Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Γάμος συμπατριώτισσας

Χορευτικό στιγμιότυπο σε video, από το γάμο της κόρης μου 
Ελένης με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιόβα Γιάννη από το χωριό Πράσινο. Ο γάμος τελέστηκε στην Τριπολιτσά στις 5-6-2016 και η γαμήλια δεξίωση στο κέντρο διασκέδασης Sunset. Πρόκειται για το τραγούδι : “ Πως το τρίβουν το πιπέρι “ με το ανάλογο θεατρικό δρώμενο.
                 Μαρίνης Πολυχρόνοπουλος

 


5 σχόλια :

  1. Ανώνυμος8/6/16 21:18

    Έτσι ντε να βάζετε και τους γάμους οχι μοναχά τις κηδείες
    Να ζήσουν τα παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/6/16 23:24

    Μαρίνη, να σου ζήσουν τα νιογάμπρια και καλούς απογόνους
    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/6/16 04:40



    NAS SAS ZHSOYN !!!!!

    PANTA TETOIA !!!!!!

    YIOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/6/16 19:09

    να σας ζησουν gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χορός ξεκίνησε με το τραπεζίτικο τραγούδι σε διασκευή : Ελένη μου στο γάμο σου ...,που ερμήνευσε η δημοφιλής και αυθεντική αοιδός του δημοτικού τραγουδιού Μαρίνα Πολυχρονοπούλου ,όπως και άλλα χορευτικά του γάμου.Το τραγούδι " Πώς το τρίβουν το πιπέρι "το παίζει όμορφα ,κατά τα ξημερώματα, η ορχήστρα του δεξιοτέχνη κλαρινίστα Γ.Ροζή και το τραγουδάει ο Παπαδόγιαννης από τη Γλόγοβα.
    Το χορεύουν κατάλληλα λεβέντες από τα χωριά μας με πρωτοχορευτή το δάσκαλο Γιόβα από το Πράσινο. Στους συμμετέχοντες και ο γιος της Σοφίας Ροζή- Βελισσάρη Ανδρέας ,καθηγητής Καλλιτεχνικών,εγγονός του Κοζάτου. Αθάνατη Γορτυνία με τα βλαστάρια σου.
    Το video αυτό το χαρίζω για να το απολαύσουν και οι απανταχού συμπατριώτες και φίλοι μας για να θυμηθούν και τα δικά τους ολονύχτια ξαφαντώματα και γλέντια στα χωριά μας.
    Η πολύπλευρη κρίση μπορεί και να αργήσει να φύγει,αλλά η ζωή δεν πρέπει να σταματά αλλά να συνεχίζει πάντα το δρόμο της. Ευχαριστώ επίσης όλους για τις ευχές τους και τον καλό τους λόγο προς τους νιόπαντρους και την οικογένειά μου.

    Μαρίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.