Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Έφυγε από την ζωή

Έφυγε από την ζωή η Μαρία Γιαννοπούλου (σύζυγος του Ξουριοκωστή το γένος Βασιλοπούλου Πάτση) σε ηλικία 84 ετών    Η κηδεία της θα γίνει στο χωριό την Κυριακή 5/3/2017. 
Ώρα λειτουργίας 11. 30 ,και ώρα κηδείας 12 .30  




6 σχόλια :

  1. Ανώνυμος3/3/17 21:10

    Καλό της ταξίδι
    Θερμά συλλυπητήρια στον φίλο Κωστή, στην Ελένη, τον Ηλία και τους εγγονούς της

    Γιάννα Πολυδώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρίστος Χριστόπουλος3/3/17 23:22

    Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το αδόκητο εξόδιο της αγαπητής μου Μαρίας, πατριώτισσας έντιμης, αγωνίστριας της ζωής και μάνας στοργικής. Συμμερίζομαι και μοιράζομαι τη θλίψη του αγαπητού μου φίλου Κωστή και συλλυπούμαι την Ελένη, τον Ηλία, τα παιδιά και τους άλλους συγγενείς.
    Εύχομαι την εξ Ύψους παρηγοριά.

    Χρίστος Χριστόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/17 08:31

    συλλυπητηρια,ας αναπαυτει η ψυχη της καλο ταξιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/17 09:35

    Καλό ταξίδι Μαρία και χαιρετίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/3/17 13:45

    Για την αποδημήσασα προς Κύριον ξαδερφονύφη μου Μαργιώ-Μαρία, την αγρότισσα της Μυγδαλιάς και μετέπειτα αρχόντισσας του Κολωνακιού της Αθήνας, έχω από μικρό παιδί πολλά βιώματα .Θυμάμαι πως φόρτωσα προικιά στη φοράδα μας από το σπίτι του πατέρα της Πάτση για το σπίτι του μπάρμπα μου Ξούρια .Λίγο αργότερα ,στα πέτρινα χρόνια με φιλοξένησε επί εικοσαήμερο στο ημιυπόγειο θυρωρείο επί της οδού Τσακάλωφ ,ως δεύτερη μου μάνα ,όταν αντιμετώπιζα πρόβλημα στο πόδι μου μετά από εμβόλιο κατά της πολυομελίτιδας,που έκανα στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας.Εκεί με περιέβαλε με άδολη αγάπη και μητρική στοργή ,σαν τη μητέρα μου και γνώρισα το αδαμάντινο ήθος της .Ήταν πάντα κοινωνική ,ευγενική, γλυκομίλητη,σεμνή ,ταπεινή ,πρόθυμη για προσφορά και προ πάντων φιλόξενη.Προσεύχομαι στον πανάγαθο Θεό " εν σκηναίς δικαίων τάξαι" και " εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι " και να χαρίσει στον απαρηγόρητο σύντροφο της ζωής της και ξαδερφό μου Κωστή και στα παιδιά τους Ελενίτσα και Ηλία και στα εγγόνια τους και σε όλους τους συγγενείς την εξ Ύψους παρηγορία.Να ζήσουν να την θυμούνται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα του χωριού μας ,που θα σε δεχθεί στοργικά στην αγκαλιά του. Καλό σου ταξίδι στους ουρανούς των αγγέλων αγαπητή μου Μαρία. Αιωνία σου η μνήμη.
    Μαρίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/17 15:39

    Συλλυπητήρια στους οικείους της ο θεός να αναπαύση την ψυχή της στο ελαφρύ χώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.