Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Το μπαζωμένο ποτάμι


Κίνηση, Σταύρος Θεοδωράκης, Το Ποτάμι
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε την πρωτοβουλία για την δημιουργία Κίνησης που θα κατέλθει στις ευρωεκλογές. Το όνομα της Κίνησης θα είναι «Το Ποτάμι» αλλά αυτό δεν είναι και πολύ έξυπνο, αφού είναι γνωστό πως στην Ελλάδα τα ποτάμια τα μπαζώνουν.
Εντελώς συμπτωματικά, η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας του Σταύρου Θεοδωράκη για συμμετοχή στις ευρωεκλογές γίνεται την επομένη της αποχώρησης της πρωτοβουλίας των 58 από την Ελιά.
Επίσης, εντελώς συμπτωματικά, πριν από μερικές ημέρες, ο Σταύρος Θεοδωράκης κατήγγειλε μέσω του δελτίου του Mega –παρέα με τον Πρετεντέρη, την Τρέμη και τον Τσίμα- πως πρωτοδίκης από την Κω άσκησε λογοκρισία στην εκπομπή του και στο Mega για το Φαρμακονήσι.
Τον κυνηγάει το σύστημα τον Σταύρο Θεοδωράκη γιατί είναι πολύ επικίνδυνος. Τα αποκαλυπτικά άρθρα του και οι εκπομπές του μετά την χρεοκοπία της χώρας είναι γροθιά στο στομάχι και προκαλούν έντονες συζητήσεις στα κομμωτήρια ανάμεσα στις κομμώτριες και τις πελάτισσες, με αποτέλεσμα να μην στρώνει η περμανάντ.

Είδα από περιέργεια την εκπομπή για το Φαρμακονήσι που ήταν ένα ωραιότατο πλυντήριο για τους λιμενικούς.

Διάβασα την ανακοίνωση του Σταύρου Θεοδωράκη για την ίδρυση του κινήματος και σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είναι τόσο αφελής.

Όταν έχεις υπηρετήσει το σύστημα Σημίτη και τον Λαμπράκη, δεν περιμένεις να πάρει κάποιος στα σοβαρά όλα αυτά που εσύ ξαφνικά ανακάλυψες τον Φεβρουάριο του 2014.

Ο συστημικός Σταύρος Θεοδωράκης ζητάει απ’ όλους να ξεχάσουν ποιος είναι και για ποιους εργάζεται. Ζητάει να ξεχάσουμε το Mega, τον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα και τους άλλους ολιγάρχες.

Τον ενοχλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη που δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στη χώρα –έτσι γράφει στην ανακοίνωση- αλλά δεν τον ενοχλεί που δουλεύει, ως πρωτοπαλίκαρο, σε ένα κανάλι που επί 24 χρόνια δεν έχει άδεια.

Ούτε τον ενοχλεί που έχει γίνει πλούσιος από αυτό το κανάλι.

Τόσες λέξεις έγραψε στην ανακοίνωση ο Σταύρος Θεοδωράκης αλλά ούτε μια για τα ΜΜΕ και τους ολιγάρχες ιδιοκτήτες. Για να μην έχει κανείς απορία, ποιοι είναι πίσω του.

Τα πράγματα είναι απλά: ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία κάηκαν, οι ολιγάρχες καταρρέουν και προσπαθούν να αποτρέψουν την πτώση τους.

Πετάνε κι έναν Σταύρο Θεοδωράκη, μπας και τσιμπήσουν οι απολιτίκ και οι χαζογκόμενες, αλλά το χαρτί «Σταύρος Θεοδωράκης» είναι μια κίνηση απελπισίας. Είναι μια αποδοχή της ήττας.

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα είναι καμένα. Πλούσια αλλά καμένα.

Βέβαια, αν ζούσε ο Λαμπράκης, μπορεί τα πράγματα να ήταν αλλιώς.

Ο Λαμπράκης κατάφερε να κάνει δημοσιογράφο τον Κακαουνάκη, οπότε τον Θεοδωράκη –που είναι συμπαθής και ευγενής- θα τον έβγαζε σίγουρα πρωθυπουργό.


(Σταύρο, ήσουν για μεγαλύτερα πράγματα. Αρκεί να θυμόσουν πού και πού το παιδάκι που πουλούσε κουλούρια στα δικαστήρια της Πανεπιστημίου. Το ξέχασες. Καλή τύχη. Φιλικά.)

21 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/2/14 09:27

    ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/14 10:06

    Ερώτησις.

    Παρεσύρθην εκ του ποταμού του λαϊκισμού ή ευρίσκεται εις εντεταλμένην (διατεταγμένην) υπηρεσίαν τινών ?????


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/14 11:34

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ Ν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Μ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΑΜΑ; Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΑΚΟΦΕΡΝΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/2/14 12:11

    Για μετρήστε να δητε πόσους τοιούτους έχουμε επικεφαλής ψηφοδελτίων !Βαλιανάτος ,Κακλαμάνης ,Σπηλιοτόπουλος,Καμίνης, Θεοδωράκης.
    Ρε μπας και....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/2/14 12:14

    Η Ελια ξεράθηκε λενε γιατι δεν είχε λάδι ,ηταν γέρικη και είχε πολλές κουφάλες χαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/2/14 13:57

    τελικά το έχουνε μάθει όλοι οτι .... και πλακώσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/2/14 15:18

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.ΔΕ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/2/14 15:36

    Ερώτησις.

    Στον εργασιομανή, σε ταβέρνα (κοψιδοπωλείον) έγραφε τον προϋπολογισμό σε λαδόκολλα.....

    Σε χάι ρέστοραντ έγραφε, στη "γκιόσα" Λαγκάρντ, τα δημοσιονομικά μέτρα που θάπερνε ως υπουργός, σε χαροπετσέτα......

    Τι έγραψε και σε τι στο Σαμαρά και τον έκανε πρόεδρο στα ΕΛΠΕ??????

    Γρήγορη απάντηση γιατί το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ είναι στα κεραμύδια και 2-3 που μείνανε θα φουντάροουν κι αυτοί (όρα Σαχινίδη) και δε θα μείνει σημάδι για σημάδι πασοκτζή.....(εκτός από μένα βέβαια....)

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ σας λέω (αν περιμένετε σωτηρία από κάτι σαν τον Παπαθανασίου.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/2/14 15:57

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ.ΤΟ ΚΚΕ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/2/14 15:58

    ΛΕΩ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ ΚΟΣΜΟ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΤΟ ΝΕΟ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;Η ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ;....ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΛΥΣΗ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ Η ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ν ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ;ΚΑΙ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΛΑΟΣ ΗΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ...ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/2/14 17:40

    3.36 εγραψε το σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/2/14 19:44

    Αθώωσαν προκαταβολικά δημάρχους με γαλάζια τροπολογία
    Μία βουλευτική τροπολογία που έγινε αποδεκτή από την κυβέρνηση και αφορά την «αθώωση» από ποινικές ευθύνες αρμοδίων λειτουργών όταν δεν υλοποιούνται ορθώς συμβάσεις έργου, αλλά και η συμπεριφορά στελεχών της Χρυσής Αυγής, πυροδότησαν εκ νέου χθες ένταση στην ολομέλεια της Βουλής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπουρδάρα στην Καθημερινή.
    «Στις περιπτώσεις συμβάσεων μίσθωσης έργου που νομίμως έχουν συναφθεί και για τις οποίες το παραδοτέο έργο διαφέρει από το περιγραφόμενο στη σύμβαση, αλλά είναι παρεμφερές και άπτεται της υπηρεσίας του ίδιου φορέα που παρέχει η αναθέτουσα αρχή και η τελευταία το αποδέχεται, δεν δημιουργούνται ποινικές ευθύνες για τους κατά τον νόμο υπευθύνους για τη σύναψή τους», αναφέρει η τροπολογία, που έφερε την υπογραφή του βουλευτή της Ν.Δ. Σάββα Αναστασιάδη και η οποία έγινε αποδεκτή από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Λεων. Γρηγοράκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/2/14 19:53

    Ειναι η τρίτη τροπολογία που απαλλάσσει τους υπευθύνους για παρατυπίες και παρανομίες απο ποινικές ευθύνες
    Οι δυο άλλες ήταν η μια για τα τραπεζικά στελέχη και τις διοικήσεις τραπεζών για τα θαλασσοδανεια που έδιναν στα κόμματα και σε άλλα νομικά πρόσωπα και η άλλη για την διοίκηση του μεγάρου μουσικής για την διαχείριση των χρημάτων από τα ...δανεικά κι αγύριστα
    ...Την αδικία φοβάμαι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/2/14 21:40

    Το συνοθύλευμα δρά ως σέχτα αυτοαποκαλούμενων αριστερών....

    Σας έγραφα παλιά ότι για μικροκομματικά οφέλη παίζανε παιχνιδάκι αντιπαράθεσης με τα πιθήκια μόνο και μόνο να φαντάζουν αντίπαλοι και να προσελκύουν ψηφοφόρους από τον κεντροαριστερό χώρο, τους δε αντιπάλους αντιδραστικώ τω τρόπω να τους σπρώχνουν προς μεριά πιθήκων και έτσι να αποδυναμώνεται η νουδούλα και να αυξάνει έτσι η ψαλίδα υπέρ τους......

    Επειδή το σύστημα το ντόπιο ψάχνει τρόπους αντίδρασης, τα βαρεμένα σκαρφίστηκαν υπεράσπιση του κόμματος της χρυσής αυγής, δήθεν μου τάχα μου για δημοκρατικούς λόγους......

    Σας ξαναεπαναλαμβάνω, πριν βάλετε το ψηφοδέλτιο στο φακελλάκι θα ιδρώσετε και θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε......(μαρτύριο για σας να σκεφτείτε....) και τούτο γιατί θα ρισκάρετε πολλά για την παρτούλα σας.....Μέχρι τώρα εκ του ασφαλούς δρούσατε ως ιδιώτες και ουχί ως πολίτες, τώρα θα δράσετε πάλι ως ιδιώτες αλλά όχι εκ του ασφαλούς και γι' αυτό .....σας κάνω χάζι......

    Πολλοί μα πάρα πολλοί δεν ξέρετε κατά που να σιάξετε εκτός των βαρεμένων μυαλοκαμένων ψεκασμένων στοκαρισμένων και πιθηκανθρώπων που ποτέ δεν ξέρανε κατά που πηγαίνανε.

    Καταλαβαίνετε ότι ο δρόμος του λαϊκισμού είναι αρεστός εις τα ώτα σας, αλλά επικίνδυνος για τη συνταξούλα σας, το μισθουλάκο σας και την περιουσιούλα σας.

    Ξέρετε όιτ το Κούγκι δεν ειναι της κουλτούρας σας,

    ξέρετε ότι δεν ειστε διατεθιμένοι να θυσιάσετε ούτε καν ασήμαντα πράγματα για την πατρίδα,

    ξέρετε το αδιέξοδο που θα έρθει από το συνοθύλευμα (αν οψέποτε συμβεί,

    ξέρετε ότι μια νίκη της νουδούλας θα φέρει περισσότερες σα(χλα)μαρίτσες (τύπου Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ,

    ξέρετε ότι η απόσταση της Αθήνας από το Κάιρο, την Κωνσταντινούπολη, το Κίεβο, τη Συρία είναι μια ανάσα (ο νοών νοείτο),

    ξέρετε το ανεδαφικό της πανσπερμίας των λαϊκίστικων προτάσεων της επονομαζόμενης αριστεράς,

    ξέρετε το ερημικό και μοναχικό κλίμα των στοκαρισμένων απόψεων του 18ου αιώνα,

    ξέρετε ότι τα ακρονεοφιλελεύθερα μονεταριστικά καθίκια της ευρώπης και όπου γης ότι είναι αδίστακτα και φονικά.

    ξέρετε ότι κάθε φύσης και προέλευσης οπορτουνιστές (γνωστοί και μη εξαιρετέοι που μουτσιουλούσαν κυρίως στους κορύτους των δύο πάλε ποτέ μεγάλων κομμάτων) καιροφυλακτούν και σε περιμένουν (ηλίθιε πολίτη) να τους ψηφίσεις, μόνο και μόνο γιατί σου είπαν ότι άλλαξαν (βρίζοντας αυτούς που παλιά έγλυφαν),

    Δίκαι μέτρα με κοινωνική συνευθύνη γράφαμε κάποιοι παλιά και εσείς συναγελαζόσαστε αγωνισταράδες μου στην πάνω και την κάτω πλατεία......

    Εν πάσει περιπτώσει, επειδή όλοι γνωρίζουμε, εγώ είμαι αισιόδοξος ότι ξέρεις και τι θα ψηφίσεις, γι' αυτό και δεν ανησυχώ και τόσο, γιατί σας έχω εμπιστοσύνη γνωρίζοντας ότι για το ιδιωτικό σας συμφεροντούλι είσαστε ικανοί για.....όλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/2/14 21:57

    Ξέρετε φυσικά και τις δημοτικές επιχειρήσεις (φέουδα οι δήμοι σας έγραφα, φέουδα τα πανεπιστήμια, συντεχνιακά φέουδα κλπ) που γινόταν το πάρτυ (στο πάρτυ είναι πολλοί γλέπεις) και έκανες ότι δεν ξέρεις, ότι δεν έβλεπες και χασκογέλαγες με τις αποδειξούλες από τα σκόρδα.....

    Μάθε απλά ότι η αποδειξούλα είναι οδός εισροής εσόδων στο κράτος (όχι τα τιμολόγια που ο ΦΠΑ προσθετοαφαιρείται και έχει μηδέν έσοδα για το κράτος) και από την αποδειξούλα εξαρτιέται η συνταξούλα σου (ώ ελληναρά μου)....Τώρα το ξέρεις και φτούνο, άσχετα αν κομπλεξικά το περγελάς!!!!!

    Τραβάτε λοιπόν και ψηφίστε δημάρχους που στήνανε δημοτικές επιχειρήσεις που βολεύανε το συνάφι τους και τα κολλητάρια τους (με το αζημίωτο υποψιάζομαι) και που τώρα το γύρισαν το βιολί σε αντιμνημονιακό (της μοδός βλέπεις) και συ ώ "βούρλο" τους πιστεύεις με τη νέα λεοντή που βάλανε, ενώ εγώ λαλάκωσα να σου γράφω και να σου γράφω ότι άλλον κορύτο ψάχνουνε ρεεεεεεεε!!!!!!

    Για καρναβάλια έχουνε λεφτά, για πέντε πλαστικές σωλήνες να φέρουνε νερό να πιούμε δεν έχουν.....

    Τράβα γραικίλε, τράβα ραγιά, τράβα σφογγοκολάριε, τράβα χειροκροτητή (με καρουλιασμένα χέρια) και ψήφισε μόνο και μόνο γιατί σου είπανε ότι είναι αντιμνημονιακοί......ποιοί????? αυτοί που με τις πρακτικές τους, τις πράξεις τους και τις ενέργειές είτε εκ προθέσεως, είτε εξ αμελείας φέρανε το μνημόνιο.....τα γνωστά λαμόγια που κατά καιρούς σας αναλύω και αφηνιάζετε....Αλήθεια δεν κατάλαβα ποτέ γιατί θυμώνατε όταν έβριζα τα λαμόγια που λυμαίνονταν το κράτος.......μήπως βλέπατε τον εαυτούλη σας και δεν το αντέχατε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/2/14 22:44


    Δύσκολα να απαντήσει κανείς στα προηγούμενα μακροσκελή σχόλια. Θέλει χρόνο, γνώσεις και άφθονη ποσότητα χαρακτηρισμών. Οι τελευταίοι είναι το δυσκολότερο γιατί εξαντλήθηκαν από τον πατριώτη(;)
    Του λέγω μόνο ένα που είναι παραδεκτό: Ο πρσηλυτισμός (οιοσδήποτε) είναι αποτελεσματικότερος όταν ασκείται κυρίως με κολακείες και οχι με ύβρεις. (Βγάζω έξω τη βία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/3/14 09:19

    Το να λες "εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό" δε διαφέρει σε τίποτα από το "είσαι απατεώνας ρε" .....(θέμα ύφους είναι και όχι ουσίας και εμένα με ενδιαφέρει η ουσία να προβληθεί δεικτικά).

    Βρισιά υπάρχει αν υπάρχει χαρακτηρισμός που δεν ανταποκρίνεται σε αλήθεια. Αν αυτά που χαρακτηρίζεις είναι αληθή, ε τότε δεν είναι βρισιά. Γι' αυτό αν θέλει κάποιος ανταπαντά και λέει αυτό δεν είναι αλήθεια, αυτό είναι έτσι ή αλλιώς.


    Η καταγγελία και ο χλευασμός πράξεων καταστάσεων και λαϊκίστικων απόψεων που μπορούν (πάντα κατά τη γνώμη μου) να σε οδηγήσουν στο κενό δε νομίζω ότι είναι προσηλυτισμός....


    Τέλος πάντων κανένας μας δεν είναι ούτε υπό κηδεμονία, αλλά και ούτε υπό δικαστική αντίληψη και ο καθένας ξέρει να κρίνει.....

    Εγώ έγραψα ότι είμαι σίγουρος ότι θα επιλέξετε σωστά γιατί τώρα ξέρετε (τόσα ξέρετε έγραψα τι διάολο )

    ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/3/14 10:40

    ΓΡΑΦΕΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΙΟΥΡΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟ....ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ..ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΧΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Ο 19 ΚΑΙ 12/13..ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΝΤΣΟ ΠΑΝΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/3/14 12:23


    Θα ήταν ενδιαφέρον ο φίλος πατριώτης 9:19 να μας έδινε μια απάντηση αν σχετίζεται με νομικές σπουδές. Αυτό μου προέκυψε από μια παράγραφο στο σχόλιό του: "Τέλος πάντων κανείς μας δεν είναι ούτε υπό κηδεμονία αλλά ούτε υπό δικαστική αντίληψη.."
    Κι αυτό για να προσέχομε περισσότερο τα σχόλιά του (ειδικός γαρ, με την προϋπόθεση να λιγοστέψει "τα κοσμητικά επίθετα", που τα ονομάζει μάλιστα "ψάρια!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/3/14 12:34

    ΚΑΛΑ ΛΕΣ..ΑΛΛΑ Ο ΧΨ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/3/14 12:35

    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.