Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Vasiliexit αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο σήμερα

Στην σημερινή συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα  την λύση της σύμβασης του Βασιλικού  και την επαναδημοπράτηση το ισογείου χώρου του σχολείου με τους ίδιους όρους της σύμβασης Συγκεκριμένα του  έδωσε προθεσμία ολίγων  ημερών  προκειμένου να αδειάσει το χώρο κι αν δεν συμβεί αυτό, να προσφύγει  με ένδικα μέσα  για την υλοποίηση της απόφασης  και αμέσως να γίνει η επαναδημοπράτηση Την ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο έκανε ο πρόεδρος του τοπικού συμβούλιου Ανδρέας Πολύδωρας

10 σχόλια :

  1. Ανώνυμος27/6/16 22:54

    Νις γιατί δεν λες κάτι για την απόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/16 10:56

    Ρε γιατι εισαι κουτσομπολης τι να πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θέλει να ειπεί ο ποιητής ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/6/16 12:26

    ο ρεντεζελας ειναι και παρατατε το....σημασια θελει να του δωσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/6/16 16:02

    τι λες ρε προβοκάτορα μερκελιστή, εγώ με το Νις δε διαφωνώ και είμαστε από το ίδιο μετερίζι και σε λίγο που θα αρχίσει να απλώνεται η πατριωτική αριστερή πολιτική της κυβέρνησης θα λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις. Πάει να μας σπείρει διχόνοια ο ακατονόμαστος μερκελοφασίστας. Οι πατριωτικές δυνάμεις θα σαρώσουν τα όποια σχέδια των ευρωληγούρηδων μενουμευρωπαίων. Άλλωστε το πρόγραμμα που μας επέβαλαν οι θεσμοί το είπαν και στην κεντρική επιτροπή του σύριζα δεν είναι αποδεκτό από την κυβέρνηση, μας το επέβαλαν.Και στην Ισπανία οι ποδέμος διατήρησαν ένα υψηλό ποσοστό και η ευρώπη αισθάνεται την ανάσα τους, έτσι να τρέμουν οι σοιμπλιστές. Ο τσίπρας με τον καμένο και τον ιγκλέσιας θα είναι η τριάδα της πατριωτικής ελεύθερης και ανεξάρτητης βούλησης των λαών.Νις ανάρτησε άρθρα για την απλή αναλογική για να ζυμωθεί ο λαός με τη δημοκρατία και την ισότητα της ψήφου. Ο τσίπρας θα υλοποιήσει το μεγάλο όνειρο που όπως είπε και ο λεβέντης 60 χρόνια το παλεύουν οι δημοκρατικές δυνάμεις και ήρθε για πρώτη φορά η αριστερά να το υλοποιήσει. Και οι σύντροφοι του ΚΚΕ θα το καταλάβουν και δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπουν. Το 3% είναι για εθνικούς λόγους και ο υπουργός εθνικής άμυνας δεν κάνει τέτοια λάθη και ευτυχώς που είναι στην κυβέρνηση και κρατάει σταθερή γραμμή και δε γίνονται λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/6/16 18:26

    ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/6/16 19:51

    ΝΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΘΙΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΙΘΗΚΙΑ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σχόλιο που θ αναφέρεται το ψευδώνυμό μου (παρατσούκλι) στο εξής θα διαγράφεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/6/16 20:01

    ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΜΠΑΡΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/6/16 20:10

    ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ..ΤΕΡΜΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΛΟΚΕΡ ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.