Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δημοπρατείται ο δρόμος μέχρι το γεφύρι!! Στο χωριό μας πάντως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη (Wi-Fi)

Το έργο για την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου μέχρι το γεφύρι θα δημοπρατηθεί στις 8/4/2014 με προϋπολογισμό 700.000€ μας ενημέρωσε ο Βαγγέλης Γιαννακούρας .
 Ο Δήμος Γορτυνίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την αρχή του μήνα έχουν ενεργοποιηθεί οι πρώτοι κόμβοι (hot spots) του Δημόσιου Δίκτυου Ασύρματης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Wi-Fi) του Δήμου Γορτυνίας. Η παροχή δωρεάν και ελεύθερης πρόσβασης στο Διαδίκτυο είναι δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, που μπήκε σε στάδιο υλοποίησης.
Οι πρώτοι κόμβοι τοποθετήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες που διαθέτουν ήδη τις απαραίτητες υποδομές, ώστε να εξασφαλίζεται υψηλή ταχύτητα πρόσβασης (οπτικές ίνες και διανομείς για δίκτυο 24MBits) ή ιδιαίτερη σημασία. Πρόκειται κυρίως για τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων, αλλά και οικισμούς ή θέσεις που έχουν τουριστική κίνηση. Στην πρώτη φάση υλοποίησης έχουν ενταχθεί τα Τρόπαια, τα Λαγκάδια, τα Λουτρά Ηραίας, η Κοντοβάζαινα, η Μυγδαλιά, το Βαλτεσινίκο, η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα, η Βυτίνα και η Λίμνη του Λάδωνα.
 Οι επισκέπτες που θα επιλέξουν το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και τους παραδοσιακούς οικισμούς της Γορτυνίας για να περάσουν τις Απόκριες και το Πάσχα, και διαθέτουν έξυπνα κινητά ή φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στο ασύρματο δίκτυο του Δήμου με ονομασία “discover_gortynia”. Μέσω του Διαδικτύου θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα, τα καταλύματα και τα εστιατόρια της περιοχής από την ομώνυμη διαδικτυακή πύλη (τουριστικό οδηγό) του Δήμου, στην διεύθυνση www.discovergortynia.gr ή να κατεβάσουν την ομώνυμη εφαρμογή (application) για έξυπνα κινητά.

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος4/3/14 19:57

    ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΝΙΣ..ΒΑΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/14 08:12


    δεν έχω πια αυτοκίνητο καρδούλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.