Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Δ ή λ ω σ η Γιώργου Η. Παπαηλιού

Στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές το διακύβευμα είναι, αν θα συνεχιστεί η σημερινή καταστροφική πολιτική του υπερδανεισμού και της νεοφιλελεύθερης  λιτότητας, που έχει επιβάλλει η συμμαχία των ξένων δανειστών, του χρηματοπιστωτικού τομέα, των κυρίαρχων μέσων μαζικής επικοινωνίας και του «μνημονιακού» πολιτικού προσωπικού της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ή αν η χώρα αλλάξει πορεία. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας το κοινωνικό μέτωπο των λαϊκών, μεσαίων και κατώτερων, στρωμάτων, των δυνάμεων της δημιουργίας, της εργασίας, της γνώσης, του πολιτισμού, της νέας γενιάς, μπορεί, αν καταστεί κοινοβουλευτική πλειοψηφία, να υλοποιήσει την ανατροπή των «μνημονιακών» πολιτικών και να προωθήσει την άσκηση μιάς ριζοσπαστικής πολιτικής, θεσμικού μετασχηματισμού και κοινωνικά δίκαιης παραγωγικής ανασυγκρότησης.


Σ΄ αυτό το πλαίσιο, η σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αρκαδίας έπρεπε να είναι τέτοια, ώστε να εκπροσωπείται η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, που, εξαιτίας της νεοφιλελεύθερης μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ και της υποταγής της λαϊκής δεξιάς στις «μνημονιακές» επιταγές, έχει παύσει να εκφράζεται από τις συστημικές πολιτικές δυνάμεις και έχει μετακινηθεί προς την αριστερά. Αυτό οι γνωστές αγκυλώσεις, η ιδιοκτησιακή λογική και προσωπικά ιδιοτελή συμφέροντα δεν το επέτρεψαν.

Παρά ταύτα, είμαι βέβαιος, ότι, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, και οι Αρκάδες πολίτες θα αναδείξουν τον ΣΥΡΙΖΑ νικητή. Τον ΣΥΡΙΖΑ της κοινωνίας, της εξωστρέφειας, της δημοκρατικής λειτουργίας, των ανοιχτών οριζόντων, του αριστερού ήθους, χαρακτηριστικά τα οποία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει από τη λαϊκή ψήφο, έρχεται να αλλάξει προσανατολισμό στη χώρα, προκειμένου αυτή να διασωθεί από τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα αλλά και να εμπεδώσει ένα άλλο πολιτικό ήθος. Το  ήθος της αριστεράς που αντιστοιχεί στο ιδεολογικό και πολιτικό αξιακό φορτίο της, αφού αριστερός δεν είναι αυτός που φέρει την ταμπέλα της αριστεράς, αλλά αυτός που το αποδεικνύει στην πράξη.
            Προσωπικά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, όλους όσοι με στήριξαν, να είμαι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Αρκαδίας. Τους πολλούς φίλους και συμπατριώτες για την ενθάρρυνση, την ανθρώπινη και πολιτική εμπιστοσύνη, την αγάπη,  με τις οποίες με περιβάλλουν και που επιβεβαιώνουν τους ισχυρούς  δεσμούς που έχουμε σφυρηλατήσει επί πολλά χρόνια.

Τους διαβεβαιώνω ότι, παρά τα τελευταία γεγονότα, παραμένω σταθερός στις ιδέες και απόψεις μας και δίπλα τους, δίπλα στους πολίτες και στην κοινωνία της Αρκαδίας, για συνέχιση των καλών αγώνων.

 Δικηγόρου-Διδάκτορα Νομικής



10 σχόλια :

  1. Ανώνυμος12/1/15 13:40

    καααλά πιατα νηστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/15 14:07

    ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΕΡΚΕΛΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ..ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ....Η ΠΗΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/15 16:53

    ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/1/15 18:21

    ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ....ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/15 20:11

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΨΙΕΣ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΠΑΞ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 1938 Η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΑΜΑΞΙ ΚΗΠΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΠΙΠΛΑ ΚΛΠ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟ ΛΧ 100000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 15000-20000 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΕΦΑΠΑΞ.ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΧΕΤΕ ΠΑΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.ΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ Η ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Η ΡΙΞΕΤΕ ΛΕΥΚΟ Η ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ ΑΜΠΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1981 ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/1/15 23:02

    EMENA MOY ZHTHSAN NA TOYS ΔΩΣΩ ΚΛΕΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΛΥΒΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/1/15 23:22

    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΙΛ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΡΕΑΛ ΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΝΙΣ ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/1/15 09:38


    Νέα δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας - Με 4,5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της Ν.Δ - Τρίτο το Ποτάμι, ακολουθούν Χ.Α & ΚΚΕ!

    Στις 4,5 ποσοστιαίες μονάδες σταθεροποιείται η διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων σε νέα δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας ο ΣΚΑΪ.

    13 Ιανουαρίου 2015
    0 Σχόλια

    Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 31,5% έναντι 27% της Ν.Δ., καθώς τα δύο κόμματα καταγράφουν την ίδια αύξηση της τάξεως του 2%, από την προηγούμενη μέτρηση που είχε γίνει πριν από δύο εβδομάδες, όταν είχαν 29,5% και 25% αντίστοιχα.

    Το Ποτάμι ανακτά 1,5% της δύναμής του και βρίσκεται στην τρίτη θέση με 6,5%, οριακά πάνω από τη Χρυσή Αυγή, η οποία κινείται σταθερά στο 6%, ποσοστό που εξασφαλίζει και το ΚΚΕ (5% στην προηγούμενη μέτρηση). Η πόλωση πιέζει το ΠΑΣΟΚ που χάνει μία μονάδα και υποχωρεί στο 3% (από 4%). Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες παρουσιάζουν άνοδο και αγγίζουν το όριο εισόδου στη Βουλή με 3% (2%), ενώ το νεοσυσταθέν Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, στην πρώτη μέτρησή του από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εξασφαλίζει μόλις 2%.

    Με τις μέχρι τώρα ενδείξεις να δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα, για άλλη μια φορά καταγράφεται σαφώς η επιθυμία για κυβερνήσεις συνεργασίας. Το 31% επιθυμεί οικουμενική κυβέρνηση, το 18,5% επιθυμεί να σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 14,5% προτιμά κυβέρνηση συνεργασίας όπου η Ν.Δ. θα είναι το μεγαλύτερο κόμμα. Αντίθετα, το 18% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και το 10,5% της Ν.Δ.
    Σχετικα αρθρα
    'Ολη η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Ενικό! (βίντεο) - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
    13 Ιανουαρίου 2015
    'Ολη η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Ενικό! (βίντεο)
    Το νέο σποτ των ΑΝ.ΕΛ - Ο μικρός Αλέξης, το τρενάκι του & ο Πάνος Καμμένος που παίζει μαζί του! (βίντεο) - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
    13 Ιανουαρίου 2015
    Το νέο σποτ των ΑΝ.ΕΛ - Ο μικρός Αλέξης, το τρενάκι του & ο Πάνος Καμμένος που παίζει μαζί του! (βίντεο)
    Αυτό είναι το νέο σποτ της Τελείας - Ο Απόστολος Γκλέτσος βουτάει στα νερά και βάζει... Τελεία στο παρελθόν! (βίντεο) - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
    13 Ιανουαρίου 2015
    Αυτό είναι το νέο σποτ της Τελείας - Ο Απόστολος Γκλέτσος βουτάει στα νερά και βάζει... Τελεία στο παρελθόν! (βίντεο)
    Μήνυμα στήριξης προς τον Αλέξη Τσίπρα από το ισπανικό Podemos: «Οι Έλληνες επιλέγουν για Πρωθυπουργό ανάμεσα στον Αλέξη & τη Μέρκελ! - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
    12 Ιανουαρίου 2015
    Μήνυμα στήριξης προς τον Αλέξη Τσίπρα από το ισπανικό Podemos: «Οι Έλληνες επιλέγουν για Πρωθυπουργό ανάμεσα στον Αλέξη & τη Μέρκελ!
    Νέα δημοσκόπηση της Interview: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,9% έναντι της ΝΔ - Τρίτη δύναμη το Ποτάμι, ακολουθούν από κοντά ΧΑ, ΠΑΣΟΚ & ΚΚΕ - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
    12 Ιανουαρίου 2015
    Νέα δημοσκόπηση της Interview: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,9% έναντι της ΝΔ - Τρίτη δύναμη το Ποτάμι, ακολουθούν από κοντά ΧΑ, ΠΑΣΟΚ & ΚΚΕ
    Tags

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/1/15 11:12

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΗΣΟΥΝ....ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ...ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ....ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΘΙΑΣΟ,ΚΑΝΑΛΙ ΚΙ ΟΜΑΔΑ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/1/15 14:41

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΡΕΠΑ .ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΊΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.