Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Το 2015 σε 209 δευτερόλεπτα


Πολιτικές εξελίξεις, τρομοκρατικές επιθέσεις, δυστυχήματα, πολλά συνέβησαν μέσα στη χρονιά. Το Euronews δημιούργησε ένα βίντεο για να τα θυμήσει όλα αυτά τα γεγονότα, από την επίθεση στο Charlie Hebdo μέχρι τις επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους και της Μπόκο Χαράμ, τη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings τις τραγωδίες με τους πρόσφυγες στη Μεσόγειο, τον τρομακτικό σεισμό στο Νεπάλ που σκόρπισε το θάνατο, το μακελειό στο Παρίσι, και πολλά ακόμη που συνέβησαν τους μήνες που προηγήθηκαν.







6 σχόλια :

  1. Ανώνυμος23/12/15 14:50


    Τσίπρας: Δεν θα μειώσουμε τις κύριες συντάξεις
    ΑΘΗΝΑ 23/12/2015
    ωχ ωχ ωχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/15 15:17

    ΟΞΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ..ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΟΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΝ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/12/15 16:56

    Κινημα μοναδικο και ριζοσπαστικο θα κανει ο Γιανης Βαρουφακης το φεβρουαριο!!!

    Επιτελους να περιμενουμε το νεο ετος με αισιοδοξια υπερηφανεια και αξιοπρεπεια!!!!!

    Οι μπαρουφιτσες να μου δοσουν τα συχαρικια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/12/15 17:06

    ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ......(επειδή κάπου έχετε παρερμηνεύσει...)


    Λοιπόν, ας σας πούμε δύο βασικά πράγματα για το τι σημαίνει να γράφεις με κεφαλαία στο διαδίκτυο.

    Το πρώτο και κύριο είναι ότι, γράφοντας με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζετε.

    Κι αν έχετε την συνήθεια να φωνάζετε, πρέπει να ξέρετε πως αυτή η συνήθεια δεν πρέπει να αφορά τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορείτε να φωνάζετε στον ευατό σας στον καθρέφτη του μπάνιου. Μπορείτε να βάζετε το μαξιλάρι σας στο στόμα και να φωνάζετε μέχρι τελικής πτώσεως. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να φωνάζετε σε άλλους ανθρώπους, ούτε έχει κανένας υποχρέωση να ακούει τις φωνές σας. Ούτε ο γείτονας, ούτε ο σύντροφος, ούτε ο συνοδηγός σας. Οπότε, το δικαίωμά σας στις φωνές, περιορίζεται στο σημείο εκείνο που σας ακούν οι άλλοι.

    Το ίδιο ισχύει και στο διαδίκτυο. Εφόσον δεν είναι ο προσωπικός σας χώρος και βλέπουν τις αναρτήσεις ή τα σχόλιά σας οι άλλοι, δεν δικαιούστε να φωνάζετε. Αν φωνάζετε όταν επιχειρηματολογείτε, σημαίνει τρία πράγματα επίσης:

    ή είστε ημιμαθείς σε αυτό που υποστηρίζετε,

    ή είστε ανασφαλείς για τον εαυτό σας,

    ή ξέρετε κατά βάθος ότι έχετε άδικο και προσπαθείτε να το καλύψετε αυτό με τις φωνές σας.

    Προσωπικά, ανθρώπους που μου γράφουν με κεφαλαία σε αναρτήσεις στα προφίλ μου, το επισημαίνω μία φορά ότι υπάρχουν και τα μικρά γράμματα στο πληκτρολόγιο και αν δεν εισακουστεί, σβήνω τα σχόλια και «μπανάρω» τους φίλους που το κάνουν.

    Το δεύτερο που υποδηλώνει η χρήση κεφαλαίων στο διαδίκτυο είναι πως βαριέστε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο και να μπείτε στη διαδικασία τονισμού των λέξεων ή να χρησιμοποιείτε το τελικό σίγμα. Ή τα σημεία στήξης.

    Αν βαριέστε να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα σας ως έχει για να επιχειρηματολογήσετε, τότε λογικά θα έπρεπε να βαριέστε να σχολιάσετε οτιδήποτε. Άρα, μην το κάνετε.

    Α! Επειδή έχουμε ακούσει και την φοβερή ατάκα ότι «ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ», αν θέλετε να υιοθετήσετε τις πρακτικές των μακρυνών μας προγόνων και να μην χρησιμοποιείτε την δημοτική, τότε παρακαλούμε, όταν αφήνετε σχόλια στα προφίλ των υπόλοιπων ανθρώπων με κεφαλαία, να το κάνετε σε άπταιστη αρχαία Ελληνική.

    Επίσης, μπορείτε να κυκλοφορείτε και με χλαμύδα και σανδάλια στο δρόμο. Δικαίωμά σας. Αλλά αν είναι να κάνετε τέτοια cosplays, να τα κάνετε ολοκληρωμένα, όχι μισά.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/12/15 17:28

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕ ΚΟΜΠΛΕ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΠΩΣ ΛΑΧΕΙ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΛΑΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΣΤΟ ΝΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΗ ΦΥΣΙΣ..ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ...ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΤΣΑΡΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/12/15 17:32

    Γραφει φιλος στο φιλο στο ιντερνετ
    -Δε σ ακουω καλα!..κι ο αλλος απανταει
    -Γραφε πιο δυναταααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.