Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε ο εθελοντικός καθάρισμος στην λίμνη του λάδωνα

Στο βίντεο μιλούν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Αντιδήμαρχος Γορτυνίας Λάμπης Μπαξεβάνος, η Πρόεδρος των Συλλόγων του πρώην Δήμου Κοντοβάζαινας Ελένη Παπαγιάννη, ο Διευθυντής του σταθμού της ΔΕΗ Λάδωνα Γιάννης Σταθάς, ο εκ των χορηγών της εκδήλωσης και γνωστός ιχθυέμπορος Θεόδωρος Κακούρης. - www.kalimera-arkadia.g 
Αν και φέτος, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, εθελοντές συγκεντρώθηκαν στον Λάδωνα για να καθαρίσουν τη λίμνη, για 4η συνεχόμενη χρονιά!
Πρόκειται για μία εθελοντική δράση που γίνεται κάθε χρόνο και συνεχώς ευαισθητοποιεί όλο και περισσότερο κόσμο!
Η παραλαδώνια περιοχή της Γορτυνίας είναι από τις πιο όμορφες στην Αρκαδία και πρωτοβουλίες που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον είναι μόνο θετικές.
Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ένωση Συλλόγων του τέως Δήμου Κοντοβάζαινας. Μέλη του Συλλόγου, εργαζόμενοι της ΔΕΗ (κοντά υπάρχει ο υδροηλεκτρικός σταθμός), απλός κόσμος και συνεργεία του Δήμου Γορτυνίας πήραν σακούλες απορριμμάτων, φόρεσαν γάντια και άρχισαν να καθαρίζουν τη λίμνη.
Η αλήθεια είναι ότι βρήκαν αρκετά σκουπίδια, λιγότερα, όμως από πέρυσι.
Η κίνηση ήταν και ουσιαστική και συμβολική, διότι έστειλε το μήνυμα ότι όλοι μας πρέπει να προσέξουν την περιοχή του Λάδωνα η οποία είναι μοναδικής φυσικής ομορφιάς και μπορεί να αξιοποιηθεί σε όφελος όλης της Αρκαδίας.
Μετά τον καθαρισμό ακολούθησε γλέντι με δημοτική μουσική στην πλατεία του όμορφου χωριού της Πουρναριάς.
.kalimera-arkadia.g 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.