Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Φακελάκια με πιστωτική κάρτα


  Θα βελτιωθούν όμως τα πράγματα με τα φακελάκια που λέγαμε. Τέρμα τα φακελάκια με μετρητά. Μόνο με πιστωτική κάρτα | DREAMSTIME
Συντάκτης: Λάκης Μπέλλος
♦ Η κρίση έπληξε, όπως γνωστοποίησε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζής, πιο πολύ το φακελάκι. Μιλάμε για κάθετες περικοπές από τους ασθενείς ή τους συγγενείς.

♦ Επεσε το φακελάκι κάτω από τα 300 ευρώ. Πιο κάτω κι από τον κατώτατο μισθό.

♦ Πλήρης η διαφθορά. Απλός καρδιολόγος δήλωνε καρδιοχειρουργός με συστατική επιστολή μάλιστα του διάσημου Γιακούμπ. Πώς δεν δήλωσε ότι έχει χειρουργήσει και τον Ανδρέα.

♦ Ο γιατρός αυτός είχε τριπλάσιο αριθμό θανάτων ασθενών σε σχέση με άλλους γιατρούς. Στους 10 ασθενείς έστελνε τους 15 στα θυμαράκια. Και πώς να γινόταν διαφορετικά;
♦ Βέβαια είμαστε κι εμείς οι ασθενείς, άσ' τα! Πολλές οι περιπτώσεις. Δηλωνόταν σκωληκοειδίτιδα, αναφέρει ο Ρακιντζής, και γίνονταν ανορθώσεις στήθους. Και πέους, φαντάζομαι
.♦ Αν ζητούσες ανόρθωση στήθους ή πέους έκαναν εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

♦ Εκαναν μπότοξ αντί για εγχείρησης κήλης. Κυκλοφορούσαν μετά με πρόσωπο πιο πρησμένο από κήλη.

♦ Διακόπτουμε γιατί υπάρχει μεγάλη είδηση: Ο Τζορτζ Λούκας είναι ο σκηνοθέτης του πασίγνωστου πια τρέιλερ Γιάνη Βαρουφάκη, που ιδρύει κόμμα. Οτιδήποτε άλλο ακούτε για το θέμα που σας καίει, είναι λάθος 100%.

♦ Ο τίτλος του διαφημιστικού είναι «Οι 1101 έρχονται». Διαπιστώνει αμέσως κάποιος ότι είναι ολόιδιο με το τρέιλερ «Ο πόλεμος των άστρων».

♦ Ο Βαρουφάκης όμως μάλλον μας κοροϊδεύει. Μιλάει για 1.101 πρόσωπα, προφανώς ιδρυτικά μέλη, που τα αναφέρει μάλιστα με το μικρό τους. Κώστας, Θανάσης, Βρασίδας, Κατερίνα, Νικόλ. Μας δείχνει όμως μόνο πέντ'-έξι πρόσωπα. Σκέτη απάτη, Γιάνη!

♦ Το μόνο γνωστό πρόσωπο είναι ο «Κλέων». Είναι ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης. Ο Κλέωντας επιλέχθηκε γιατί θα δούμε κλαίοντα τον Βαρουφάκη για τη φαεινή ιδέα του να κάνει κόμμα.

♦ Πώς να μην υπάρχει και αυτή η είδηση; Τέρμα ο Τζιτζικώστας. Δίπλα του στην παρουσίαση που έκανε ήταν ο Σίμος Κεδίκογλου. Αυτός είναι σοβαρός λόγος να ψηφίσεις ακόμα και τον Αδωνι.

♦ Επανερχόμαστε. Ο Ελληνας είναι εφευρετικός. Ενας ασθενής έδωσε φακελάκι με πλαστά χαρτονομίσματα.

♦ Σκανάρισε όμως τα χρήματα ο γιατρός, διαπίστωσε την πλαστότητα και κάλεσε την αστυνομία να συλλάβουν τον ασθενή για τη διαφθορά.

♦ Και δεν είναι βέβαια γιατροί η μόνη τάξη που αναφέρει ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Εργολάβος πήρε 17 εκατομμύρια ευρώ για λάθος δρόμο που έφτιαξε. Πήγαινες για Σπάρτη κι έβγαινες Κοζάνη.

♦ Πασίγνωστη πια η γιαγιά στο σπίτι με την αυθαίρετη τουαλέτα. Την κλείδωσαν μέσα οι συγγενείς μόλις είδαν την μπουλντόζα της Πολεοδομίας να καταφτάνει για κατεδάφιση. Δικαιολογήθηκαν στην Πολεοδομία ότι η γιαγιά ήταν δυσκοίλια.

♦ Η γιαγιά δεν ήταν κλειδωμένη μόνο μία μέρα που λένε τα ρεπορτάζ. Το περιστατικό έγινε στις 18 Μαρτίου 2014 και μέχρι σήμερα 9 Οκτωβρίου 2015 έχει δυσκοιλιότητα.

♦ Κύριος με βιλάρα καταμεσής στο δάσος. Δικαιολογήθηκε για την καταπάτηση ότι δεν είναι η βίλα αυθαίρετη, αλλά το δάσος.

♦ Καταπατημένη και η παραλία με δεύτερη βίλα. Και βεβαίως το αιτιολόγησε ότι είναι αυθαίρετη η θάλασσα.


♦ Θα βελτιωθούν όμως τα πράγματα με τα φακελάκια που λέγαμε. Τέρμα τα φακελάκια με μετρητά. Μόνο με πιστωτική κάρτα. 

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος11/10/15 21:00

    Πόσο Μ.......ας μπορεί να είσαι να προαναγγέλεις ότι θ' ανοίγεις θυρίδες και θα τα παίρνεις, σ' αυτούς που χρωστάνε!!!!!!!

    σαν να τους λες.......

    "τραβάτε το πρωί και πάρτε τα από τις θυρίδες.......

    μιλάμε για τέτοια νούμερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/15 23:02

    Φαινομενικά, έχουν όλα τα κοινοβουλευτικά αλλά και κοινωνικά «εχέγγυα» (λόγω της παραλυσίας ενός ολόκληρου κόσμου από τη διάψευση, την απογοήτευση και την παραίτηση) να μακροημερεύσουν στις κυβερνητικές καρέκλες….. Δεν θα αντέξουν όμως… Θα τους ακυρώσει σύντομα ο βαθμός απίστευτης γελοιότητας που εμφανίζουν στις επιλογές τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.