Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Ημερίδα στη Στεμνίτσα για την ευρωπαϊκή πιστοποίηση των μονοπατιών της Γορτυνίας

Ημερίδα για την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση των μονοπατιών της Γορτυνίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαΐου στις 6 μμ στο Νικολετοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Στεμνίτσας. Δεκάξι οικισμοί της Γορτυνίας και συγκεκριμένα η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα, το Ζυγοβίστι, η Ελάτη, η Βυτίνα, η Νυμφασία, η Λάστα, τα Μαγούλιανα, το Βαλτεσινίκο, οι Ολομάδες, η Κερπινή, η Μυγδαλιά, ο Παλαιόπυργος, η Φτεριά, η Αρβίτσα και τα 

Λαγκάδια συνεργάζονται για τον σκοπό αυτό.Εισηγητής - Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο  Ιωάννης Π. Λαγός, (Γραμματέας Ιδρύματος Χρ. Β. Ρούνιου)Ομιλητές :1. Dirk Zimmermann, (Επικεφαλής Της Ακαδημίας Περιπατητών SVG Γερμανίας)
2. Liane Jordan, (Υπεύθυνη Προγράμματος «Leading Quality Trails – Best of Europe» και Ψηφιακής Διαχείρισης Μονοπατιών της Ομοσπονδίας των Γερμανών Περιπατητών)
Η Ημερίδα αφορά όλους τους τοπικούς φορείς και τους επιτηδευματίες της Γορτυνίας, καθώς και όποιον ιδιώτη επιθυμεί να ενημερωθεί για το Πρόγραμμα και τις προοπτικές του.
Διοργανωτές : 1. Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Στεμνιτσιωτών «Ο Υψούντας» 2. Τοπικό Συμβούλιο Στεμνίτσας 3. Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Στεμνίτσας
Χορηγός Επικοινωνίας: εφημερίδα «Χώρα Στεμνίτσα» email : horastemnitsa@yahoo.gr
πηγη

1 σχόλιο :

τι κάνεις μάτι; είπε...

στη Γλανιτσια τι πρέπει να κάνουμε ώστε να πιστοποιήσουμε μονοπάτια περιπάτων?
για γράψτε καμιά καλή ιδεα για
κανένα καλό περιπατο άξιο λόγου για ξενους περιηγητές.

από πηγαδι Σούφη -αγιο παρασκευη -αγια μαρίνα βαλτεσινίκου στρίβοντας δεξιά, αν θυμάμαι καλά, με είχε πάει η μάνα μου μικρό σε ενα μοναστήρι αλλά δε θυμάμαι πως το λέγανε μάλλον της κερνίτας πρε΄πει να ήτανε.από ότι θυμάμαι ήτανε καλή διαδρομή .