Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Στα... πλοκάμια του Σόρος το μεταναστευτικό και ο αφανισμός των Ελλήνων

                                       ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ
 Συγχαίρουμε το συμπατριώτη μας Βασίλη Βασιλόπουλο (γιο του Θανάση του μαγαζά) ο οποίος αποφοίτησε πρώτος από τη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με βαθμό 9,40 και έγινε δεκτός με υποτροφία για διδακτορικό από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, στον τομέα της ρομποτικής, από τον παγκοσμίου φήμης καθηγητή ρομποτικής Ντάνιελ Κόντιτσεκ. Συγχαρητήρια στο λαμπρό επιστήμονα και συμπατριώτη μας. .
ΤΟ «ΓΕΡΑΚΙ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ... ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Σαν... μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι ΜΚΟ στην Ελλάδα που έχουν ως βασικό χρηματοδότη το «γεράκι» της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και της νέας τάξης πραγμάτων, Τζορτζ Σόρος και αντικείμενο... δράσης, την «τακτοποίηση» των μεταναστών στην πατρίδα μας και τον «αφανισμό» των Ελλήνων.
Ενα σχέδιο... δράσης που ως απότερο σκοπό δεν μπορεί να έχει κάτι διαφορετικό, απ' το να διαμορφωθούν σε βάθος ετών τέτοιες συνθήκες στην Ελλάδα, όπου οι Ελληνες θα τείνουν να μετατραπούν σε μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα.
Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα...
Η πιο σκληρή πραγματικότητα για την Ελλάδα, μια χώρα που αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα υπογεννητικότητας. Μια χώρα που δέχεται ανεξέλεγκτα σε καθημερινή βάση έναν τεράστιο -για τις ανύπαρκτες υποδομές απορρόφησης, φιλοξενίας και προώθησής τους στην υπόλοιπη Ευρώπη- αριθμό μεταναστών, αφού κανένα απολύτως σχέδιο αντιμετώπισης του οξύτατου προβλήματος δεν υφίσταται.
Αποτέλεσμα; Η απόλυτη εκμετάλλευση αυτής της χαώδους κατάστασης από τον Σόρος, τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από ένα ακόμα βρώμικο σχέδιο αφανισμού της χώρας μας. Ο άνθρωπος που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση των συνθηκών χρεοκοπίας της πατρίδας μας, επιδιώκει την επιβολή της απόλυτης «ανατροπής» στην Ελλάδα, του καθορισμού και ελέγχου των μελλοντικών εξελίξεων, πίσω από τη... βιτρίνα και τις δράσεις του ιδρύματος Open Society Foundation και του δικτύου Solidarity Now.
Το μεταναστευτικό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφεθεί για... επίλυση στα χέρια του Τζορτζ Σόρος, αλλά να αναλάβει άμεσα δράση η Ελλάδα και να κατορθώσει να θέσει την Ευρωπαϊκή Ενωση προ των τεράστιων ευθυνών της, με επιχειρήματα σωστά, υπαρκτά και οδυνηρά και όχι εκτόξευση «άσφαιρων» πυρών για... εξαγωγή τζιχαντιστών.
Τη στιγμή που πρώτο μέλημα του Σόρος είναι η «μονιμοποίηση» των μεταναστών στην πατρίδα μας και η συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού, οφείλουμε πρώτα απ' όλους εμείς ως Ελληνες να αναδείξουμε το θέμα, εκμεταλλευόμενοι και την παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Ε.Ε. ως επιτρόπου με το χαρτοφυλάκιο του μεταναστευτικού στα χέρια του.
Ας δράσουμε τώρα. Αποφασιστικά και συντονισμένα. Πριν να είναι πολύ αργά...
Το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα πανευρωπαϊκό και όχι ελληνικό.
Και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί, για να μπορέσει ολόκληρη η Ευρώπη να φιλοξενήσει τα εκατομμύρια των συνανθρώπων μας που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, μακριά από τη φρίκη του πολέμου και άλλων προβλημάτων που βιώνουν στην πατρίδα τους.
Το σχέδιό του Σόρος και των συνεργών του για τη μετατροπή των Ελλήνων σε... μειονότητα στην χώρα μας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υλοποιηθεί.



16 σχόλια :

  1. Ανώνυμος30/3/15 11:28

    Μπράβο Βασίλη, αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι και καμαρώνουμε για σένα!!!!!!!!

    Είμαι σίγουρος ότι κάποτε θα μιλάει όλος ο κόσμος για το Βασίλη μας, να μου το θυμάστε.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντόρης30/3/15 11:51

    Συγχαρητήρια Βασίλη και παντα μεγάλες Επιτυχίες, 1000 ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/15 12:17

    Γιάννη δεν τον λένε τον γιο του Θανάση του Μαγαζά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/15 12:25

    και τα Δουβλίνα ο Σόρος τα ψήφιζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/3/15 12:30

    T ονομα του παπουλη του εχει Γιατι να τον λενε Γιαννη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/3/15 12:33

    για το Μαγοθανάση του Μαγκόγιαννη δε μιλάμε; δεν ξέρω άλλον Θανάση μαγαζά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/3/15 12:35

    αλλιώς να γραφτεί γιος του θανάση του Βασίλη του μαγαζά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/3/15 13:20

    συγχαριτιρια βασιλη.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/3/15 13:54

    Μιλαμε για τον εγγονό του Βασίλη του κατσαφάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/3/15 15:28

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/3/15 19:26

    Μπράβο Βασίλη,θα γίνει πολύ μεγάλος επιστήμονας, παγκοσμίου κλάσης,το πανεπιστήμιο αυτό ανήκει στα ελιτίστικα της Αμερικής, με top καθηγητή, μη ξεχάσεις όμως τη πατρίδα Ελλάδα και το χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/3/15 19:27

    Μπράβο Βασίλη,θα γίνει πολύ μεγάλος επιστήμονας, παγκοσμίου κλάσης,το πανεπιστήμιο αυτό ανήκει στα ελιτίστικα της Αμερικής, με top καθηγητή, μη ξεχάσεις όμως τη πατρίδα Ελλάδα και το χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/3/15 21:13

    μμμ...παμε για εκλογες ηη ξυμησε ο αλεξης.......τα γιατι του σκοτωνουν gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/3/15 00:36

    Η επιτυχία του Βασίλη είναι θαρρώ η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα
    και για το χωριό μας. Περιποιεί σε όλους μας μεγάλη τιμή. Ήμουν και είμαι πολύ φίλος με την οικογένεια. Δυστυχώς δε γνωρίζω το παιδί και λυπάμαι γι αυτό.
    Του εύχομαι εγκάρδια: καλή επιτυχία επ' αγαθώ του ιδίου, της πατρίδας και του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/3/15 09:10

    Το απίστευτο ποσόν των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να αναζητά το ΣΔΟΕ που ενθυλάκωσε μέσω ΜΚΟ που διαχειριζόταν ο αγαπημένος του Πρωθυπουργού, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

    «Ακόμα και τώρα που ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου γίνεται θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ (με τελευταίο δημοσίευμα αυτό στην Ιταλική La Stampa) για τη συμμετοχή του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ, η ΝΔ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα.

    ρε ποιοί θέλουν να μας ξανακυβερνήσουν.

    Σε λίγο θα μας κουνάει και το δάκτυλο ο βουλγαράκης και το κακό είναι ότι ο κατάλογος δεν έχει τέλος από δαύτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος31/3/15 13:51

    θανάση συγχαρητήρια για το γιό σου , δυστυχώς δεν τον γνωρίζω .
    εκείνο που σου ευχομαι και του εύχομαι μα μη παραμείνει εκεί, να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του.
    δυστυχώς ή ευτυχώς έχω γνωρίσει πολλούς που τα παιδιά τους προοδεύουν πραγματικά στο εξωτερικό αλλά τους έχει φάει η αγωνία μήπως δε γυρίσουν και παραμείνουν παντοτινά στα ξένα.

    και επί τη ευκαιρία βάζω και αυτούς τους προβληματισμούς,που δείχνει πως η πατρίδα μας λειτουργεί ως σφαγέασς της νεολαίας μας.
    έχουμε μυαλά ,όπως δείχνει και το βιογραφικό του γιού σου ,που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν συνθήκες να έρχονται τα παιδιά των άλλων χωρών ε΄δω για διδακτορικά και μεταπτυχιακά.

    Πώς στο καλό γίνεται το «κακό» ελληνικό πανεπιστήμιο να πλημμυρίζει τα «καλά» πανεπιστήμια του εξωτερικού με άριστους μεταπτυχιακούς φοιτητές;
    Τρία τινά μπορούν να συμβαίνουν. Ή το εδώ «κακό» πανεπιστήμιο δεν είναι τόσο κακό, ή το εκεί «καλό» πανεπιστήμιο δεν είναι τόσο καλό αλλά μάλλον σούπερ-μάρκετ, ή και τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.