Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Σας περιμένουμε στον ετήσιο χορό μας

Αγαπητοί συμπατριώτες
Για να βρεθούμε πάλι  όλοι μαζί να ιδωθούμε, να μιλήσουμε και να διασκεδάσουμε,   αποφασίσαμε να κάνουμε φέτος τον ετήσιο χορό μας στις 14 Μάρτη το βράδυ στο κέντρο Ελαφοκυνηγός που τον έχουμε ξανακάνει  Γνωρίζουμε την οικονομική ασφυξία  που πιθανόν έχουν αρκετοί συμπατριώτες μας, αξίζει όμως  να διαθέσει κανείς από το υστέρημά του το ποσό των 20 € για μια τέτοια βραδιά  που θα έχει μόνο"άρωμα Γλανιτσιάς" Σ αυτό το κάλεσμα  ελπίζουμε ιδιαίτερα  στην νεολαία μας η οποία πρέπει   ανταποκριθεί μαζικά  και να δώσει με την παρουσία της κέφι αλλά και αισιοδοξία σε όλους μας
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους ακόμη και με φίλους σας  το Σάββατο το βράδυ στις 14 Μάρτη 
Το μουσικό πρόγραμμα έχει δημοτικά και λαϊκά τραγούδια και το μενού που επιλέξαμε  είναι νόστιμο και χορταστικό 
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ ΕΠΕΣΕ...

Ανώνυμος είπε...


Πράγματι! Στο πιο ενδιαφερον μήνυμα για αντάμωση, για γνωριμία, για την πατριωτική κοινωνική μας επανένταξη, όπου μας αποξένωσε η πόλη και τα δύσκολα προβλήματα, φαίνεται από τη σιωπή στο site,ότι μουγκαθήκαμε.
Θα δούμε στην πράξη.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό πρέπει να πάμε όλοι στο χορό

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την ανάλυση...προπηλακισμό των πάντων κάνει...Μπαχάλωμα.....

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015
Στη Βουλή οδεύει νομοσχέδιο για «bail in» των τραπεζών, όπως στην Κύπρο.
του Δημήτρη Καζάκη

Προστατεύονται τα χρήματα των φορολογουμένων. Με αυτόν τον παραπειστικό τίτλο διοχετεύεται στα μέσα μαζικής προπαγάνδας η είδηση ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ενσωματωθεί στο εθνικό δίκαιο η οδηγία της ΕΕ, που επιτρέπει στις τράπεζες το bail in όπως συνέβη στην Κύπρο.

Πρόκειται για νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και με το οποίο μεταφέρεται στο εθνικό Δίκαιο η Οδηγία 2014/59/ΕΕ για τη θέσπιση πλαισίου για την...
"ανάκαμψη και την εξυγίανση πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων." Η Οδηγία (Bank Recovery Resolution Directive - BRRD) ουσιαστικά προβλέπει πως από το επόμενο έτος η διάσωση των πιστωτικών ιδρυμάτων, ή των εταιρειών παροχής επενδυτικών υπηρεσιών θα γίνεται με ίδια μέσα (bail in) και όχι με χρήματα των φορολογουμένων (bail out).

Η Οδηγία προβλέπει ότι το bail in αφορά στους μετόχους και στους πιστωτές του χρηματοοικονομικού ιδρύματος οι οποίοι επενδύουν σε τραπεζικό κεφάλαιο (π.χ. οι ομολογιούχοι μειωμένης εξασφάλισης) και προστατεύει μόνο και αποκλειστικά τις εγγυημένες καταθέσεις, δηλαδή τις καταθέσεις ταμιευτηρίου έως 100 χιλιάδες ευρώ.

Με άλλα λόγια η εν λόγω Οδηγία επιτρέπει πρωτίστως στις συστημικές τράπεζες να προχωρήσουν σε "κούρεμα" των υποχρεώσεών τους σε δανειστές, ομολογιούχους και καταθέτες. Κι όλα αυτά με απόφαση της Τραπεζικής Ένωσης, που ισχύει ήδη από 1/1/2015, ερήμην των εθνικών αρχών και της κυβέρνησης του κράτους μέλους.

Μπορεί να είναι αδιανόητο το "κούρεμα", ή η διαγραφή του χρέους όταν πρόκειται για την προστασία της ζωής και της δουλειάς της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών. Όμως όταν πρόκειται για την προστασία των τραπεζών και ειδικά των τραπεζιτών, τότε το "κούρεμα" και η διαγραφή των δανειακών υποχρεώσεών τους είναι κάτι το αυτονόητο.

πηγή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΕ ΨΥ ΧΗ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ;