Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Αισιοδοξία για νίκη του Γιαννόπουλου μετά τη συγκέντρωση με τους Γορτύνιους της Αττικής!

Ηχηρό μήνυμα μεγάλης νίκης και αισιοδοξίας για το "αύριο" της Γορτυνίας έστειλαν οι Γορτύνιοι της Αττικής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε χθες ( 6/5/14 ) στην Αθήνα ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος. Ο επικεφαλής της "Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών" μιλώντας στους Γορτύνιους της Αττικής έκανε ένα σύντομο απολογισμό των έργων που έγιναν τα τελευταία 3.5 χρόνια στη Γορτυνία και ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την επόμενη πενταετία.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος κατέστησε σαφές προς όλες τις πλευρές ότι αυτό το έργο θα πρέπει να συνεχιστεί, χαρακτήρισε κρίσιμες τις εκλογές της 18ης Μαίου και κάλεσε όλους τους Γορτύνιους να στηρίξουν το συνδυασμό της "Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών" διότι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος, στελεχώνεται από το καλύτερο έμψυχο δυναμικό που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η αθρόα συμμετοχή του κόσμου όσο και το κλίμα που δημιουργήθηκε στη συγκέντρωση της Αθήνας ενίσχυσε σημαντικά το ενδεχόμενο της τελικής νίκης των εκλογών από την πρώτη Κυριακή. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Γορτυνίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών" κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:
Συµπατριώτισσες, Συµπατριώτες,
Ανταποκρινόµενοι µε υπευθυνότητα στην τιµητική σας εντολή αναλάβαµε την διοίκηση του νέου καλλικρατικού ∆ήµου Γορτυνίας και δροµολογήσαµε µια νέα πορεία για την Γορτυνία, παρά την δύσκολη συγκυρία µέσα στην οποία εφαρµόστηκε η διοικητική µεταρρύθµιση.
Οργανώσαµε σωστά τις απαραίτητες υπηρεσιακές δοµές, αξιοποιήσαµε τα δηµοτικά κτίρια, εφαρµόσαµε τις νέες τεχνολογίες για την αποκεντρωµένη λειτουργία του ∆ήµου και αντιµετωπίσαµε αξιόπιστα τις πρόσθετες αρµοδιότητες, αλλά και τα προβλήµατα των δηµοτών.
Τακτοποιήσαµε τις οικονοµικές υποχρεώσεις που παραλάβαµε, εξοικονοµήσαµε πόρους και διασφαλίσαµε την οικονοµική µας αυτοδυναµία, ώστε να διαθέτουµε το προσωπικό για την κάλυψη των άµεσων αναγκών και να βελτιώσουµε περαιτέρω τη λειτουργία του ∆ήµου.
Σχεδιάσαµε και προγραµµατίσαµε την δηµιουργία των απαραίτητων υποδοµών, ενώ παράλληλα εξασφαλίσαµε πόρους από το ΕΣΠΑ, αλλά και την διαχειριστική επάρκεια και την τεχνογνωσία που αποτελεί εγγύηση ότι θα υλοποιήσουµε τις προγραµµατικές µας δεσµεύσεις.
∆ηµιουργήσαµε τις πρώτες κοινωνικές δοµές στην Γορτυνία στους τοµείς της Πρόνοιας, της Παιδείας, του Πολιτισµού και του Αθλητισµού, ενώ συµµετέχουµε στα προγράµµατα δια βίου µάθησης, επιµόρφωσης, ενίσχυσης της απασχόλησης και δηµιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
Προβάλαµε τους τουριστικούς µας προορισµούς και τα αγροτικά µας προϊόντα και ενισχύουµε ουσιαστικά, µε ορατά αποτελέσµατα, την αγροτουριστική αναπτυξιακή µας ταυτότητα, σε συνεργασία µε τους πατριωτικούς, φυσιολατρικούς και πολιτιστικούς φορείς της Γορτυνίας.
Εφαρµόσαµε την διαβούλευση και την πλήρη διαφάνεια και υλοποιήσαµε πρωτοποριακές υπηρεσίες Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης για την εξυπηρέτηση του δηµότη, αλλά και την ισότιµη συµµετοχή των ενεργών πολιτών στην ισόρροπη και αειφόρο ανάπτυξη της Γορτυνίας.

Χάρη στην δική σας εµπιστοσύνη και συµµετοχή βάλαµε γερά θεµέλια. Πετύχαµε πολλά και µπορούµε να πετύχουµε περισσότερα, στηριγµένοι στις ζωντανές δυνάµεις του τόπου µας και συνεπείς στις αρχές µας. Συνεχίζουµε µαζί για να χτίσουµε ένα καλύτερο µέλλον για την περιοχή µας, για την Γορτυνία που αξίζει σε µας και στα παιδιά µας!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.