Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Συνέλαβαν τον Κουμουτσάκο

♦ Αποτελεί έκπληξη ότι δεν συνέλαβαν τα ΜΑΤ αμέσως αυτούς που χτύπησαν τον Κουμουτσάκο έξω από τη Βουλή. Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν συνέλαβαν τον ίδιο τον Κουμουτσάκο.

♦ Μπέρδεψε τους ΜΑΤατζήδες το γεγονός ότι φαίνονταν καθαρότατα τα πρόσωπο των δραστών. Δεν ήταν κουκουλοφόροι και έτσι φαίνονταν καθαρά ποια χρυσαύγουλα ήταν, γι' αυτό και δεν τους έπιαναν. 
♦ Γινόταν ανθρωποκυνηγητό όλη τη νύχτα για να μη συλληφθούν οι δράστες.

♦ Μπροστά στην κατακραυγή όμως ταυτοποιήθηκαν και ΘΑ συλληφθούν από την Ασφάλεια 4 άτομα που -ω! του θαύματος- ανήκουν στη Χρυσή Αυγή.


♦ Ολοι καταδικάζουν τον ξυλοδαρμό, ακόμα και οι χρυσαυγουλίτες. Λένε μάλιστα ότι όλοι είναι Πόντιοι, επικεφαλής των οποίων είναι κάποιος Κασιδιαρίδης.

♦ Στο μεταξύ συνεχίζεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα η δίκη τους. Η διαδικασία γίνεται με την ταχύτητα του φωτός, αλλά τη νύχτα.

♦ Το ίδιο καθυστερεί και η διαδικασία με τη δίκη του «Noor One» για την ηρωίνη. Πολύ αργή διαδικασία. Πας χρήστης και φεύγεις απεξαρτημένος.

♦ Γενικά ήταν ημέρα επεισοδίων χθες. Επίθεση στον Κουμουτσάκο, άγριο ξύλο Κροατών - Σέρβων για τα ποδοσφαιρικά, στο «Ελ. Βενιζέλος», και εισβολή κουκουλοφόρων στον «Ιανό» για την παρουσίαση του βιβλίου της Μάργκαρετ, που καλά γνωρίζετε το περιεχόμενο όσοι διαβάζετε τη στήλη.

♦ Παρουσίαζε το βιβλίο ο Πάγκαλος και τσάαακ το 'κοψαν οι αναρχικοί πάνω στο καλύτερο, που άρχιζε στις σελίδες το σεξ η Μαργαρίτα.

♦ Εννοείται ότι κράτησε μόνο μία μέρα η τάχα μου βεβαιότητα ότι το ισοδύναμο του ΦΠΑ είναι τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

♦ ● Το ισοδύναμο που ισχύει σήμερα είναι ξανά μανά το μοσχαράκι και η φορολόγηση των Ποντίων που πρότεινε ο Φίλης.

♦ Μια μέρα κράτησε και ο Καμμένος για τη μη φορολόγηση της εγχώριας ζυθοποιίας. Στο ερώτημα γιατί υποχώρησε, απάντησε με διαφήμιση μπίρας: «Γιατί έτσι μου αρέσει».

♦ Η πραγματικότητα είναι ότι του έβαλε χέρι ο Τσίπρας, ότι το ισοδύναμο του ΦΠΑ θα είναι πως δεν πληρώνουμε άλλο για τα σαράβαλα αεροπλάνα της «Λόκχιντ» που επισκευάζει και σκάμε 100αριές εκατομμύρια.

♦ Ολοι πια πιστωτικές κάρτες, εκτός των ηλικιωμένων. Αστραπιαία, μόλις έγινε γνωστό αυτό, αρχίσαμε όλοι να δείχνουμε και όχι να κρύβουμε χρόνια. Προσωπικά είμαι πια 26 χρόνια μεγαλύτερος από τον παππού μου.

♦ Ο Σουλτς, όπως τα λέγαμε. Είδε λάιβ στη Μυτιλήνη την άφιξη 40 μεταναστών. Τριάντα έδιωξε στο Λουξεμβούργο, 40 ήρθαν στο δευτερόλεπτο. Μάλλον στημένη ήταν η άφιξή τους έλεγε, για να πάρουμε λεφτά.

♦ Μπράβο στον Αδωνι. Είναι ο μοναδικός υποψήφιος παγκοσμίως που δεν δίνει προεκλογικές υποσχέσεις. Το αντίθετο, ζητάει να χαριστούν τα 200 εκατ. που χρωστάει η Νέα Δημοκρατία.

♦ Αύριο θα ζητήσει να πάρει και άλλα 500. Ψήφο στον Τραμπουμπούκο.

♦ Σε μεγαλύτερη σύγχυση ο Μεϊμαράκης. Ζητάει να παραιτηθούν ο Φίλης, ο Πάγκαλος, οι Σέρβοι και οι Κροάτες που αναμείχθηκαν στα επεισόδια.

♦ Γενικώς είμαστε σε σύγχυση όλοι ή μας κάνουν να είμαστε σε σύγχυση και ασχολούμαστε με αλλότρια. Χθες το βράδυ ψηφίστηκαν τα δεύτερα προαπαιτούμενα. Ούτε κι εγώ ασχολήθηκα, λεπτό.

♦ Αργά τη νύχτα, για να δέσει το γλυκό, συνέλαβαν και τον Κουμουτσάκο - πασίγνωστος πια.


♦ Αν συλλάβουν και τον Φίλη, θα ξαναμιλήσουμε για Μνημόνιο μετά από δύο χρόνια.
ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

8 σχόλια :

  1. Ανώνυμος8/11/15 23:11

    Καλά τους κάνανε και άλλο ξύλο θέλανε γιατί πήγαν να σκυλεψουν κανενα ψηφο σιγά τους πατριώτες .... αγρότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/15 23:31

    Κουκιά σπέρνεις ??? Τι ακριβώς καλλιεργείς αγρότη μου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/15 23:38

    Γιατί τους ξύπνιος βρούβες αγρότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/15 23:44

    Γιατί τους τρώει η περιέργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/11/15 01:12

    ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΑΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ...ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΜΠΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/11/15 11:07

    ο χψ έχει μετανοιώσει για ότι έλεγε για τον Σύριζα ,αλλα δεν βγαίνει να ζητήσει ενα συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/11/15 13:02

    Τα ακίνητα που εκχωρεί το ΤΑΙΠΕΔ απαλλάσσονται από Δημοτικά τέλη (πχ τα 14 αεροδρόμια που χαρίστηκαν στη Fraport), τα ακίνητα που κατάσχουν οι τράπεζες απαλλάσσονται από ΕΝΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/15 15:06

    Ν. Βαλαβάνη: Μαζικό «πλυντήριο» για δεκάδες χιλιάδες υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου
    “εγκαταλείπονται έτσι υποθέσεις που, αν υπήρχε τελικά πραγματική πoλιτική βούληση για πόλεμο ενάντια στη μεγάλη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο (καυσίμων, καπνικών, ποτών), θα μπορούσαν ν’ αποφέρουν αρκετά δις ευρώ μέσα στα λίγα επόμενα χρόνια. Ανάμεσα τους άμεσα – από τις 600 υποθέσεις που είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος τους από το ΣΔΟΕ, είχαν σταλεί στις ΔΟΥ για βεβαίωση προστίμων, αλλά με το Τρίτο Μνημόνιο οι εκθέσεις ελέγχου του ΣΔΟΕ έγιναν ξανά απλά πληροφοριακά δελτία και έτσι εντέλλονται οι, φορτωμένες με δικές τους υποθέσεις, ΔΟΥ να τις επανελέγξουν από την αρχή(!): Αυτές μόνο οι 600 «τελειωμένες» υποθέσεις, απ’ τις οποίες αρκετές παραγράφονται άμεσα, ισοδυναμούν με πρόστιμα περίπου 300 εκ. ευρώ, σε μια εποχή που ένας εξαντλημένος λαός δέχεται τη γνωστή καταιγίδα υπερφορολόγησης ενώ η κυβέρνηση ψάχνει και δε βρίσκει ισοδύναμα πρακτικά για τα πάντα”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.