Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Kάθε πολίτης υποχρεούται να αρρωστήσει 20% λιγότερο από πέρσι.

Το τριήμερο της καθαρής δευτέρας έφτασε και το χωριό μας περιμένει! Όσοι βρεθούμε εκεί θα οργανώσουμε και την "καλοπέραση" μας όπως ξέρουμε .Την Κυριακή ψησταριά στην πλατεία με μπριζόλες ,λουκάνικα ,τσίπουρο, κρασί και την Δευτέρα με λαγάνες και νηστίσιμα . Καλή αντάμωση στο χωριό .
Πλα-Φον Δημητράκης
Πλαφόν που εξολοθρεύει τους αρρώστους έχει βάλει ο Αδωνις Γεωργιάδης στα φάρμακα. Οι γιατροί μπορούν να συνταγογραφούν φάρμακα με πλαφόν στο 80% αυτών που είχαν γράψει πέρσι. Ο Δημήτρης Ψαθάς θα έγραφε σήμερα τον «Πλα-Φον Δημητράκη», που θα είχε επιτυχία τουλάχιστον ίδια με τον «Φον Δημητράκη».
Αρα κάθε πολίτης υποχρεούται να αρρωστήσει 20% λιγότερο από πέρσι.
Υπάρχει βέβαια και το θέμα της υπερσυνταγογράφησης. Αρα σωστά θα πει κάποιος ότι έκανε ο Αδωνις. Να υπολογίσουμε όμως ότι από πέρσι μέχρι φέτος χρειάζονται 500% περισσότερα φάρμακα για να αντέξουμε τις παλαβομάρες και τις μαλακίες που κάνει αυτή η κυβέρνηση.
Αρα δεχόμαστε το -20%, αλλά δεχόμαστε και το +500. Οπότε το πλαφόν θα έπρεπε να είναι αύξηση 480% στις συνταγές για φάρμακα.
Τώρα έχουμε το θέμα των πολυϊατρείων, που σε αυτό το σημείο όμως συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Γεωργιάδη. Αν ένα κράτος δεν καταργήσει τα ιατρεία και τα σχολεία, από πού θα κάνει περικοπές. Από τις μισθάρες των βουλευτών; Λαϊκίστικο, ε;
Κάκιστα λοιπόν δεν έχει βάλει βόμβες ο Αδωνις για να φύγουν από τα πολυϊατρεία οι καταληψίες που θέλουν και πρωτοβάθμια περίθαλψη οι άρρωστοι.
Και πιο κάκιστα ο Σαμαράς δεν δίνει εντολή να γκρεμιστούν από σεισμό ειδικά μόνο τα πολυιατρεία σε όλη την Ελλάδα.
Εν ανάγκη αν γίνει μικρός σεισμός, να μπουν μέσα τα τανκς και να βγάλουν έξω τους γιατρούς.
Το Πολυϊατρείο ζει.
Πρόσθετος λόγος που κλείνουν τα πολυϊατρεία είναι ότι έχουμε κιόλας 40 θανάτους από γρίπη. Πρέπει και εδώ ο αριθμός να γνωρίσει ανάπτυξη και να έχουμε νεκρογενές πλεόνασμα.
Συμφωνούμε επίσης με τον Αδωνι να πουλιούνται τα μη συνταγογραφούμενα στα σούπερ μάρκετ. Και ειδικότερα τα αντικαταθλιπτικά να πωλούνται παντού. Σε περίπτερα, σε σουβλατζίδικα, σε μπαράκια. Για σφηνάκια τα παίρνουν άλλωστε πια οι Ελληνες. Ή με τις χούφτες για απόλαυση. «Χούφτωσ’ το» που λένε.
Υπάρχουν και ασθενείς που απαιτούν και φάρμακα. Με τι λεφτά να πάρουν όμως. Πάνε στον φαρμακοποιό και λένε «Δεν είμαι ζητιάνος, καλέ. Μισό Ντεπόν θέλω». Τι να κάνει ο ή η φαρμακοποιός. Θα δώσει το μισό Ντεπόν και θα πάρει αν θέλει ένα Μπικ.
Παλιότερα πηγαίναμε στου Καίσαρη και θαυμάζαμε στις βιτρίνες τα κοσμήματα. Τώρα πάμε στου Μπακάκου για να θαυμάζουμε τα φάρμακα, Μπεταντίν, γάζες, Πονστάν και τα καθαρτικά για να μπορέσουμε να χέσουμε.
Και άλλη καλή απόφαση του Φόν-ος Γεωργιάδη. Μετονομάζει το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών στην Υγεία, σε υπουργείο Θανάτου.
Μας αφορά όλους, αλλά να μην τον χειροκροτήσουμε;

Μόνιμα ο Σαμαράς στο Αγιον Ορος!         
Ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε ότι είναι φορέας του ΠΑΣΟΚ.
Μόνιμα θα μείνει ο Αντώνης Σαμαράς στο Αγιον Ορος! Ο πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τη διήμερη επίσκεψή του και από την ησυχία, ηρεμία και απομόνωση που βρήκε και πήρε την απόφαση να μονάσει εκεί τα υπόλοιπα χρόνια.
Και την απόφασή του την υλοποίησε αμέσως, αφού το ’σκασε από τον θόρυβο και τη φασαρία του μεγάρου Μαξίμου και βρίσκεται κιόλας στο Αγιον Ορος, όπου θα μένει στη Μονή Εσφιγμένου Μισθωτού από τα Μνημόνια.
Βέβαια ο πατήρ Αντώνιος δεν πάει μόνος του να μονάσει. Θα έχει μαζί του και άλλα 40 άτομα από το κομματικό επιτελείο, όπως τον πατέρα Σίμο Κεδίκογλου, τον πατέρα Χρύσανθο Λαζαρίδη, σύσσωμη τη μονταζιέρα και άλλους πολλούς.
Το ιδιαίτερο είναι ότι λόγω του άβατου για τις γυναίκες έχουν μεταμφιεστεί σε άντρες, για να είναι κοντά στον πρωθυπουργό που τις θεωρεί απαραίτητες, η Φωτεινή Πιπιλή, η Σοφία Βούλτεψη, η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και η Μαρία Σπυράκη.
Θα δημιουργηθούν βέβαια πολλοί νέοι ξενώνες για να μείνουν όλοι αυτοί και το έργο αυτό ανέλαβε κιόλας να το υλοποιήσει δωρεάν η τεχνική εταιρεία «Ακτωρ».
Σε αντάλλαγμα απλώς θα μπουν διόδια σε όλους τις μονές. Θα βρίσκονται ακριβώς μπροστά στην είσοδο της μονής. Θα πληρώνεις στο ειδικό κουβούκλιο και τσααακ θα μπαίνεις μέσα για να προσκυνήσεις.
Με την ευκαιρία της απόφασης να μονάσει ο πατήρ Αντώνιος Σαμαράς, θα δημιουργηθούν ορισμένες νέες μονές γιατί τα ονόματα των υπαρχουσών θεωρούνται ξεπερασμένα.
Θα δημιουργηθούν μεταξύ των άλλων οι μονές:
• Παναγιά η Μνημονιώτισσα.
• Παναγιά η Μερκελιώτισσα.
• Παναγία η Δεκαεντολιώτισσα.
• Η Αγία Πρωτογενής Πλεόνασμα.
• Και η Παναγιά μου σώσε μας από τον συρφετό όλων αυτών.
Με εντολή του πατρός Αντωνίου, θα μεταφερθούν στα κελιά όπου θα μονάσουν αυτός και οι υψηλοί μοναχοί 3 τόνοι σούσι και 8 τόνοι χοιρινό, γιατί το μενού του Σαββατοκύριακου ήταν πολύ μοναστηριακό και έπεσε λόρδα στους υψηλούς προσκεκλημένους με ελιές θρούμπες μόνο και χαλβά.
Η ψαρόσουπα, δε, έκατσε στον λαιμό του συμβούλου του πρωθυπουργού, κ. Μπαλτάκου.
Ο ηγούμενος Εφραίμ δήλωσε για την επίσκεψη Σαμαρά στο Αγιον Ορος: «Καλή η Χαλκιδική, αλλά σαν τον Σαμαρά δεν έχει».

Ο Τσίπρας, επειδή είναι άθεος, επισκέφτηκε πριν από λίγο τη Μονή Διοδίων Αφιδνών και προσκύνησε τις μπάρες.
          
Του Λάκη Μπέλλου 

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος22/2/14 09:34

    Δηλαδή ο Σόλωνας θα κεντρώνει και εσείς θα τρώτε καιθα πίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/14 19:20

    ΚΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΜΗΞΕ ΠΡΟΣ ΛΙΑΣΚΟΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/2/14 19:59

    απ΄ότι φαίνεται, ενα γέλιο θα τους σκοτώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.