Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Vasiliexit αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο σήμερα

Στην σημερινή συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα  την λύση της σύμβασης του Βασιλικού  και την επαναδημοπράτηση το ισογείου χώρου του σχολείου με τους ίδιους όρους της σύμβασης Συγκεκριμένα του  έδωσε προθεσμία ολίγων  ημερών  προκειμένου να αδειάσει το χώρο κι αν δεν συμβεί αυτό, να προσφύγει  με ένδικα μέσα  για την υλοποίηση της απόφασης  και αμέσως να γίνει η επαναδημοπράτηση Την ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο έκανε ο πρόεδρος του τοπικού συμβούλιου Ανδρέας Πολύδωρας

10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Νις γιατί δεν λες κάτι για την απόφαση;

Ανώνυμος είπε...

Ρε γιατι εισαι κουτσομπολης τι να πει;

Nis είπε...

Τι θέλει να ειπεί ο ποιητής ????

Ανώνυμος είπε...

ο ρεντεζελας ειναι και παρατατε το....σημασια θελει να του δωσετε...

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε προβοκάτορα μερκελιστή, εγώ με το Νις δε διαφωνώ και είμαστε από το ίδιο μετερίζι και σε λίγο που θα αρχίσει να απλώνεται η πατριωτική αριστερή πολιτική της κυβέρνησης θα λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις. Πάει να μας σπείρει διχόνοια ο ακατονόμαστος μερκελοφασίστας. Οι πατριωτικές δυνάμεις θα σαρώσουν τα όποια σχέδια των ευρωληγούρηδων μενουμευρωπαίων. Άλλωστε το πρόγραμμα που μας επέβαλαν οι θεσμοί το είπαν και στην κεντρική επιτροπή του σύριζα δεν είναι αποδεκτό από την κυβέρνηση, μας το επέβαλαν.Και στην Ισπανία οι ποδέμος διατήρησαν ένα υψηλό ποσοστό και η ευρώπη αισθάνεται την ανάσα τους, έτσι να τρέμουν οι σοιμπλιστές. Ο τσίπρας με τον καμένο και τον ιγκλέσιας θα είναι η τριάδα της πατριωτικής ελεύθερης και ανεξάρτητης βούλησης των λαών.Νις ανάρτησε άρθρα για την απλή αναλογική για να ζυμωθεί ο λαός με τη δημοκρατία και την ισότητα της ψήφου. Ο τσίπρας θα υλοποιήσει το μεγάλο όνειρο που όπως είπε και ο λεβέντης 60 χρόνια το παλεύουν οι δημοκρατικές δυνάμεις και ήρθε για πρώτη φορά η αριστερά να το υλοποιήσει. Και οι σύντροφοι του ΚΚΕ θα το καταλάβουν και δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπουν. Το 3% είναι για εθνικούς λόγους και ο υπουργός εθνικής άμυνας δεν κάνει τέτοια λάθη και ευτυχώς που είναι στην κυβέρνηση και κρατάει σταθερή γραμμή και δε γίνονται λάθη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΘΙΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΙΘΗΚΙΑ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΥΤΟΝ.

Nis είπε...

Σχόλιο που θ αναφέρεται το ψευδώνυμό μου (παρατσούκλι) στο εξής θα διαγράφεται

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΜΠΑΡΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ..ΤΕΡΜΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΛΟΚΕΡ ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ