Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Καλή επιτυχία Οδυσσέα !

Το ΔΣ του Συλλόγου Μυγδαλιωτών Αθήνας με αφορμή την συμμετοχή σου στην Κυβέρνηση θέλει να σε συγχαρεί. Η επιλογή σου αποτελεί μεγάλη τιμή για το χωριό σου Μυγδαλιά
Εύχεται η θητεία σου να είναι γόνιμη και παραγωγική και οι προσπάθειές σου να είναι ουσιαστικές και να φέρουν το προσδοκώμενα αποτελέσματα
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα 
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

4 σχόλια :

  1. ΑΒΑΔΑΙΟΣ4/7/14 12:20

    Βεβαίως και είναι τιμή για το χωριό η ανάδειξη ενός τέκνου του σε κάποιο υψηλό αξίωμα-ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή όχι μικροκομματικογλανιτσιωτικώς. Συγχαρητήρια, λοιπόν,στον υφυπουργό Οδυσσέα και στον δήμαρχο Γιάννη της Αγιοπαρασκευής. Και για να μην ξεχνιόμαστε επερωτώμεν αβαδαιϊκά: Το περιμένατε σεις αυτό από Παναγούλια και Κατσιαίο;;!! Άρα διπλή η τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SYGXARHTHRIA KAI STOUS DYO !!! MOU ARESE POLU TO '' MIKROKOMMATIKOGLANITSIWTIKWS " xaxa ETSI EINAI H POLITIKH TOPO8ETHSH DEN MAS ENDIAFEREI !!!XAIROMAI EPIPLEON POU EINAI PANAGOULIAS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/14 12:57


    Η Γλανιτσιά φέτος σήκωσε κεφάλι και πανελλήνια ακούστηκε χάρη στην επιτυχία δύο άξιων τέκνων της: Του αγαπητού μαιευτήρα Γιάννη Σταθόπουλου, που αξιώθηκε να εκλεγεί Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής και του εκλεκτού βουλευτή μας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, που έλαβε ανώτατο αξίωμα στην Πολιτεία με την υπουργοποίησή του.
    Οι επιτυχίες αυτές, πέρα για πέρα αξιοκρατικές,_έξω και μακριά από γνωστά τζάκια_ περιποιούν τιμή στους ίδιους και υπερηφάνεια στον τόπο καταγωγής τους και σε όλους τους γνωστούς ,φίλους και πατριώτες χαρά και ικανοποίηση.
    Οι ευχές μας βέβαια συνοδεύουν αυτούς τους άξιους πατριώτες να επιτύχουν στο έργο τους.

    Η Μυγδαλιά τελικά δεν είναι μια παρακμασμένη ύπαρξη. Μπορεί να "πεταχτεί" στην επιφάνεια, αλλά με θέληση, συνεργασία, σχέδιο
    και αποφασιστικότητα.
    Σχετικά συγχαίρω τα νέα Συμβούλια των Συλλόγων μας και εύχομαι να βασιστούν στις αρετές που μόλις προανέφερα.

    mygdaliotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/7/14 15:11

    Όπως το πάρει κανένας...

    (http://vyziki.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.