Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Στην Β Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Χουντής απο τα Λαγκάδια

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Βρισκόμαστε μπροστά στις πιο κρίσιμες εκλογές τις μεταπολίτευσης.
Μετά από 5 χρόνια σκληρής μνημονιακής πολιτικής που έχει διαλύσει την χώρα , έχει φέρει σε απελπισία τους έλληνες πολίτες , έχουμε την ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο «Φτάνει πια, ως εδώ».
Έχουμε την δυνατότητα να ανοίξουμε , δρόμους ελπίδας για την Πατρίδα μας , για τις οικογένειες μας για τα παιδιά μας.
Δεν μας αξίζει τέτοιο παρόν  ούτε ένα  μέλλον όπως το σχεδιάζουν.
Έχουμε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια .
Αγαπητοί συμπατριώτες
Στα πέντε χρόνια της θητείας μου ως  ο μοναδικός ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , προσπάθησα να φανώ αντάξιος της τιμής που μου έκαναν οι έλληνες πολίτες με την ψήφο τους.
Προσπάθησα να αναδείξω τα «μικρά» και τα «μεγάλα» προβλήματα της χώρας, των ελλήνων πολιτών .
Σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη των εκλογών για  να αναδείξουμε πρώτη δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ , δύναμη ελπίδας και ανατροπής
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Νίκος Χουντής
Υποψήφιος Βουλευτής Β ‘ Αθηνών  ΣΥΡΙΖΑ
Σύντομο βιογραφικό
 Γεννήθηκε στα Λαγκάδια Αρκαδίας το 1953. Πτυχιούχος Μηχανικός (ΕΜΠ), Πολιτικές Επιστήμες (Πάντειο). Οργανώθηκε στην ΚΝΕ κατά τη διάρκεια του αντιδικτατορικού αγώνα και διετέλεσε μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ. Ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, μέλος της Κ.Ε. από το 1992. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (1996-2000), Γραμματέας της Κ.Ε. του Συνασπισμού (2005-2009), Ευρωβουλευτής 2004 & 2009-2014.

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος14/1/15 18:48

    Η ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΧΟΥΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ.ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο ΜΑΡΙΑΣ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/1/15 21:15




    13:35 | 14.01.2015
    πηγή: Patrastimes
    Κοινωνία
    Πάτρα: Πέθανε 4 μέρες αφότου παρέλαβε την εντολή του πλειστηριασμού - 8 πρώτες κατοικίες βγαίνουν σήμερα στον πλειστηριασμό

    Οχτώ πρώτες κατοικίες βγαίνουν στον πλειστηριασμό στις 4 το μεσημέρι από το ειρηνοδικείο της Πάτρας, με μία από αυτές να ανήκει σε συμπολίτη που πέθανε τέσσερις μέρες αφότου παρέλαβε το χαρτί του πλειστηριασμού
    pleist.jpg

    Οχτώ πρώτες και κύριες κατοικίες βγαίνουν στον πλειστηριασμό στις 4 το μεσημέρι από το ειρηνοδικείο της Πάτρας, με μία από αυτές να ανήκει σε συμπολίτη που εξέπνευσε πριν ένα μήνα, τέσσερις μέρες παρέλαβε από γνωστό τραπεζικό υποκατάστημα την ενημέρωση του πλειστηριασμού του σπιτιού του.

    Κι όμως στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στην Πάτρα, την πόλη των 250.000 περίπου κατοίκων, συμμετέχουν σε κάθε κινητοποίηση το πολύ 80-90 άτομα.

    Έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας, βρέθηκαν χθες Τρίτη, μέλη της ΕΚΠΟΙΖΩ, σε μία κοινή πρωτοβουλία σε Πάτρα και Αθήνα, ενάντια στους πλειστηριασμούς. πολιτών που έχασαν τις περιουσίες και την οικονομική τους δυνατότητα από τα σκληρά μέτρα λιτότητας.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους:

    «Η ΕΚΠΟΙΖΩ μαζί με την «Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop» στην Αθήνα και στην Πάτρα με άλλους επτά Φορείς, σας καλούν σε συνέντευξη τύπου στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, και Πατρών αντίστοιχα, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2014, ώρα 15.30, με θέμα «Λέμε ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς».

    Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των μελών της ΕΚΠΟΙΖΩ και της Πρωτοβουλίας και των λοιπών Φορέων, ενάντια πλειστηριασμούς συμπολιτών μας που έχουν προγραμματισθεί στις 16.00 στις αίθουσες των παραπάνω Ειρηνοδικείων.

    Αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα έχουν βρεθεί από 1.1.2015 χιλιάδες χρεωμένοι δανειολήπτες καθώς δεν ανανεώθηκε ούτε το ελάχιστο προστατευτικό καθεστώς για την πρώτη κατοικία. Έτσι σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στην πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών για οφειλές προς τις τράπεζες, ενώ συνεχίζονται οι διαδικασίες πλειστηριασμών για οφειλές στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

    Υπάρχει λοιπόν επιτακτική ανάγκη να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί για όσο χρόνο χρειαστεί ώστε να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων.

    Ταυτόχρονα με τη συνέντευξη τύπου, έξω από τα ειρηνοδικεία της Ν. Ιωνίας και Πατρών, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ώστε να αποτραπούν προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί συμπολιτών μας.»

    Περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας, προκειμένου να αποτρέψουν τη διενέργεια πλειστηριασμών σπιτιών.

    Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους είναι από την ΕΚΠΟΙΖΩ Πάτρας ο Τάσος Νικολαδάκης και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγ. Κατσακούλης.
    - See more at: http://left.gr/news/patra-pethane-molis-parelave-tin-entoli-toy-pleistiriasmoy-8-protes-katoikies-vgainoyn-simera#sthash.LkaHk19C.x2Bhtt5x.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/1/15 21:19

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ.ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΦΑΠΑΞ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ ΧΑΡΔΟΥΒΑΛΗ.ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑΧΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΩΝ.ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.