Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Στο χωριό του με 95 Σουηδούς ο Χρόνης

Για τελευταία φορά επισκέφτηκε το χωριό ο Χρόνης, αφού σταματά την λειτουργία του τουριστικού του γραφείου μετά από πολλά χρόνια , Στην επίσκεψη αυτή  ξενάγησε τους τουρίστες  μέσα σ όλο το χωριό . Εν συνεχεία κάθισαν στα δυο καφενεία του χωριού  για Ελληνικό καφέ και τσίπουρο. Το μεσημέρι κάθισαν για φαγητό στην πλατεία κάτω από τον πλάτανο μαζι με τους κατοικους του χωριού  που είχε προσκαλέσει ο Χρόνης για να φάνε όλοι μαζί .Ο Βασίλης Βασιλόπουλος (μπαντιλέσκας ) και ο Ηλίας ( ο γαμπρός  του Ξουριοκωστή)  προσέφεραν δίπλες στους σουηδούς για να νοιώσουν περισσότερο την ζεστή φιλοξενία και να τους ευχαριστήσουν γι αυτή την επίσκεψη.   Εν συνέχεια  ο Βαγγέλης μίλησε για τον Χρόνη και την αγάπη που φωλιάζει μέσα του   για το χωριό και  την οποία αποδεικνύει έμπρακτα φέρνοντας πάντα με το τουριστικό του γραφείο, οταν οργανώνει εκδρομές στην Ελλάδα, τους τουρίστες στο χωριό μας .
Μετά το φαγητό στήθηκε ένα μικρό γλέντι με δημοτικούς χορούς απο τους κατοίκους του χωριού μας . Στις 12 του μήνα ο Χρόνης έχει προσκαλέσει τα ΔΣ των συλλόγων της Αθήνας και της Τρίπολης στο Λουτράκι σε μια Ελληνική βραδιά για τα δέκα χρόνια παρουσίας του γραφείου του στην Ελλάδα .
Τι άλλο μπορούμε να ειπούμε εκτός  από ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χρόνη !!!!
Το ΔΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ 500€ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ 

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος7/9/14 21:30

    Τις δίπλες προσέφεραν ο Βασίλης Βασιλόπουλος (Μπαντιλέσκας) και Ο Ηλίας Καρτέρης(γαμπρός του Ξουριοκωστή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμη, δεν είχα σωστή πληροφόρηση και το διορθώνω αμέσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/9/14 12:51

    οι σουηδοι εμειναν πολυ ευχαρηστημενοι παντως
    Μπραβο ρε χρονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.