Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Εξώδικο η Μενεγάκη στον Βαρουφάκη!

Η κ. Μενεγάκη ζητάει να μην εμφανίζεται είτε αυτός είτε η σύζυγός του Δανάη σε εξώφυλλο κάθε περιοδικού γιατί έχει ξεπεράσει κάθε όριο
♦ Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε εξώδικο στον Γιάνη Βαρουφάκη, γιατί την έφαγε από τα εξώφυλλα κάθε πιθανού και απίθανου εντύπου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η καριέρα της. 
♦ Στο εξώδικό της η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρει ότι είχε το κοπιράιτ όλων των εξωφύλλων. 
♦ Ομως η εμφάνιση του εναγόμενου άλλαξε την καλλιτεχνική της ζωή, ενώ κινδυνεύει και η προσωπική της γιατί πλέον εμφανίζεται μόνο αυτός σε όλα τα περιοδικό.



♦ Δεν φτάνει που εμφανίζεται π.χ. στο γαλλικό «Paris Match», με τη Δανάη, όπως εμφανίζεται Ελένη με τον Ματέο, αλλά εμφανίζεται και σε όλα τα δικά μας, HELLO, OK, Χάι, ΣΟΚ, Σούπερ Κατερίνα κ.λπ.

♦ Η κ. Μενεγάκη ζητάει να μην εμφανίζεται είτε αυτός είτε η σύζυγός του Δανάη σε εξώφυλλο κάθε περιοδικού γιατί έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

♦ Για κάθε εξώφυλλο που θα εμφανίζεται ο κ. Βαρουφάκης θα ζητάει η κ. Μενεγάκη ως ηθική και καλλιτεχνική βλάβη 1 εκατ. ευρώ.
ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Συντάκτης: Λάκης Μπέλλος

9 σχόλια :

  1. Ένα άλλο πλαίσιο «διαπραγμάτευσης»

    Δημοσίευση: Φύλλο 254 - 14/3/2015
    Το editorial του Δρόμου που κυκλοφορεί το Σάββατο 14/3
    Στη συνέντευξη που δημοσιεύει ο σημερινός Δρόμος, ο Σαμίρ Αμίν απαντά με τα παρακάτω λόγια στην ερώτηση «Ποιο χαρτί μπορούν να παίξουν οι Έλληνες σήμερα;»:

    «Εάν θέλουν να διατηρήσουν μια ελπιδοφόρα προοπτική, πρέπει να παίξουν το χαρτί μιας γενικής πολιτικής και ιδεολογικής αντεπίθεσης. Πάρτε το ζήτημα του κατοχικού χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα και κάντε το βούκινο. Ανατρέψτε το ανθελληνικό κλίμα και κάντε έκκληση για έμπρακτη αλληλεγγύη. Και, την ίδια στιγμή, παίξτε το γεωστρατηγικό χαρτί και αρχίστε σταδιακές προσεγγίσεις και συμμαχίες με άλλες δυνάμεις. Ο ελληνικός λαός κατάφερε πολλές φορές να σταθεί όρθιος και περήφανος. Μπορεί να το καταφέρει και σήμερα και, με το παράδειγμά του, να συμβάλει στο δυνάμωμα μιας αριστερής εναλλακτικής λύσης σε όλη την Ευρώπη – η οποία, με τη σειρά της, θα του προσφέρει το οξυγόνο που τόσο έχει ανάγκη!»

    Μέσα σε λίγες γραμμές, ο διεθνούς εμβέλειας οικονομολόγος και διανοούμενος μας δίνει όχι λίγες «συμβουλές» και μάλιστα με ξεχωριστή σημασία.

    Όσα διατυπώνει ο Σαμίρ Αμίν έρχονται σε αντίθεση με το πνεύμα της δημόσιας συζήτησης, έτσι όπως αυτή συχνά διεξάγεται στη χώρα μας και που εύκολα εγκλωβίζεται αποκλειστικά στα οικονομικά δεδομένα του ελληνικού ζητήματος.

    Δημοσιογράφοι και οικονομολόγοι συχνά περιστρέφονται γύρω από το ερώτημα «πού θα βρεθούν τα λεφτά;», ξεχνώντας ότι υπάρχουν και οι πολιτικές πέρα από τις οικονομικές παραμέτρους. Αφαιρώντας, τελικά, από τη συζήτηση την ίδια την έννοια της πολιτικής.

    Επίκαιρα ο Σαμίρ Αμίν αναφέρεται, για παράδειγμα, στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Καθένας αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι τόσο η οικονομική όσο η πολιτική και αξιακή πλευρά του ζητήματος που ουσιαστικά θέτει, σε μια Ευρώπη που βλέπει τιμωρητικά τον Νότο και ειδικά την Ελλάδα.

    Ο Αμίν μιλάει για το «γεωπολιτικό χαρτί». Θεωρεί απαραίτητο η χώρα μας να πάψει να αναπαράγει άκριτα το δόγμα «ανήκομεν εις την Δύση». Γιατί αντιλαμβάνεται ότι είναι ασφυκτικά τα εμπόδια που η «Δύση» θέτει σε κάθε απόπειρα ανεξάρτητης πολιτικής. Αλλά και γιατί αυτό θα προσέδιδε άλλη δυναμική στην ελληνική διαπραγματευτική θέση.

    Ο Σαμίρ Αμίν προτείνει μια πολιτική που να ανατρέπει το ανθελληνικό κλίμα, να αποζητά διεθνή αλληλεγγύη και οξυγόνο από τους λαούς, προβάλλοντας το παράδειγμα μιας εναλλακτικής πολιτικής. Αναδεικνύει, έτσι, ουσιαστικά την ανισομετρία οικονομικής και πολιτικής δύναμης, καταλαβαίνοντας ότι η δεύτερη μπορεί να ανατρέψει περιορισμούς που επιβάλλει η πρώτη.

    Για τον Σ. Αμίν, το να σταθεί ο λαός «όρθιος και περήφανος» είναι εκείνο που μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις, μια και είναι σαφές ότι δεν αρκούν τα «συμβατικά όπλα» που έχει ένα κυβερνητικό επιτελείο και οι «ειδικοί» της διαπραγμάτευσης.

    Όλα αυτά συμπυκνώνονται στην ανάγκη μιας «γενικής πολιτικής και ιδεολογικής αντεπίθεσης», προτείνοντας ουσιαστικά ένα άλλο σύστημα «διαπραγμάτευσης» που ξεφεύγει από το ασφυκτικό πλαίσιο της ευρωπαϊκής ελίτ, δεν υιοθετεί τους κανόνες της και την δική της γλώσσα. Είναι πολύ αργά να το σκεφτούμε;

    editorial Σαμίρ Αμίν Φύλλο 254
    Πρωτοσελιδο
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΥ anemos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/15 14:11

    Ο υπουργός επικράτειας (αλήθεια πόσο χρονώ έναι????) θα πλερώσει με αέρα......πάλε καλά που δεν είπε αυτό που λέμε στο χωριό....θα πλερώσει με πορδές.......(μην το πολυσιονιάσουμε μπίτι)

    Η περσόνα μετάνιωσε για τη φωτογράφηση........καλά ρε δε λυπάσαι τις βαρουφίτσες που ανατριχιάζουν από υπερηφάνεια.....

    Σας το ματάγραψα..."πάρτε τα σπίρτα από την υπουργάρα"

    Ο Λαφά δεν ήξερε για τις αυξήσεις της ΔΕΗ......πάρτε πίσω τότενες ρε μεγάλε....

    Το άλλο το γερόντιον το βάλανε να φυλάει τη συνταξούλα σου και να ρυθίζει τη ζωούλα σου......

    Σίγουρα παίζουν το παιχνίδι των ακρονεοφιλελεύθερων μονεταριστών της ακροδεξιάς του βερολίνου που θέλουν "καθαρή ευρωζώνη" άρα όξω από το ευρώ και οι εδώ μαφιόζοι της δραχμής τα αβαντάρουν και νομίζουν τους εαυτούς τους......νωματαίους οι τυχάρπαστοι επωνομαζόμενοι αριστεροί...

    Αλήθεια πότε θάρθει το νομοσχέδιο για τις συχνότητες των ...νταβάδων....?????

    Οι ψεκασμοί σταμάτησαν????

    Το περιουσιολόγιο θέλω ρεεεεεεε, αλλά δεν θα τους αφήσει η μαφία της δραχμής.........

    Ο Alexis στην καισαριανή και ο πάκης στου καραμανλή (το ίδρυμα) προσκύνησαν.......

    Βοήθειαααααα!!!!! (ουδέν σχόλιον)

    Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου μάλωσε την περσόνα......γιατί μάλλον του παίρνει χρόνο από τη δημοσιότητα.....

    Ο μπαλαφάκος βελτιώσε τις γκριματσοχειρονομίες ή να του στείλω κάτι δικά μου τικ που απόχτησα τώρα τελευταία με τόσες εθνολαϊκίστικες λεβεντομ@@@@@@@ίες που διαβάζω και ακούω.....

    Καλούλια ήτανε και το φχαριστήθηκα....

    Τα πολλά έναι πίσω.....τώρανες παίχτες τις γουρουνίτσες και να καμαρώνετε για το ....πρώτη φορά αριστερά!!!!!!! (μην ξερ....ω)

    Και για τους σοβαρούς πατριώτες που αγανακτούν...

    Μην σκιαζόσαστε ρεεεεε, ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων αλλοπαρμένων, βαρεμένων, μυαλοκαμένων και στοκαρισμένων απόψεων είναι, ένα ευκαιριακό 36% και δεν έχουν τα μέζεα να πάρουν καμία μα καμία τρανή απόφαση.....

    Γι' αυτό ψάχνουν εχθρούς για να τα φορτώσουν ή θα καταφύγουν σε δημοψήφισμα για να αποφύγουν την όποια ευθύνη.....και θα το λένε τάχα μου δημοκρατία.....

    Εγώ τα προειδοποίησα να μην τολμήσουν πριν μας ρωτήσουν, αλλά μετά θα πρέπει να ξανακρυφτούν στην τρούπα τους.....γκέκε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/15 14:35

    Τήρα να ιδεις τι βάνει το δαιμονομυαλό μου....

    Στα σκυλάδικα βγαίνουν στην αρχή τα τσικό, μετά κάτι τραγουδιάρες και στο τέλος η φίρμα......

    στην αρχή θα πάει ο αναπληρωτής, ύστερα η υπουργάρα και στο τέλος η περσόνα......

    Καλά εκείνη η "θεσμική οικονομολόγος" του ΓΑΠ θα τον στείλει αδιάβαστο το Λαφά.....να μου το θυμηθείτε.......

    Θεωρώ πιο επικίνδυνους του "μπαρμπάδες" (άνω των 78 ετών) λόγω εμμονών ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια παρά την περσόνα που με μία συνέντεξη στο CNN ή στο BBC μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε κωλοτούμπα θέλεις.....

    Καμαρώστε, αισθανθείτε ανατριχίλα υπερηφάνειας και εθνικής ανάτασης......γιατί είναι....για πρώτη φορά αριστερά!!!!!!!

    Το ωραίο είναι ότι κάποιοι γκρινιάζουν ότι δεν εφαρμόζουν το πρόγραμμα της ρήξης......φαίνεται βιαζόνται να σπάσουν το ρεκόρ της ταχύτητας από το τρέξιμο όταν θα τα ......"κουτουπώνετε".....

    Η ρήξη επαναστατηταρά μου έχει πόνο και δάκρυα είπε η περσόνα και μη βιάζεσαι να με ρίξεις εκεί γιατί 1) δε σε εξουσιοδότησα γι' αυτό και 2) όχι στην πλατούλα μου......γκέκε?????

    Τώρα αυτοί που θέλουν τη ρήξη (άραγε με τι?????) ή είναι εντεταλμένοι της μαφίας της δραχμής ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται (άσχετοι???? λεβεντομ@@@@ες???? ότι θες βάλε)

    Εσύ με το μισθάκο, τη συνταξούλα και την μικροκαταθεσούλα για ώρα ανάγκης γιατί θες τη δραχμή?????

    Εσύ άνεργε γιατί δεν τα παίρνεις στο "κυνήγι" που ακυρώνουν την όποια ιδέα επένδυσης????

    Εσύ ελευθεροεπαγγελματία θα γιομίζεις το ταμείο σου με δραχμούλες νομίζεις????? και θα εισάγεις (αφού δεν παράγεις τίποτα) με ευρώ ή δολλάρια???

    Εσύ που χρωστάς νομίζεις ότι θα σωθείς αν πεινάσει και ο αδερφός σου που δεν χρωστάει????

    Πούναι οι πατριώτες???? πούναι οι ελληνάρες?????

    Δόλιε στην πλατούλα σου παίζουν και σένα θα σε ξεπουπουλιάσουν τελείως (όπως γίνεται χρόνια και χρόνια τώρα) και συ βαυκαλίζεσαι τώρα στα γεράματα ότι θα σωθείς με κούγκια και ηλιθιότητες....

    Εμείς και μεις είμαστε.....αν δεν κάνουν ΑΜΕΣΑ κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και δεν πάρουν ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ και δεν έρθνουν σε συνεννόηση με τους ευρωπαίους ΧΘΕΣ όχι αύριο.....ΧΘΕΣ τότε να περιμένεις τραγωδία......αυτή είναι η εκτίμησή μου και ο φόβος μου και τον γράφω και τον λέω και τον φωνάζω και όταν σου έγραφα για τις αποδειξούλες σαν χατζηαβάτης ειρωνευόσουν και τώρα χειροκροτάς την όποια μπαρούφα περί τουριστριών και νοικοκυρών κλπ


    Εσύ θα ζητάς απόδειξη, ο καθένας .....είναι η πιο αντικοινωνική συμπεριφορά να κλέβεις το δημόσιο.....να μην συμμετέχεις στα κοινά με την συνεισφορά σου.....

    Αν αυτό το συνονθύλευμα (το φωτίσει ο πάπας) και κάνει περιουσιολόγιο και ταυτόχρονια χτυπήσει την φοροδιαφυγή εγώ θα είμαι μαζί του και σεις.......ως συνήθως θα το εγκαταλείψετε για άλλον κορύτο με πλύμα........

    Στο τέλος πάντα δικαιώνομαι (φτύστε με) και προκαλώ να αναδημοσιεύσει όποιος βρει παλιά γραφτά....αν έχει μέζεα και δεν ...πέρδεται με υβριστικές (και καθόλου έξυπνες) συμπεριφορές......γκέκε?????

    Ούτε ένα δημοσίευμα δεν τολμάει να αναδημοσιεύσει, ΟΥΤΕ ΕΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/3/15 15:20

    Η επικρότηση των χειρισμών από 85% έπεσε στο 60% μέσα σε 15 μέρες...

    Άλλη μια φωτογράφηση του γιάνη στο Paris Match με πετσέτα γύρω από το λαιμό αλά Αρούλη (τι έγινε εκείνη η προσωπικότης ρε παιδιά) και θα ανέβει ξανά στο 90%.....από υπερηφάνεια.......

    Δεν ελπίζω (είναι tree banal) η ελπίδα είναι για τους μετριοπαθείς........υπερηφάνεια αισθάνομαι και .....ανατριχίλα....


    Ανατριχιάζεις (από εθνική υπερηφάνεια) με δηλώσεις σαν κι αυτές της υπουργάρας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/3/15 16:15

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ Θ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΑ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΗ ΣΕ ΣΟΥΡΝΟΥΝΕ ΓΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..ΣΤ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΩΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.ΕΣΥ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΑ ΨΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/3/15 21:34

    Μεζεα είναι των ζώων, σαν εσένα.
    Μηδεα είναι το σωστό.
    Ο Ζουραρις σκοπιμα τοπε... για να λιγουρευεσαι μεζέδες...
    Άσε τη κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της και διάβασε λίγο Όμηρο να εμπλουτισεις τη γνώση σου καθότι γερων ογδοεικοντουτοις πάρα κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Πατριωτισμός είναι όταν η αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους έρχεται πρώτη.
    Εθνικισμός είναι όταν το μίσος για τους άλλους έρχεται πρώτο."
    Σαρλ Ντε Γκωλ
    Για την αντιγραφή anemos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/3/15 23:38

    ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟ enikos.gr

    Μας έφτιαξε τη μέρα το εκπληκτικό κείμενο του Στάθη στον Ενικό, που ρίχνει τα ελληνόφωνα απολιθώματα του ναζιστικού αναθεωρητισμού στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Διαβάστε για την επιστροφή στα 8δραχμα του 480 π.Χ και το… «Ποτάμια τα αίματα, όχι σαν το δικό σου το Ποτάμι με τα ψέμματα»! Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το κείμενο από το enikos.gr

    Είμαι υπέρ της επιστροφής στη δραχμή. Και πιο συγκεκριμένα στα 8δραχμα όπως εκείνο (του 480 π. Χ) που βρέθηκε στη Σικελία κι αξίζει σήμερα 120.000 ευρώ! Αυτό είναι επιστροφή στη δραχμή – να του ‘ρθει του Σόιμπλε ο ουρανός σφοντύλι. Διότι ως γνωστόν, όταν εμείς φυσάγαμε τη δραχμή, το τάλαντο (τους δαρεικούς οι γραικύλοι) και τα υπέρπυρα, οι πρόγονοι του Σόιμπλε συναλλάσσονταν με βελανίδια –Καλημέρα σας! Κατά τα άλλα πέρασα μαύρο Σαββατοκύριακο, έβλεπα στον ύπνο μου ότι είχα πάει εκδρομή με την κυρία Παναρίτη και μαζεύαμε λουλουδάκια, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αν μάλιστα νομίζει κι ότι είναι αριστερός, χάος, το ‘χει το χούι μας. Ισως να φταίει που κατ’ αυτάς παλεύει η άνοιξη με τον χειμώνα με αποτέλεσμα μιαν κάποια αμφιθυμία για την αμφισημία των πραγμάτων.

    Οπως και να ‘χει οδεύομεν προς την 25η Μαρτίου και θα πρότεινα να μην εορτάσουμε φέτος την εθνικολαϊκιστική μας επέτειο, μπορεί να κακοφανεί του χερ Σόιμπλε και του φον Σταύρου των (άνω) Ποταμών. Ισως θα έπρεπε να εορτάσουμε (με την αυτοκριτική μας) τη σφαγή της Τριπολιτσάς και να ζητήσουμε συγγνώμην απ’ τον Μέτερνιχ για τις τρέλες που κάναμε τότε.

    Δυστυχώς μαζί με τους Ελληνες που ξεσηκώθηκαν το 1821 (παρ’ ότι δεν ήξεραν ότι ήταν Ελληνες, τους το έμαθε η κυρία Ρεπούση μετά) ήρθαν κι έφαγαν το κεφάλι τους στα ματωμένα αυτά κωλοχώματα και χιλιάδες Γερμανοί εθελοντές. Οντως, απ’ τους φιλέλληνες οι περισσότεροι ήταν Γερμανοί, και οιπερισσότεροι απ’ τα παιδιά του διαφωτισμού και του ρομαντισμού που σκοτώθηκαν τότε στην επαναστατημένη Ελλάδα ήταν επίσης Γερμανοί. Βεβαίως, μετά το (ατελές) τέλος της Επανάστασης οι Γερμανοί ήταν και πάλι που πλακώσανε στην Ελλάδα – οι Βαυαροί – και την έκαναν κράτος εξ υπαρχής υποτελές, ας όψεται ο Κολοκοτρώνης, αρχηγός άλλωστε του Ρωσόφιλου κόμματος (όπως μας υπενθυμίζει με νόημα ο Αδωνις) – άσε που ήταν κι αξιωματικός του Αγγλικού στρατού στα Επτάνησα (όπως μας υπενθυμίζει πάλι με νόημα ο Αδωνις). Τραγωδία, φίλες και φίλοι μου! ούτε έναν ήρωα της προκοπής δεν μπόρεσε να βγάλει αυτός ο τόπος, εκτός κι αν ήταν χίτης και γερμανοτσολιάς να πέφτει υπέρ Βέρμαχτ στον Μελιγαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/3/15 23:40

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Εδώ βεβαίως γίνονται ορισμένες συγχύσεις και ο φον Σταύροςμπερδεύει τους φουστανελάδες με τους γερμανοτσολιάδες. Ως προς τις Γερμανικές Πολεμικές Επανορθώσεις. Απορεί ο φον Σταύρος πως «φόρεσε φουστανέλα» ο Υπουργός Δικαιοσύνης και σκέφτηκε να βάλει την υπογραφή του ώστε να διεκδικηθούν οι αποζημιώσεις για το μαρτυρικό Δίστομο!

    Τι λαϊκισμός είναι αυτός! Φρίξον, Ηλιε! Φρίξον Ζήμενς και βάστα, Ρόμελ. Και ο κυρ φον Σταύρος πήρε τ’ όπλο του! Κι άρχισε σαν τον πιο βρομερό ρατσιστή το τροπάρι του για τους ψεκασμένους! Ομως ρατσιστής ο κυρ Σταύρος; Οχι! απλώς οι άλλοι είναι εθνολαϊκιστές, φαιοκόκκινοι, εθνομπολσεβίκοι και ψεκασμένοι. Ξέρει ο κ. Θεοδωράκης! Με εφόδια δυο φωτογραφίες με τον κ. Σημίτη κι άλλες δύο με τον Γιωργάκη απέκτησε η αμορφωημιμάθειά του το δικαίωμα να αποκαλεί όποιους Ελληνες γουστάρει ψεκασμένους και λαϊκιστές ή ό,τι άλλο γουστάρει. Εχει παραβρωμίσει η δουλειά μ’ αυτό το πεμπτοφαλλαγγίτικο μαύρο μέτωπο που προσπαθεί να σπάσει το ηθικό των πολιτών με όχημα την αναθεώρηση της ιστορίας και την ιδεολογική τρομοκρατία. Μια εκδρομή είχε πάει η Βέρμαχτ στο Δίστομο κι εξ ουρανού εκθεμελιώθηκε η Κάνδανος. Δίαιτα έκανε η πείνα στην κατοχή και οι ναζί εκτελούσαν τους κομμουνιστές και τους πατριώτες, διότι ήταν λαϊκιστές. Θα έλεγα – α να χαθείτε, σούργελα, αλλά θα ήταν πολύ φαιοκόκκινο.

    Μακάρι να ‘τανε φουστανελάς ο Υπουργός Δικαιοσύνης, παλιοαγράμματε και μακάρι εσύ να προσκύναγες τα άπλυτα ποδάρια και τα γουρνοτσάρουχα των φουστανελάδων, που άγιασε την ανάσα τους το μπαρούτι και φάγανε τον τρόμο με το καντάρι, για την ελευθερία σου.

    Ψαρά, ρε! Μεσολόγγι, ρε! Χίος, Μανιάκι, ρε! Σκοτωμένον τον φίλησε τονΠαπαφλέσσα ο Ιμπραήμ! Ποτάμια τα αίματα, όχι σαν το δικό σου τοΠοτάμι με τα ψέματα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.