Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Mαζι με την Φώφη στην Έκθεση "Πελοπόννησος EXPO" ο Οδυσσέας

Με μεγάλη χαρά παρευρεθήκαμε χθες στα εγκαίνια της πρώτης Έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO» στην Τρίπολη, μαζί με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τους συναδέλφους Βουλευτές Θ.Παπαθεοδώρου και Γ.Μανιάτη και τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Π.Χρηστίδη. Η Έκθεση διοργανώθηκε από τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία και με τα Επιμελητήρια της Αχαΐας και της Ηλείας, συγκεντρώνοντας για πρώτη φορά εκθέτες-επιχειρηματίες από όλη την Πελοπόννησο στον ίδιο χώρο και αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την παραγωγικότητα της περιοχής μας.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη στήριξε και στηρίζει με κάθε τρόπο την ελληνική επιχείρηση, την νεανική επιχειρηματικότητα, την εμπορική δραστηριότητα, την καινοτομία, την ανάπτυξη για τη δημιουργία θέσεων εργασίας. 
Η Έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» αποτελεί μία εξαίρετη ευκαιρία για την προβολή της δουλειάς των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών της Πελοποννήσου, την ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ τους, τη διασύνδεσή τους με όλους τους φορείς και τους θεσμούς της περιοχής αλλά και πανελλαδικά. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήριά μου σε όλους, διοργανωτές και εκθέτες, και την ευχή η πρωτοβουλία αυτή να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και στο μέλλον.

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος11/11/16 10:58


    Σκέπτομαι, αναλογιζόμενος και μερικά δυσμενή σχόλια που διατυπώθηκαν κατά καιρούς για τον Οδυσσέα, τη συμμετοχή του Χωριού μας στην προοδευτική κίνηση των Πελοποννησίων επιχειρηματιών! (Βάλτε: αδειανά πιάτα, λιμοτάγαρα, ταρκάσια, .....κι άλλα επαινετικά)
    Το μόνο που βλέπομε, τη συμμετοχή του Οδυσσέα στη φωτογραφία.
    Δεν πετώ βέβαια στα σύννεφα για τέτοιες δυνατότητες. Αλλά δεν αποδέχομαι την κοινωνική οπισθοδρόμηση, αυτό το χάλι, που ισχύει σήμερα στο χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/16 23:11



    Φ Ω Ν Η Β Ο Ω Ν Τ Ο Σ Ε Ν Τ Η Ε Ρ Η Μ Ω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.