Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτή επιστολή του Οδυσσέα στους Αρκάδες

Φίλες και Φίλοι,
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου κατεβαίνω ως υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ Δημοκρατική Παράταξη στην Αρκαδία.
Σε αυτές τις τόσο κρίσιμες για την χώρα εκλογές ζητώ την στήριξή σας.
Ζητώ να μου δώσετε την δύναμη να σας εκπροσωπήσω στην επόμενη Βουλή των Ελλήνων.
Για πρώτη φορά, μετά από πέντε χρόνια στα βαθιά, θα κληθούμε να τοποθετηθούμε για την επόμενη μέρα με περισσότερη ψυχραιμία και ασφάλεια.
Το πλεονέκτημα αυτό δεν συνδέεται με το ότι η χώρα έχει περάσει σε ζώνη εκτός κινδύνων.
Ή με το ότι η χώρα κατάφερε όλα όσα είχε στοχεύσει τα τελευταία αυτά χρόνια.
Ή με το ότι όλες οι διαφορές και κοινωνικές εντάσεις γεφυρώθηκαν.
Ή με το ότι όλες οι αδικίες αμβλύνθηκαν ή αντιμετωπίστηκαν.
Συνδέεται όμως με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η χώρα διένυσε μέσα από εξαιρετικές δυσκολίες, εμπόδια και εντάσεις μια αξιοσημείωτη πορεία πολιτικής σταθερότητας και ανάκαμψης.
Συνδέεται με το γεγονός ότι έχουμε αφήσει πίσω μας το πρωτόγνωρο για την μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας βίωμα της άμεσης και επείγουσας ανάγκης αντιμετώπισης έκτακτων συνθηκών.
Στο επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης η πρωτόγνωρη αυτή συνθήκη πέρασε τον λαϊκισμό, μία από τις πληγές – πηγές κακώς κειμένων της χώρας – σε ένα άλλο επίπεδο.
Αυτό της καθήλωσης και του διχασμού.
Ο λαϊκισμός στα χρόνια της κρίσης προσπάθησε να οικοδομήσει την δυναμική του στο χθες. Στο δίπολο άσπρο – μαύρο.
Σήμερα, μετά από μια δύσκολη διαδρομή και έχοντας περάσει από τις όχι πάντα ακίνδυνες διελκυστίνδες του λαϊκισμού, το επίπεδο αυτό το έχουμε ξεπεράσει.
Από μόνο του αυτό δίνει το έναυσμα για μια καλύτερη εκκίνηση.
Για να δούμε το προς τα πού θέλουμε να πάμε.
Το πού δεν θέλουμε να κάνουμε πίσω.
Για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση αυτών.
Για να καταστήσουμε τις βεβαιότητες «προαπαιτούμενο» της επιτυχίας μιας προσπάθειας δύσκολης αλλά ωραίας για μια πορεία σταθερότητας και ανάκαμψης ενάντια στην αβεβαιότητα, την αστάθεια και την οπισθοδρόμηση.
Τα τελευταία κρίσιμα χρόνια υπήρξα ακλόνητος υποστηρικτής της ενότητας και της σύνθεσης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από σκληρή δουλειά με συνέπεια και ευθύνη.
Η προσπάθεια αυτή δεν ήταν εύκολη ούτε χωρίς κόστος, μέσα σε δύσκολες συνθήκες και «αχαρτογράφητα νερά». Είχε όμως γερές βάσεις γιατί βασιζόταν στην ειλικρίνεια και την ανάγκη σύνδεσης του παρόντος με το αύριο μέσα από μια πορεία προσηλωμένη στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας και την ανακούφιση της ελληνικής κοινωνίας, στηριγμένη σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης.

Σε αυτή την θέση παραμένω προσηλωμένος και ζητώ την στήριξή σας για να συνεχίσουμε μαζί με ευθύνη και συνέπεια.

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...


Στανίση: Μπορώ να αναλάβω το υπουργείο Πολιτισμού. Τον έχω σπουδάσει τον χώρο, μετά από τόσα χρόνια στη νύχτα

Ανώνυμος είπε...

και η δουνια με τη γκερεκου εχουν προσοντα...δεν ειναι μονο τα μικροφωνα...ειναι και οι καμερες πολιτισμος...γερολυκε τι λες;

Ανώνυμος είπε...

μάθανε πως ψηφίζουμε πλακωσανε και οι πόρνες

τελικά αυτό που λέει οτι, ψηφίζουμε ό,τι είμαστε, είναι η μόνη αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

αμα θες δουνια και γκερεκου....τραβα μια σταθεροτητα στην γρια σου..εν αναμονη της αναπτυξης..ορκισου στο πατρις θρησκεια οικογενεια,απε θα ιδεις νταλα γιομα στην μπαναγια οοοοοτι θες.gerolykos

Ανώνυμος είπε...

ΟΔΥΣΣΕΑ..καλη επιτυχια gerolykos

Ανώνυμος είπε...


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΖΟΥΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΟΜΩΣ ΚΟΣΜΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΡΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ.Η ΗΡΕΜΗ ΕΚΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΆ ΤΟΥ.ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΗΤΕΥΣΕ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.
ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ, ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΔΥΣΣΈΑ

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχνάτε ρε τι τραβήξατε πέντε χρόνια και τι σας περιμένει...Η τρόικα έχει βάλει στόχο και τα σπίτια σας με το μέιλ που είναι στα χέρια του Χαρδούβελη...Ας το διαψεύσει κάποιος αν μπορεί

Ανώνυμος είπε...


ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Από σύνταξη πως πάμε?

Ανώνυμος είπε...


Μέσα από χιλιάδες χωριά της Ελλάδας, το δικό μας, η Γλανιτσιά, έχει την τύχη να συμβάλει και να στείλει μια δική της πολιτική φωνή στο Κοινοβούλιο. Μια μετριοπαθή και μεστή φωνή.
Νομίζω ότι πρέπει να αρθούμε σύσωμοι πάνω από τα διάφορα θολά και τετριμμένα πολιτικόλογα και να ψηφίσουμε τον πατριώτη.
Ας σκεφτούμε την ευκαιρία.

Ανώνυμος είπε...

Στις μύτες των ποδιών και το νου σας στους ΓΑΠικούς!!!!!!!!!!