Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Λεωφορεία απο την Γορτυνιακή Συμπαράταξη για τους ετεροδημότες απο Αθήνα

Οι  Γορτύνιοι της Αττικής
 μετακινούνται μαζικά με ειδικά δρομολόγια λεωφορείων   
Ψηφίζουν Ανδρέα Κολοβό  ! 
Μεγάλη κινητοποίηση των συμπατριωτών μας της Αττικής σημειώνεται για συμμετοχή τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου, με στόχο την ανατροπή και τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο μας.
 Η «Γορτυνιακή Συμπαράταξη», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Κολοβό, προκειμένου να διευκολύνει τους ετεροδημότες του Λεκανοπεδίου που ψηφίζουν στα εκλογικά τμήματα της Γορτυνίας, δρομολογεί   λεωφορεία για τη μεταφορά τους από την Αθήνα στα χωριά του Δήμου.
Παρακαλούνται όσοι ψηφοφόροι επιθυμούν να μετακινηθούν με αυτά τα λεωφορεία, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή και τόπο προορισμού, στο Γραφείο της Συμπαράταξης, στα Τρόπαια, καλώντας στα τηλέφωνα:  
·          2797022240, 6974717586, υπεύθυνος Χρήστος Σταθάς
Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν την ημέρα των εκλογών,  Κυριακή 18 Μαΐου, στις 08:00 το πρωί, από τον σταθμό του Μετρό στον Άγιο Αντώνιο Περιστερίου.
Καταληκτική προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής είναι η Τετάρτη  13 Μαΐου 2014, ώρα 10 το βράδυ.

1 σχόλιο :

  1. Ο Μπαντέβας εύχεται καλή επιτυχία στο Γιάννη Σταθόπουλο της Αγίας Παρασκευής, στο Γιώργη Μπουρέκα στο Περιστέρι, και σε όλους τους Γλανιτσιώτες που πολιτεύονται και φυσικά στο Βαγγέλη Μαρινάκη την προεδράρα της ολυμπιακάρας μας στο Δήμο Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.