Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Σε εκδηλώσεις στην Γορτυνία θα παρευρεθεί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κος Κουτσούμπας

Τα  Λαγκάδια επισκέπτεται σήμερα στις 9:30 ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κος Κουτσούμπας όπου και θα επισκεφτεί την ιστορική οικία του Λαγκαδινού αγωνιστή Πλουμπίδη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΚΚΕ για την αναγνώρισης και μνήμη, για τον Δημοκρατικό Στρατό και τα όσα αυτός δημιούργησε, στην ορεινή Αρκαδία, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.
Οι Οργανώσεις Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του ΚΚΕ και της επετείου των 70 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), οργανώνουν μεγάλη εκδήλωση για το «Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου», στις 29 Μαΐου 2016, ημέρα Κυριακή, στα Τρόπαια Γορτυνίας.
Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας. Η ομιλία του θα γίνει στις 11 το πρωί, ενώ ανάλογη εκδήλωση θα γίνει και το Σάββατο, στο χωριό Κερπινή Γορτυνίας.
Από το group Λαγκαδινά Νέα

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

θειο πρεπει να εισαι εκει αυριο

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

συντροφε....αν θελεις να μνημονευσεις το παρελθον,τραβα κατσε κλαρινο,μπροστα στο μνημειο στην αγορα στην γλανιτσια,ρωτα μαθε τι γραφει,σκεψου οτι θες , ευχησου και κανε ενεργειες να μην ξαναζησουμε ποτε εμφυλιο.οποιαδηποτε αλλη σκεψη και ενεργεια,δειχνει οτι σε απασχολει μονο το κοματικο συμφερον,και οτι εισαι λιγος για επικεφαλης του κκε.δεν χρειαζεται ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΕΙΑ να φαρμακωθει λογω του παρελθοντος.ΦΤΑΝΕΙ,αλλο αγωνας ταξικος και αλλο δηλητηριασμα της νεολαιας.ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ κ μεγαλη συντροφε............gerolykos

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .....ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Υποκλίνομαι στην σκέψη σου γερολυκε

Το... Μουρλαδι