Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών ο Αντρέας Γιαννόπουλος

 Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 97 ετών  ο Αντρέας Γιαννόπουλος.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο 13-5-2015 στο χωριό στις 12 η ώρα το μεσημέρι.  
Συλλυπητήρια στους οικείους του! 


11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό μπάρμπα-Αντρέα...υπήρξες υπόδειγμα ανθρώπου πατριώτη και οικογενειάρχη.Γιώργος Μπουρέκας

Ανώνυμος είπε...

συλληπητηρια...gerolykos

Ανώνυμος είπε...

Καλό σου ταξίδι...
Συλλυπητήρια στην οικογένεια

Γιάννα

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι πατριώτη ο θεός να σε αναπαύση.Παναγιώτης Βασιλόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι σύντροφε και μην αλησμονήκεις τα χαιρετίσματα.

χψ

Ανώνυμος είπε...

SYLLYPHTHRIA STHN OIKOGENEIA TOU !!!!
TON PERIMENEI H PAREA TOU EKEI,...
MAKARI OLOI MAS NA PAROUME TA XRONIA TOU !!!
YIOTA

Ανώνυμος είπε...


Η αποδημία του Ανδρέα, είμαι βέβαιος,ότι γέμισε με θλίψη όλους τους πατριώτες και άλλον πολύ κόσμο, που έτυχε να τον γνωρίζουν.
Ο αείμνηστος εβίωσε μια πολύχρονη ταραχώδη ζωή που την εξαγόρασε παλεύοντας με παντοειδείς αντιξοότητες, όπου πάντοτε έβγαινε νικητής! Συγχρόνως παρέμεινε σαν άνθρωπος ήπιος,γλυκύς, κοινωνικός, πνευματώδης, κανόνας ζωής σε πολλούς τομείς και πάντως αγαπητός και σεβαστός.
Τον πολύ αγαπητό μου Ανδρέα τον θεωρώ πρόμαχο στον αγώνα της ζωής, που πολέμησε, ως Διγενής, με το Χάρο και βγήκε νικητής πάρα πολλές φορές, υπόδειγμα αντοχής, υπομονής και καρτερικότητας.
Ο γελαστός μας πατριώτης, όπου τον έζησα στο χωριό μας για πολλά χρόνια, απολαμβάνοντας την εκτίμησή του, πιστεύω ότι άφησε πολλές παρακαταθήκες, που νομίζω χρειάζονται ιδιαίτερης μελέτης.
Αγαπητέ Ανδρέα, σε αποχαιρετώ με θλίψη, αναλογιζόμενος, αν οι πολλές αρετές, που κοσμούσαν το βίο σου, μπορούσαν κάπως να μεταλαμπαδευτούν για να κάνουν λίγο καλύτερο τον κόσμο.
Θερμά συλλυπητήρια στην ωραία οικογένεια του εκλιπόντος.

Αιωνία η μνήμη σου,
αγαπητέ Ανδρέα.

Χρίστος Χριστόπουλος

Ανώνυμος είπε...

O εκλιπών μπαρμπα- Ανδρέας ή Χαραντρέας ήταν όντως μια χαρισματική προσωπικότητα ,ένα υπόδειγμα ήθους, αρετών και εργατικότητας. ΄Ηταν απλός,γαλήνιος,μειλίχιος,προοδευτικός,κοινωνικός,ευσεβής και νουνεχής συμπατριώτης.
Ήταν και ενεργός και ωφέλιμος πολίτης στα κοινά του χωριού μας.Με την ευγένεια και με τα ακλόνητα επιχειρήματά του κατόρθωνε να πείθει και τον πιο δύσπιστο στις απόψεις του,χωρίς ποτέ να υψώσει τον τόνο της φωνής του ,γιατί ήταν πάντα ήρεμος και εποικοδομητικός.Κάθε Κυριακή ,όταν ήταν στο χωριό,έγκαιρα προσερχόταν στην εκκλησία της Παναγίας για να ψάλλει με τη χαμηλόφωνη,μελωδική και υποβλητική φωνή του στη Θεία λειτουργία και να βοηθήσει τον ιερέα και στις άλλες θρησκευτικές πράξεις και τελετές. Θα σε θυμόμαστε για πάντα μπαρμπα-Ανδρέα για το αδαμάντινο ήθος σου ,τον ανθρωπισμό σου ,τη σοφία του λόγου σου και την άδολη αγάπη προς το χωριό μας.
Καλό σου ταξίδι στους Ουρανούς των Αγγέλων. Ο πανάγαθος Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου και ας χαρίσει στους οικείους σου την εξ ύψους παρηγορία.Θερμά συλλυπητήρια στα προσφιλή σου
πρόσωπα.
marpolix

ΑΡΗΣ ΤΣΙΡΙΜΟΠΑΝΟΥ είπε...

Χρίστο του Τζιράκα και μαρίνη του τζιντάνου μέσα στα λίγα λόγια κλείσατε την χαρισματική προσωπικότητα άξιο πατριώτη και άνθρωπο "Χαρανδρέα" ο Θέός να τον αναπαύσει συλληπητήρια στους δικούς του

Ανώνυμος είπε...

Syllpntnpia stnv oikogeniat ou xpovns polychronopoulos

Poly polychronopoulos είπε...

Syllyphthria sthn oikogeneia tou!!
Xpovns polychronopoulos