Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΞΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ....

… σ’ αγαπώ, σ’ εκτιμώ, αλλά ήρθε η ώρα να πούμε κάποιες αλήθειες. Το 2001 οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία των απογευματινών ιατρείων στα νοσοκομεία, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Αρκετοί ήταν εκείνοι οι ασθενείς που είχαν το 40ευρω ή το 80ευρω για να σε επισκεφτούν το απόγευμα στο νοσοκομείο και να προσπεράσουν την 6μηνη λίστα αναμονής.
Βέβαια και τότε, γιατρέ μου,  υπήρχαν κι εκείνοι που δεν είχαν αυτό το ποσό. Και περίμεναν στην ουρά. Ίσως κάποιοι να μην πρόλαβαν τελικά να εξεταστούν. Όμως ήταν άλλες μέρες εκείνες. Δεν τους μετρούσαμε τους νεκρούς. Ούτε εσύ, γιατρέ μου, είχες καταλάβει τότε ότι συμμετέχοντας στα απογευματινά ιατρεία άνοιγες την πόρτα σε συνήθειες ελεύθερης αγοράς μέσα στα δημόσια νοσοκομεία.
 Κι έτσι, ζήσαμε το παρτσακλό φαινόμενο από τη μία να πληρώνεσαι απευθείας από τον ασθενή κι από την άλλη να διαμαρτύρεσαι για την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της δημόσιας Υγείας. Ουσιαστικά διαμαρτυρόσουν εναντίον των πράξεών σου, αλλά δεν το συζητήσαμε τότε όπως έπρεπε. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι κανείς δε σε είχε υποχρεώσει να συμμετέχεις στα απογευματινά ιατρεία. Οικειοθελώς το έκανες.
Ερχόμαστε στο σήμερα. Σε αυτό το πολυνομοσχέδιο «σκούπα» που φέρνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή και με το οποίο αρχίζει το πάρτυ των ιδιωτών μέσα στα δημόσια νοσοκομεία. Αυτή τη φορά, γιατρέ μου, ο υπουργός σού δίνει την ευκαιρία να πληρωθείς πάλι απευθείας από τον ασθενή για να τον χειρουργήσεις ταχύτερα.

Οι «λεφτάδες» το γνωρίζεις ότι δεν θα σε καταδεχθούν. Έχουν τα Metropolitan, τα Υγεία και τα Διαβαλκανικά. Σε σένα θα έρθουν τα «χωραφάκια». Ξέρεις, αυτοί που τους έμεινε ένα χωραφάκι να πουλήσουν για να χειρουργηθούν γρηγορότερα και να προσπεράσουν πάλι την 6μηνη αναμονή. Άλλωστε, ο υπουργός το είπε δίχως ντροπές. Τα απογευματινά ιατρεία θα αφορούν «όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα ή έχουν ιδιωτική ασφάλιση».

Ως γιατρός δημόσιου νοσοκομείου, λοιπόν, θα εξυπηρετείς αυτούς. Οι άλλοι μπορούν να περιμένουν επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή δεν έχουν ιδιωτική ασφάλιση. Δηλαδή, ενώ σχεδόν όλοι πληρώσαμε για να χτιστεί το νοσοκομείο που εργάζεσαι και σχεδόν όλοι συμμετέχουμε στο μισθό σου, εσύ θα εξυπηρετείς ταχύτερα μερικούς, κάποιους, όσους έχουν τη «δυνατότητα».

Πρόσεξε, γιατρέ μου, το μέτρο δεν είναι υποχρεωτικό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης απλώς νομιμοποιεί το φακελάκι. Αυτό που κατηγορούσαμε. Εσύ ΑΝ ΘΕΣ συμμετέχεις σε αυτή τη νομιμοποίηση. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Κι αν γκρεμιστεί εντελώς το δημόσιο σύστημα Υγείας, από μέσα θα έχει γκρεμιστεί. Διότι αύριο ο υπουργός θα βάλει στα χειρουργεία των δημόσιων νοσοκομείων και ιδιώτες γιατρούς. Και τότε δε θα μπορείς να διαμαρτυρηθείς, διότι την πόρτα θα την έχεις ανοίξει πάλι εσύ.

Κι αν διαμαρτυρηθείς, ελπίζω να μην απευθυνθείς στην κοινωνία ζητώντας στήριξη. Γιατί η κοινωνία θα είναι μία ουρά που θα περιμένει να χειρουργηθεί κάποιο πρωί που θα προλάβεις να την εξυπηρετήσεις. Και πίστεψέ με, δε θα σε συμπαθεί και ιδιαίτερα για να σου πει έστω ότι έχεις δίκιο. Κι αν μεθαύριο οι πρακτικές των ιδιωτικών νοσοκομείων περάσουν εντελώς στα δημόσια, τότε δε θα σου αρκούν ούτε τα έξτρα από τα απογευματινά χειρουργεία για να ζήσεις. Τους ξέρεις τους μισθούς των γιατρών στα ιδιωτικά νοσοκομεία, ας μην τους λέμε τώρα. Δε μιλάμε φυσικά για τα πρώτα ονόματα. Αυτοί είναι και μέτοχοι, παίζουν σε άλλο γήπεδο. Μιλάμε για γιατρούς που σε ζηλεύουν επειδή πληρώνεσαι 1.500 ευρώ τον μήνα.

Δεν αρκούν πλέον οι καταγγελίες της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας για την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας. Από λόγια χορτάσαμε. Για πες μου, γιατρέ μου, πώς θα σου φανεί αν αύριο στα πλαίσια της «ταχύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών», νομιμοποιηθεί το γρηγορόσημο στην Πολεοδομία; Πώς θα σου φανεί αν υπάρξει ένα νόμιμο γρηγορόσημο στην Εφορία; Αν θεσμοθετηθεί ένα γρηγορόσημο για να σου δώσουν σύνταξη και εφάπαξ πριν πεθάνεις;

Αν, γιατρέ μου, το θεωρείς λογικό να πληρώνεσαι από τον ασθενή σε ένα δημόσιο νοσοκομείο για να τον βάζεις στο χειρουργείο από «την πλαϊνή πόρτα», γιατί να μη θεωρηθεί λογικό να πληρώνουμε όλοι για όλα; Να πληρώνουμε για να δικαιούμαστε κάτι που έχουμε ήδη πληρώσει τόσες και τόσες φορές; Γιατρέ μου, αυτά είχα να σου πω. Και σου τα λέω επειδή αύριο φοβάμαι ότι ο κόσμος δε θα λέει «γαμώ τον υπουργό σου», αλλά «γαμώ τον γιατρό σου». Κρίμα δεν είναι;


23 σχόλια :

  1. Ανώνυμος1/3/14 19:39

    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/14 22:15

    Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γιατρός, οπαδός του Χίτλερ και της Χρυσής Αυγής

    Ενας 57χρονος γιατρός, ένθερμος υποστηρισκτής του Χίτλερ και μέλος της Χρυσής Αυγής, συνελήφθη σήμερα, Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη.

    Πρόκειται για νευρολόγο στο ιατρείο του οποίου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας. Η έρευνα έγινε έπειτα από πληροφορίες ότι ο γιατρός είχε αναρτήσει έξω από την πόρτα του ιατρείου του πινακίδα στη γερμανική γλώσσα η οποία ανέφερε ότι οι «Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι». Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα 12 μαχαίρια, 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής, μία σημαία με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη Δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ, δύο φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ.

    Διαβάστε περισσότερα στο seleo

    Πηγή: www.protothema.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/14 22:16

    Ε ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/3/14 23:01

    ξερεις ασθενή μου?

    ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΆΣΕΙ ΩςΤΑ 38 ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ,
    ΌΤΑΝ ΕΣΎ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΦΤΙΑΧΤΕΙ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?
    να σου σωσω τη ζωη για 32 ευρω ημερησιως και αν έκανα κάποιο λάθος να με στείλεις και φυλακή?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/3/14 23:25

    ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΣΟΙ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 32 Ε ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΑΙΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΙΕΤ ΟΠΟΤΕ ΠΑΠΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/14 10:34


    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ – ΕΚΛΟΓΙΚΟ
    Αθήνα 28 Φεβρουαρίου 2014
    Αριθ. Πρωτ.: 8430
    ΠΡΟΣ:
    1. κ.κ. Δημάρχους
    2. Υπεύθυνους Δημοτολογίων Δήμων

    ΘΕΜΑ: «Παράταση προθεσμίας για μεταβολές στους εκλογικούς καταλόγους στο πλαίσιο της Α΄ αναθεώρησης του 2014»
    Σχετ.: Το αριθ.4405/7.2.2014 έγγραφό μας

    Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, σας γνωρίζουμε ότι ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων ο νόμος «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας και άλλες διατάξεις», ο οποίος προβλέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16, ότι ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του 2014, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για κάθε μεταβολή στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους, καθώς και στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών και των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρατείνεται μέχρι 14 Μαρτίου 2014. Συνεπώς, οι εκλογές αυτές θα διενεργηθούν με βάση τους βασικούς και ειδικούς εκλογικούς καταλόγους της Α’ αναθεώρησης του 2014.

    Αμέσως μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, οι σχετικές καταστάσεις θα αναρτηθούν στο δημοτικό κατάστημα επί δεκαήμερο για τυχόν υποβολή ενστάσεων, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 17 της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών (π.δ.26/2012).

    Περαιτέρω και αναφορικά με τον τρόπο ψηφοφορίας των ετεροδημοτών, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

    Ως γνωστόν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές (πρώτη και δεύτερη Κυριακή), οι εκλογείς ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα αποκλειστικά και μόνο στην περιφέρεια του δήμου του οποίου είναι δημότες και δεν έχουν εφαρμογή οι περί ετεροδημοτών διατάξεις της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών και ευρωβουλευτών.

    Επομένως, όσον αφορά τις προσεχείς ευρωεκλογές, όσοι ετεροδημότες επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο όπου ασκούν και το εκλογικό τους δικαίωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλαδή στον τόπο της βασικής εγγραφής, πρέπει, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, να ζητήσουν τη διαγραφή τους από τους καταλόγους αυτούς μέχρι 14 Μαρτίου 2014.

    Όσοι πάλι εξ αυτών επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις ευρωεκλογές στον τόπο διαμονής τους, τότε, εφόσον είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών (οι οποίοι σημειωτέον είναι διαρκείς), δεν απαιτείται να προβούν σε κάποια ενέργεια. Εάν, ωστόσο, δεν είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους αυτούς, μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση μέχρι τις 14 Μαρτίου 2014.

    Τονίζεται ότι οι ετεροδημότες που θα παραμείνουν εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν, κατόπιν υποβολής αίτησης μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, στους ανωτέρω ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, θα ψηφίσουν στις προσεχείς ευρωεκλογές αποκλειστικά και μόνο στον τόπο διαμονής τους.

    Εφόσον μεταβούν στον τόπο της βασικής τους εγγραφής για να ψηφίσουν σε τυχόν επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές (δεύτερη Κυριακή 25 Μαΐου), δεν θα είναι δυνατό να ψηφίσουν στον τόπο αυτόν στις ευρωεκλογές, στον δε σχετικό εκλογικό κατάλογο θα υπάρχει η ένδειξη «Ε» πριν το όνομά τους.

    Επισημαίνεται ότι οι ετεροδημότες που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις ευρωεκλογές στον τόπο της διαμονής τους, θα ψηφίσουν σε κοινά τμήματα του δήμου διαμονής τους μαζί με τους λοιπούς εκλογείς (και όχι σε ειδικά τμήματα ετεροδημοτών), χωρίς την προϋπόθεση της συγκέντρωσης των 40 εκλογέων από την ίδια βασική εκλογική περιφέρεια σε επίπεδο εφετειακής περιφέρειας, όπως αυτό ισχύει κατά τις βουλευτικές εκλογές.

    Κατά συνέπεια οι εκλογείς, που αν και εγγεγραμμένοι στους καταλόγους ετεροδημοτών, δεν ψήφισαν στον τόπο διαμονής τους κατά τις βουλευτικές εκλογές του 2012 επειδή δεν κάλυπταν την παραπάνω προϋπόθεση, θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά τις προσεχείς ευρωεκλογές στον τόπο διαμονής τους, εφόσον βέβαια επιθυμούν να παραμείνουν εγγεγραμμένοι σε καταλόγους ετεροδημοτών.
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/3/14 14:53

    Τι διάολος τόπιασε!!! Υπουργείο εσωτερικών την έχει δει τώρα????

    Αναμένω να δω τις διαδηλώσεις από το συνοθύλευμα της επονομαζόμενης αριστεράς που θα καταγγέλει την εισβολή της Ρωσίας σε ανεξάρτητο κράτος, όπως γινόταν και με τους γκαγκστερς δυτικούς σε άλλα ανεξάρτητα κράτη....

    Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι επικυρώνει κάποιος τα ναζιστικά μορφώματα των ουκρανών ή ακόμα και τις υποκινούμενες "επαναστάσεις", αλλά μη χάνουμε από ιερή αγανάκτηση και τις βασικές αρχές του ΟΗΕ (ποιου ΟΗΕ θα μου πεις). Έβλεπες αυτό το ναζιστικό πιθήκι να σφαλιαρίζει κάποιον αξιωματούχο ουκρανό (εισαγγελέα νομίζω) και σου 'ρχόταν να ....μπουκάρεις....

    Τι γίνεται στην Ουκρανία ρε παιδιά, αναρωτιόμουν προ ημερών φοβούμενος το μπάχαλο....Ο Ανίβας προ των πυλών, αν σκεφτεί κανείς ότι η δύση με τον τρόπο της όλο και σφίγγει τον κλοιό γύρω από την αρκούδα....(Γεωργία, ουζμπεκιστάν, πολωνία, λετονία, εσθονία, τσεχία, ρουμανία, βουλγαρία κλπ).

    Και εμείς εδώ τα χαβά μας.

    Θα ζυγίζετε το ψωμί???

    Θα πουλιέται το αλγκόν και η ασπιρίνη εκτός φαρμακείων????
    (για τηράτε με λίγη προσοχή φαρμακεία να δείτε ότι μοιάζουν σαν σούπερ μάρκετ και σαν παπουτσάδικα)

    Θα επελευθερωθεί το επάγγελμα του δικηγόρου, του φορτηγατζή, του ταξιτζή του του του....

    Θα σταματήσουν οι σα(χλα)μαρίτσες, επειδή ο πρόεδρος του 15μελούς λαϊκίστικα πάει τρέχοντας τον πρωθυπουργό, που αυτός αναγκάζεται να το παίζει τζάμπα μάγκας και θα δόσει δικαίωμα στα ακροδεξιά ακρονεοφιλελεύθερα μονεταριστικά καθίκια της ευρώπής να εφαρμόσουν τιμωριτικές πρακτικές στις ήδη σακατεμένες πλάτες μας?????

    Άμα κρατάγανε αντίσταση για τις απολύσεις στο δημόσιο ίδια με την αντίσταση που κρατούν για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα δεν θα υπήρχαν χιλιάδες οικογένειες του δημοσίου που ρίχνονται στον καιάδα.

    Και τέλος (να συνάδει με την ανάρτηση) το παλιό μότο......

    Το κύκλωμα φαρμακοβιομηχανιών, γιατρών και φαρμακοποιών (ελάχιστες οι εξαιρέσεις) κατακρεούργησαν τα ταμεία μας με υπερσυνταγογράφηση, με 30% εγχειρίσεις που δεν έπρεπε να γίνουν, με μαγνητικές-αξονικές-εξετάσεις πάσης φύσεως που δεν χρειάζονταν, με φακελάκια, με ανοργανωσιά εσκεμμένη για αύξηση του χρόνου νοσηλείας, με καισαρικές για να μην χαλάσουν τα σαββατοκύριακα και τα ταξίδια και και και ......

    Είναι σοβαρή η περίπτωσή μου γιατρέ μου....σκιάζουμαι τα σκαμπίλια και μη με ρίξετε στις....κότες και με φάνε σαν....πίτουρο.....

    (λες να φύγω σαν ανταρτόπληκτος???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/3/14 15:46

    Ο συριζαίος υποψήφιος στο δικηγορικό σύλλογο πέρασε στο 2ο γύρο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/3/14 16:48

    Ράσμουσεν: Απειλή για την ειρήνη η Ρωσία...
    έχει και ανεκδοτάκια η υπόθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/3/14 17:34

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑΖΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΜΠΑ Η ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΚΟΥΖΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΙΚΑ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΟΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡ4Ω ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ.ΚΑΙ ΡΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ ΜΕ 10 ΣΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ...ΕΣΥ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΟΥ ΚΟΛΗΣΕ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ..ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΩΤΗ ΜΕ ΣΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/3/14 19:31

    Δηλητηριωδεις αληθειες πατριωτη!!!!! ειδικα με το παρτι στην υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/3/14 19:47

    ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΑ 38 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..ΣΤΑ 27 ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΓΡΑΦΕΑ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗ...ΚΙΤΣΙΑΡΕΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/3/14 20:31

    πηγε κανεις για κεντρωμα??gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/3/14 22:29

    ΡΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΧΨ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥ...ΜΕΓΑΛΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ...ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ...ΚΙ Ο ΝΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/3/14 01:27

    Παλια ημουν με τον χ.ψ τωρα ειμαι με τον ρεντεζελα και ξερο ψωμι..,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/3/14 07:44

    Η ανατροπη του αιωνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/3/14 09:25

    Είναι τόσο επικίνδυνοι λαϊκιστές που ετοιμάζονται να καταψηφίσουν την άρση ασυλίας των βουλευτών της χρυσής αυγής.....προφανώς προσβλέποντας σε ψήφους από νοσταλγούς κατά το 2ο γύρω των περιφερειακών κυρίως εκλογών...

    Το παιχνιδάκι με τα πιθήκια (της αντιπαράθεσης) τόχουν παίξει καιρό τώρα, των δύο πόλων δηλαδή (αριστεράς και ακροδεξιάς) με σκοπό να αντλήσουν ψήφους από τον κεντροαριστερό κόσμο και να σπρώξουν κατά μεριά πιθήκων τους ακροδεξιούς που ψηφίζουν νουδούλα. Έτσι και αυτοί θα ενισχυθούν και η νουδούλα θα αποδυναμωθεί και το παιχνιδάκι παίζεται στη διαφορά μεταξύ τους και όχι τι ποσοστό θα πάρουν (ικανό για κυβέρνηση....εκεί στο 20 με 23 κλωθογυρίζουν)

    Τώρα θα το παίξουν δημοκράτες και θα καταψηφίσουν την άρση ασυλίας!!!!!!!

    Περί καφενείου πρόκειται και συνοθυλεύματος, πάρτε το χαμπάρι, αν και τόχετε πάρει γιατί για ηλίθιους δε σας έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/3/14 10:52

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΕΧΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/3/14 10:53

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΣΕΧΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/3/14 17:24

    ΝΑΙ, ΤΟΟΟΣΟ ΠΙΣΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.10.53 ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/3/14 01:06

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ Μ ΕΚΕΙΝΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΩΣ ΛΑΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΛΑΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/3/14 07:55

    ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ Η ΤΥΦΛΗ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΤΕΡΤΣΕΤΗ @ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/3/14 16:40

    ΟΤΑΝ Η ΤΥΦΛΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Τ ΑΝΑΠΟΔΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.