Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

3η επαναληπτική! Τι άλλο να πούμε? Καλή επιτυχία!

Οι Γλανιτσιώτες της Τρίπολης αποφάσισαν στις 2 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 μ.μ να κάνουν αρχαιρεσίες (εκλογές) στην ταβέρνα Κληματαριά Πιτερός.

4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος17/10/16 10:00

    δεν εχω το καταστατικο του συλλογου Μυγδαλιωτων που εδρευει στην αθηνα αλλα νομιζω οτι λεει συλλογος Μυγδαλιωτων Αθηνων περιχωρων και ολης της επικρατειας..αλλα κι αν δεν ειναι ετσι η δημιουργια τοπικων η αλλων συλλογων του χωριου μας αποδυναμωνει τον κεντρικο συλλογο χωρις να προσφερει κατι παραπανω στο χωριο μας.. θα ελεγα οτι ειναι αναγκη να αναβαθμιστει ο συλλογος που εδρευει στην Αθηνα γιατι ενα μικρο χωριο δεν μπορει να εχει πολλους συλλογους λογω του μεγεθους του..ισως οπου υπαρχει γλανιτσιωτικος κοσμος να μπορει να γινει παραρτημα για τοπο συναντησης των κατα τοπο πατριωτων..πιστευω πως η καλυτερη εποχη του συλλογου ηταν η εποχη που βγηκε το περιοδικο Λιασκοβα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/16 20:09


    Τρείς αρχαιρεσίες είναι πολλές για την περίπτωση. Χωρίς να γνωρίζω το ιστορικό, φοβούμαι ότι υπήρξαν οι συνήθεις διχοστασίες. Εύχομαι ευόδωση.
    "Χρημάτων πάντων μέτρον άνθρωπος". Δεν πιστεύω ότι στην ύπαρξη δύο συλλόγων έγκειται
    η όποια αδυναμία μας. Ίσια-ίσια.....Αλλά είπαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/16 07:37

    Κουιζ: Τι μπορει να λεει ο Σολωνας κι εχει τραβηξει το ενδιαφερον ολων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/16 11:40

    Εγω παντως σκεφτομαι τη γουρνοπουλα του Αργυρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.