο λιμάνι και το τελευταίο χτίσμα δεν βρίσκεται στα χέρια τόσων απατεώνων λειτουργών και τόσων απατεώνων κυβερνητών.
Πουθενά στην Ευρώπη η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σπαταλάει τόσα δισεκατομμύρια των πολιτών σε άγνωστες και γνωστές τσέπες, σε αντιπαραγωγικά έργα, σε διαφθαρμένες υπηρεσίες, σε ψέματα και λοβιτούρες, για να ικανοποιηθεί το δημαρχείο, οι τοπικοί «άρχοντες», οι διαπλεκόμενοι «επιχειρηματίες» και δημότες. Εξαίρεση αποτελούν οι ιταλικοί δήμοι που είναι στα χέρια της μαφίας.
Πουθενά στην Ευρώπη όλος ο πιο πάνω εσμός δεν απολαμβάνει το ακαταδίωκτο όπως στην Ελλάδα.
Και πουθενά στην Ευρώπη ο λαός δεν μένει τόσο απαθής και συχνά τόσο συμμέτοχος στην ίδια του την απαξίωση. Αισθανόμενος, επίσης συχνά, και υπερήφανος γι αυτά τα κατορθώματα!

Για όλα αυτά, και για άλλα πολλά, ο πρωθυπουργός έχει δίκιο. Έχουμε αφήσει άφωνη την Ευρώπη.

19 σχόλια :

  1. Ανώνυμος24/4/17 22:23

    ΝΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΧΨ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΒΡΙΖΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/4/17 22:29

    γερα(ο)ντησες ρε ερμε..αλλα η δημοκρατια της γλανιτσιας εβγαλε και προβοκατορα..αυτο το φρουτο δεν το ξεραμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/17 23:59

    Vassilis Viliardos


    Ντροπή μας; Ασφαλώς!

    Η Ελλάδα δήλωσε πλεονάσματα 6,9 δις €, οπότε υπερκάλυψε τους τόκους των δανείων της ύψους 6,02 δις € το 2016, κατά περίπου 900 εκ. € - με τη βοήθεια προφανώς της υπερβολικής φορολόγησης, αφού δεν υπήρξε ανάπτυξη.

    Λογικά λοιπόν το δημόσιο χρέος θα έπρεπε να μειωθεί κατά το ίδιο ποσόν (900 εκ.). Εν τούτοις, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το χρέος αυξήθηκε κατά περίπου 3,2 δις € - οπότε δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από πού προέρχεται, αφού το πλεόνασμα μειώνει αντίστοιχα το χρέος, όπως οι ιδιωτικοποιήσεις, ενώ μόνο τα ελλείμματα το αυξάνουν.

    Την ίδια στιγμή, επειδή μέσω της υπερβολικής φορολόγησης το χρέος μεταφέρεται από το κράτος στους ιδιώτες, σε όλους εμάς δηλαδή, τα μη εξυπηρετούμενα χρέη αυξήθηκαν κατά 1 δις € μόλις μέσα σε ένα μήνα - ενώ ολοκληρώθηκε μία ακόμη ιδιωτικοποίηση, αυτή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, με νέους ιδιοκτήτες τους Γερμανούς, τους Γάλλους και τους Ρώσους.

    Επομένως, εύλογα θα συμπέραινε κανείς πως κυβερνόμαστε από απελπιστικά ανόητους πολιτικούς. Επειδή όμως τους εκλέγουμε εμείς (δεν εννοούμε μόνο τη σημερινή κυβέρνηση), το πρόβλημα θα πρέπει να βρίσκεται εκ των πραγμάτων σε εμάς - χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.

    Ως εκ τούτου η Ελλάδα τελείωσε, με υπεύθυνους εμάς τους ίδιους - οι οποίοι, μεταξύ άλλων με την ένοχη ανοχή μας, καθώς επίσης με την ανοησία και τις ανεύθυνες επιλογές μας, έχουμε επιτρέψει τη λεηλασία της πάμπλουτης πατρίδας μας. Δυστυχώς χωρίς να ενδιαφερθούμε πρακτικά ούτε για τα παιδιά μας, ούτε για τη χώρα μας - αλλά μόνο για τη βολή και την ησυχία μας. Ντροπή μας; Ασφαλώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/4/17 09:31

    Κάποιος λύκος θα ψόφισε......τέτοιες αναρτήσεις κατά του τσίπρα ούτε ο χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/4/17 12:41

    .... έχουμε επιτρέψει τη λεηλασία της πάμπλουτης πατρίδας μας.

    ακριβώς έτσι είναι!
    δεν έχουμε χρεωκοπήσει
    όπως θέλουν να λένε μερικοί, η πατρίδα μας είναι πάμπολουτη, αλλιώς οι ύενες θα είχαν αφήσει τα κόκκαλα και θα πήγαινα παρακάτω.δεν θα ψευτοενδιαφέρονταν για το αν ζεις ή πεθαίνεις όπως δεν ενδιαφέρονται για τόσα δισεκατομμύρια που πεθαίνουν της δίψας και της πείνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/4/17 13:30

    πάμπλουτη, ναι πάμπλουτη!!!!!!

    Με ένα χαρισματικό λαό, πανέξυπνο που κατάλαβε νωρίς νωρίς ότι μόνο οι άλλοι φταίνε...

    που πιστεύει σε ποσοστό 82% ό,τι παγκόσμιοι συνωμότες έχουν σχεδιάσει σατανικά την λεηλασία μας και 27 χώρες της ευρώπης συνωμότισαν και αυτές σ' αυτό το σχέδιο....

    που πιστεύει σε ποσοστό 40 και % ότι μας ψεκάζουν για να μην αντιδράσουμε....

    που ψηφίζει ό,τι πιο βαρεμένο, ψεκασμένο, στοκαρισμένο, μυαλοκαμένο κυκλοφορεί στο πολιτικό σκηνικό....

    που πιστεύει ό,τι όλα τα σπάνια μέταλλα της γης είναι κάτω από το ιερό μας χώμα....

    που έμαθε να ζει με δανεικά και αγύριστα....

    που ακόμα δεν έχει καταλάβει την απλή αλήθεια και βαυκαλίζεται με μπούρδες και εθνολαϊκισμούς...

    κλπ κλπ μην κουράζω, χρόνια τα γράφω.

    Ναι κάθε τόπος έχει τον πλούτο του, κάθε χώρα έχει τις χάρες της και η δικιά μας έχει και πλούτο και πολλές χάρες, ΑΛΛΑ......

    έχει κατοίκους πλούσιους σε ηλιθιότητα και λεβεντομαλακία....τι δεν καταλαβαίνεις, ώ γιδοξούριον???

    Υ/Γ επιμένω.......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/4/17 13:36

    Εγώ είμαι απαλαγμένος από το περιβόητο "πολιτικό κόστος" και γι' αυτό τα γράφω χύμα και τσουβαλάτα και δε σκιάζομαι τίποτα....

    Το ίδιο πχ και ο χοντρο-Πάγκαλος, τώρα που ελευθερώθηκε και αυτός από το πολιτικό κόστος.

    Οι πολιτικοί μας δεν είναι χαζοί, απλά είναι πολιτικοί οπορτουνιστές και ξέρουν πολύ καλά ότι αν τα πούνε χύμα ή αν πούνε την αλήθεια, το πόπολο θα τους εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη, γιατί απλά για το πόπολο η αλήθεια είναι πικρή και αυτό θέλει λαϊκιστές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/4/17 13:51

    Ο τετραδης είναι αυτος που έγραφε τον καιρό στην ελευθεροτυπία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/4/17 13:52

    έχει κατοίκους πλούσιους σε ηλιθιότητα και λεβεντομαλακία....τι δεν καταλαβαίνεις

    έλα ντε και εγώ αυτό ρωτάω εσένα.
    έχεις ένα κείμενο και το έχεις κάνει πασπαρτού και μας τα έχεις κάνει τσουρέκια, εξυπνοκόπανε,

    γιατό πήρανε την ΑΓΕΤ, ΕΛ.ΠΕ , ΤΟΝ ΟΤΕ, ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΤΗ ΔΕΗ,ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ... ,
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΉ!!!!!.
    και όσο ιδιωτικοποιουνε τόσο ο λαός ευημερεί!
    ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΥΜΈΡΑΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/4/17 13:52

    81,3 % η χθεσινή τηλεθέαση του σαρβάιβορ!!!!!!

    και καλά να το δεις μια δυο φορές να χαλαρώσεις, ως προς τι ο ψόγος θα μου πεις, αλλά να το βλέπεις επί δίμηνο σε καθημερινή βάση, δεν χαρακτηρίζεται.....

    Αυτοί είμαστε, αδέρφιααααα......άντε γεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/4/17 14:02

    Μην βγείτε σήμερα εκτεθειμένοι, γιατί η τρόικα ήρθε.....

    και για να ησυχάσει το πόπολο, ψεκάζουν για τα καλά.......

    τι διάολο να επαναστατήσουμε για τα αεροδρόμια, τη δεή , τον οτέ, το σιδηρόδρομο (ειδικά αυτόν τον κερδοφόρο οργανισμό..), τα λιμάνια (του κουβά..), το ελληνικό (πάει ο λαϊκός λαχανόκηπος!!!!), τα ελπέ (των 17 μισθών...)κλπ

    Προσοχή λοιπόν στον ψεκασμό, είδατε ο παραπάνω τι έπαθε που βγήκε όξω σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/4/17 14:28

    ευτυχως που ψηφισαμε την κυβερνηση των συριζα ανελ και σταματησε το ξεπουλημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/4/17 18:25

    Έχεις απαλλαγεί από το πολιτικό κόστος, αυτοεξομοιωνεσαι με τον Πάγκαλο, δλδ πιστεύεις ότι μαζί τα φάγαμε, αλλά το ονοματακι σου δεν μας το χαρίζεις, να σε δοξασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/4/17 22:15


    Αναρχικός, κυνικός, πανθεϊστής.

    Μ' αρέσει η καλή παρέα, το καλό φαΐ και το καλό κρασί.

    Απεχθάνομαι τους ανθρώπους που δεν γελούν, που δεν λένε καλημέρα το πρωί, που δεν γλεντούν, δεν τραγουδούν και δεν χορεύουν.

    Βαριέμαι όσους ζουν χωρίς να δημιουργούν.

    Αποφεύγω όσους θέλουν να μου επιβάλλουν κανόνες για τους οποίους δεν ρωτήθηκα.

    Ζω ευχαριστημένος και αγωνίζομαι για το αύριο.

    Προσπαθώ για να γίνει ο κόσμος μας ένα παγκόσμιο χωριό με συνείδηση της ζωής και του θανάτου. Σπέρμα του σύμπαντος και όχι καρκίνωμα.


    Υ/Γ Κάνε ένα ΚΛΙΚ εδωπά για να αισθανθείς και συ έτσι....αν μπορείς βέβαια και δε σ' αφήνει η κακία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/4/17 00:27

    Το εδεκει σου το'χω φάει στην μάπα χρόνια και χρόνια.
    Οι εκφραστές του σοβινιστές και πολύ δήθεν.
    Ίδιοι με το λεβεντικο προφίλ που προσπάθησες να χτίσεις παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/4/17 08:43

    Στην Χαλκιδική, ένα από τα μεγαλύτερα κοίτασμα ορυκτών της Ευρώπης...
    .σύμφωνα με καθηγητή του ΑΠΘ...
    160 τόνοι χρυσού, 2000 τόνοι αργύρου, 1 εκατομμύριο τόνοι χαλκού και 1,5 εκατομμύριο τόνοι μολύβδου και...
    ψευδαργύρου βρίσκονται σύμφωνα με υπολογισμού στο υπέδαφος της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής κατατάσσοντας την σε ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα στον Ευρωπαϊκό χώρο.

    ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ 17 ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΞΩ!
    ΤΕΤΡΑΩΡΟΙ ΜΕ 292 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΕ ΈΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/4/17 09:49

    πολλα σχολια ειναι ακαταλαβιστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/4/17 10:00

    22.15 έβαλες τραγουδάρα!!!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πράγματι ωραίο τραγούδι!! δεν το είχα ξανά ακούσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.