Καλώς Ήρθατε
Καλώς ήρθατε στο τόπο μας !
Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας !
Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Σύμβολο της θυμοσοφίας μας
----------------------
- Η πρώτη συνέλευση 1960
- Επιτέλους μπήκε το νερό στ αυλάκι
- Η κουρά το 2013
- Με…τo δικό μας πλεόνασμα!
- Γι αυτούς που δεν συμμετείχαν
- Μια μεγάλη υποχρέωση εκπληρώνει ο Σύλλογός μας
- Κοπή πίτας 2016
- Aπόκριες το 2016 στο χωριό
- πίτα συλλόγου Τρίπολης2017
- Πίτα 2017 Αθήνας
- κάθε χρόνο και περισσότεροι
- Πανηγύρι στο χωριό 2017
- Πίτα 2020
- ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ (29.10. 12)
- ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
- ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΣΥ;
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μ.χ. 1ο
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μ.χ.2ο
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μ.χ.3ο
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μ.χ.4ο
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μχ 5ο
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μχ 6ο
- O ΘΑΝΑΣΗΣ
- ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ (ΔΕΚ1999)
- ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΘΕΙΤΣΑΣ
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016
5 σχόλια :
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.
Έτσι ντε να βάζετε και τους γάμους οχι μοναχά τις κηδείες
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα ζήσουν τα παιδιά!!
Μαρίνη, να σου ζήσουν τα νιογάμπρια και καλούς απογόνους
ΑπάντησηΔιαγραφήχψ
ΑπάντησηΔιαγραφήNAS SAS ZHSOYN !!!!!
PANTA TETOIA !!!!!!
YIOTA
να σας ζησουν gerolykos
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ χορός ξεκίνησε με το τραπεζίτικο τραγούδι σε διασκευή : Ελένη μου στο γάμο σου ...,που ερμήνευσε η δημοφιλής και αυθεντική αοιδός του δημοτικού τραγουδιού Μαρίνα Πολυχρονοπούλου ,όπως και άλλα χορευτικά του γάμου.Το τραγούδι " Πώς το τρίβουν το πιπέρι "το παίζει όμορφα ,κατά τα ξημερώματα, η ορχήστρα του δεξιοτέχνη κλαρινίστα Γ.Ροζή και το τραγουδάει ο Παπαδόγιαννης από τη Γλόγοβα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο χορεύουν κατάλληλα λεβέντες από τα χωριά μας με πρωτοχορευτή το δάσκαλο Γιόβα από το Πράσινο. Στους συμμετέχοντες και ο γιος της Σοφίας Ροζή- Βελισσάρη Ανδρέας ,καθηγητής Καλλιτεχνικών,εγγονός του Κοζάτου. Αθάνατη Γορτυνία με τα βλαστάρια σου.
Το video αυτό το χαρίζω για να το απολαύσουν και οι απανταχού συμπατριώτες και φίλοι μας για να θυμηθούν και τα δικά τους ολονύχτια ξαφαντώματα και γλέντια στα χωριά μας.
Η πολύπλευρη κρίση μπορεί και να αργήσει να φύγει,αλλά η ζωή δεν πρέπει να σταματά αλλά να συνεχίζει πάντα το δρόμο της. Ευχαριστώ επίσης όλους για τις ευχές τους και τον καλό τους λόγο προς τους νιόπαντρους και την οικογένειά μου.
Μαρίνης