Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Κρατούνται ανακριτής – εισαγγελέας για το Τ.Τ.!

Ο Καραμολέγκος έδωσε τοστ να φάνε στους απαγωγείς του και τον άφησαν ελεύθερο.    
Ο Σαμαράς καταδίκασε τη σχέση του Φρανσουά Ολάντ με ηθοποιό και δήλωσε ότι έπρεπε να τα φτιάξει με τραγουδιάρα. 
Ο Γάλλος πρόεδρος είναι στην πραγματικότητα ερωτευμένος όχι με τη Γαλλίδα ηθοποιό, αλλά με Ελληνίδα που πιθανολογείται ότι είναι η Ολγα Τρέμη ή η Ντόρα Μπακογιάννη, για τον εκπληκτικό τρόπο που προφέρουν το επίθετό του. 
Ερωτοχτυπημένος βαριά είναι και ο Αντώνης Σαμαράς. Το αντικείμενο του πόθου του ακούει στο όνομα «Ανάπτυξη». 
Τραβεστί σχέση έχει ο Γιάννης Στουρνάρας και δεν το κρύβει. Κάθε μέρα μιλάει και ξαναμιλάει για τον έρωτά του, το «Πρωτογενές πλεόνασμα». 



«We delivered». O πρωθυπουργός υπενθύμισε χθες στο Στρασβούργο την παλιότερη ιδιότητά του ως πιτσαδόρος και είπε στην ομιλία του: «Η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της και τίμησε την υπογραφή της. Με άλλα λόγια: «we delivered». Διακόπηκε η συνεδρίαση αμέσως και οι Ευρωπαίοι παρήγγειλαν να τους φέρει ντελίβερι ο Σαμαράς πίτσες μπλε.

Γενικά ο Σαμαράς στην ομιλία του έλεγε λίγα ελληνικά, λίγα αγγλικά, λίγα γερμανικά. Στο τέλος διευκρίνισε ότι μιλούσε Greeklish.

To απόλυτο κράξιμο στο Στρασβούργο έγινε από τον Βρετανό ευρωβουλευτή Φαράτζ, που φώναξε: «Κύριε Σαμαρά, μετονομάστε το κόμμα σας από Νέα Δημοκρατία σε Καθόλου Δημοκρατία». «We delivered»!

Βέβαια «Καθόλου Δημοκρατία» πάλι Ν.Δ. κάνει: «Νο Democracy».

Περιττό να πούμε ότι ο Φαράτζ είναι του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά η «λευκή εβδομάδα» ήταν αυτή. Ολοι οι κατηγορούμενοι για μαύρο χρήμα βγαίνουΕλεύθερος με 2-1 ψήφους ο Κοντομηνάς. 
Το ’πιασα στο στοίχημα. Το είχα παίξει όβερ. 
Η απόφαση: Ελεύθερος ο Κοντομηνάς με αυστηρούς περιοριστικούς όρους. Θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 1η και 15 του μηνός στην Ελβετία.ν λευκοί.
 Ο Κοντομηνάς υποσχέθηκε ότι θα πληρώσει την εγγύηση των 5 εκατ. από τη Χρυσή Κάρτα του Τ.Τ. 

Ή «εγγύηση-μαμούθ» που τη χαρακτηρίζουν όλοι ή εγγύηση-μαϊμού ή μαϊμούθ είναι. 

Ο βασικότερος περιοριστικός όρος στον Κοντομηνά είναι να αντέξει να δει μια ολόκληρη εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Οι Τούρκοι έβγαλαν το πρωί σήμερα τον Φιλιππίδη από τη φυλακή, γιατί αφού θα μείνει που θα μείνει ελεύθερος, γιατί να σπαταλιούνται λεφτά σε αεροπορικά εισιτήρια;

Στην απόφαση που βγήκε, το κράτος είναι υποχρεωμένο να πληρώσει τα νοσήλια του Κοντομηνά στο Ιατρικό Κέντρο.

Αλλοι λένε ότι η εγγύηση των 5 εκατ. θα δοθεί στον Κοντομηνά αν φύγει στο εξωτερικό. Γενικά για την ιστορία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο τέλος όλοι θα καταδικαστούν ως αθώοι. 

Τελικά για την υπόθεση του Τ.Τ. κρατούνται μόνο ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια που σκάλισαν το θέμα.   

Μπορεί μάλιστα να ζητηθεί από τους Τούρκους να εκδοθούν εκεί ανακρίτρια και εισαγγελέας.

22 σχόλια :

  1. Ανώνυμος18/1/14 21:50

    ξέρω ένα καλύτερο ανέκδοτο από το 58!
    59!
    λέτε να φηδήξουν και τους άλλους μισούς τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι αν τον δεις από κοντά 1 μέτρο με τα χέρια ψηλά είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/14 11:55

    Αφροδίτη Αλ Σάλεχ:
    - Αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ… θα μεταναστεύσω!

    προσέχτε τι θα ψηφίσετε!

    θα μας φύγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ίδια έχει πει ότι οι Έλληνες αυτοκτονούν από.... μόδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Οι Έλληνες αυτοκτονούν από... μόδα!!»
    Ποια το είπε;; Μα η ίδια, που έτσι και φύγει από τη χώρα θα αυτοκτονήσουμε όλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/1/14 16:14

    πολυ φοβαμαι οτι;αυτό δεν είναι πλάκα

    ο αμερικανός αρχαιολόγος Στέφεν Μίλερ, ο οποίος εργάζεται στον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας προωθεί από άλλη οπτική γωνία την αναγκαιότητα ιδιωτικοποίησης των μαρμάρων της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/1/14 16:23

    Στην έρημο τη γκρέκα...

    Πόσο βαθιά έχει μπει το δηλητήριο στο σώμα της παράξενης κι όμορφης πατρίδας μου
    Κοιτάω την εικονική αντανάκλαση μιας άθλιας πραγματικότητας κι αντί να εξεγείρομαι, σχεδόν παραλύω.

    Λιάνα συμφωνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/1/14 16:34

    Σα δε ντρέπεστε καταντήσατε τον κόσμο φτωχό. Ιδού ρε οι αποδείξεις.......

    Πριν το μνημόνιο οι ελεύθεροι επαγγελματίες πλήρωναν κιμπάρικα και είχε λεφτά το κράτος......Τώρα θέλετε και απόδειξη για τα σκόρδα, αφού το 98% των αγροτών είναι φτωχοί, το λέει και η στατιστική. Τα τζιπ τα και τις μερσέντες τις έχουν οι υπάλληλοι, τι δεν καταλαβαίνετε.


    Αποκαλυπτικά στοιχεία για τη φοροδιαφυγή των ελευθέρων επαγγελματιών διαθέτει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, μετά από επεξεργασία που έχει κάνει η ΓΓΠΣ στις φορολογικές δηλώσεις της τελευταίας πενταετίας.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες δηλώνουν εισοδήματα κάτω από 10.000 ευρώ, ενώ το 63% των μη μισθωτών δηλώνει εισοδήματα κάτω από 5.000 ευρώ. Μισθωτοί με εισοδήματα άνω των 42.000 ευρώ δηλώνουν το 28,2% των συνολικών εισοδημάτων και τα εισοδήματα αυτά που ανήκουν στο 8% των συνολικών νοικοκυριών, επωμίζονται το 68,6% των συνολικών φόρων εισοδήματος.

    Βάσει της ίδιας επεξεργασίας μισθωτοί και συνταξιούχοι οι οποίοι αποτελούν το 64% των φορολογουμένων, δηλώνουν το 82% των συνολικών εισοδημάτων και πληρώνουν το 78% των φόρων. Το 15% των μισθωτών και συνταξιούχων δηλώνει εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ, ενώ το μέσο δηλωθέν εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων ανέρχεται οριακά υψηλότερα των 15.000 ευρώ.

    Τέλος, αναφορικά με τα εισοδήματα των αγροτών τα στοιχεία δείχνουν ότι το 98% των αγροτών δηλώνει εισόδημα κάτω από 10.000 ευρώ.


    Ξέχασα όμως εμείς ψηφίζουμε για την Σαλέχ, τι μας νοιάζει η φοροδιαφυγή.....ψιλά γράμματα, δε μασάμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/1/14 19:04

    ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ.ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΣΑΛΕΧ...ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/1/14 19:05

    ΤΟΚΛΕΙΣΑ ...ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μ αυτή την δήλωση θα τον βγάλει αυτοδύναμο τον Σύριζα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/1/14 20:41

    Έβγαλε απόφαση το ΣτΕ για τις περικοπές των ενστόλων......

    Πανηγυρίστε, πανηγυρίστε!!!!!!

    Τα ισοδύναμα θα έρθουν από τη συνταξούλα (κάτι σαν Πορτογαλία μεριά ας πούμε με απόφαση συνταγματικού δικαστηρίου και την πλήρωσαν με ισοδύναμα οι συνταξιούχοι)

    ή θα βγει αυτοδύναμος ο Alexis και θα ξαναπάει τις συντάξεις και τους μισθούς προ μνημονίου εποχής!!!! Τόχει πει άλλωστε και ο Στρατούλης. Τη διάταξη νόμου θα την κάνει ο γνωστός εργατολόγος (εκείνος που πάντα κάθεται πίσω από τον Alexis για να τον παίρνει ο φακός ντεεεε)

    Τέτοια θολούρα....που πραγματικά κάποιοι το πιστεύουν.......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ!!!!


    Υ/Γ Και εγώ και η Σαλέχ (που κατά σύμπτωση γνωριζόμαστε, που διάολο το μάθατε και φτούνο) το ξέρουμε ότι σας σπρώχνουμε με τις θέσεις μας (και ιδιαίτερα με τον τρόπο που παρουσιάζουμε αυτές) κατά Σύριζα μεριά, λες και είμαστε βαλτοί από το σύριζα. Δεν αντέχετε το χώσιμο και σας πάμε ολοζούπητους στο "τσίρκο μιλάμε" (λες να καθιερωθεί κι αυτός ο χαρακτηρισμός??). Δρούμε σαν πέμπτη φάλαγγα υπέρ του "υγιούς και σοσιαλιστικού" πασόκ που συστεγάσθει "αύτανδρον" εις τας τάξεις των αγωνιστών της αριστεράς....

    Σατανικό σχέδιο έχουμε εγώ και η Σαλέχ. Σας εξοργίζουμε να ψηφίσετε σύριζα ρεεεεεεεε.....για να σας "εκδικηθούμε"¨...χαϊβάνια, ε χαϊβάνια...Τόσο διεστραμένοι είμαστε χαχαχαχαχαχα

    Υ/Γ(2) Αυτοδύναμα θέλω τα βαρεμένα να μην έχουν καμία δικιολογία μετά 2-3 μήνες που θα έχει έρθει το μπάχαλο και 'κει να δω από πού θα κρυβόνται από ......ΕΣΑΣ, ναι, ναι, ναι από ΕΣΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/1/14 20:52

    ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

    Νέος κύκλος αγροτικών κινητοποιήσεων ξεκινά από την Τρίτη με συντονισμένη δράση ανά την Ελλάδα, όπως αποφασίστηκε σήμερα σε πανελλαδική σύσκεψη αγροτών που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα.

    Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής του «μπλόκου της Νίκαιας» -από τις περσινές κινητοποιήσεις- και με τη μαζική συμμετοχή εκπροσώπων από τα λοιπά μπλόκα από την Έβρο μέχρι και την Κρήτη.

    Συγκεκριμένα, όπως αποφασίστηκε, από την Τρίτη, θα αρχίσουν να βγαίνουν τρακτέρ στις πλατείες των χωριών και από τη συμμετοχή θα εξαρτηθεί και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με ορατή την προοπτική των μπλόκων στα τέλη Ιανουαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/1/14 21:26

    Πώς έχω την εντύπωση ότι οι αποφάσεις του Πότσδαμ και της Γιάλτας ισχύουν και επικαιροποιούνται......

    Αίγυπτος στην USA (κιχ οι αγωνισταράδες εδώ και οι δημοκράτες της ευρώπης για το δημοψήφισμα του 98% του στρατοκράτη, αλά παπαδόπουλου)

    Συρία στη RUSSIA...


    Υ/Γ Εσωτερική πολιτική σας βάνω, συνταξιοδοτικά σας βάνω, εθμικά σας βάνω, διεθνή σας βάνω......κιχ!!!! ...τι να πούναι τα νηστικά πιάτα?????

    Κάνα αγράμματο θα αρχινήσει να αλληχτά βρισιές ή να αναρτά τίποτα αυτοκτονίες πάλε.....Τα ροζουλί λουμώνουν....τι να αναχαράξουν???? πήγανε και αυτά μαζί με το βαθύ σοσιαλιστικό κόμμα για να καλύψουν τις επερχόμενες κυβερνητικές θέσεις.....

    Ας μείνω μονάχος μου ρεεεε, αλλά ΚΑΘΑΡΟΣ, φύγανε πολλές μαγάρες, ήήήήή αμφιβάλετε????

    Πίσω έχει η αχλάδα τη νουρά..

    Αχταρμάς σου λέω, από αίγυπτο μεριά μέχρι τα λαμόγια που βρίκανε αλλού "κορύτο".....Τον ξέρεις, μάτι, τον κορύτο?????? Άμα δεν τον ξέρεις ρώτα τον παπούλη σου,θα στον περιγράψει τέλεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/1/14 21:38

    Καιρό τώρα ο Τσιπρας μας απειλεί ότι " οι συσχετισμοί αλλάζουν με την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αντιμνημονιακών δυνάμεων". Ποιους εννοεί ο ποιητής; Την Χρυσή Αυγή φαντάζομαι πως όχι. Αυτη εξάλλου όπως πάει θα εκλέξει Δήμαρχο Κορυδαλλού. Η ΔΗΜΑΡ ακόμα και αν σταθεροποιηθεί "αντιμνημονιακά", ακόμα και αν περάσει τον πήχυ του 3% , δεν φτάνει. Μένει, λοιπόν, ο Καμένος, ο Μαριάς και οι άλλοι Ασυνάρτητοι Έλληνες. Αριστερός και Δεξιός εθνολαικισμός. Γιατί δεν λενε τα πράγματα με το όνομα τους;».

    Ο Μπίστης τα λέει τούτα.

    Εγώ βέβαια είμαι πιο καθίκι και μίλαγα για βαρεμένα για μυαλοκαμένα για στοκαρισμένα κλπ καλολογικά στοιχεία.

    Φανταστείτε μονάχα τούτο!!!!!!!

    Να μπει ο χοντρός στη βουλή με κανα 4-5 % και να τον δεις σε βασικό υπουργείο κυβέρνησης σύριζα (για χάρη της σωτηρίας της πατρίδας) Ε, ρε να σας έβλεπα από μια μεριά, ε ρε γέλια.....ιλαροτραγωδία πολλών νταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/1/14 21:40

    Σώνει για σήμερα!!!

    Έτσι θα κάνω κάθε τόσο. Θα σας βομβαρδίζω τυφωνοειδώς και θα σας λιώνω.....ροζουλί (σα γιαλατζί) και φαιοκόκκινοι αγωνισταράδες του καναπέως, βεβαίως, βεβαίως...

    καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/1/14 21:41

    ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
    aforologitoi
    σύμφωνα με το προσχέδιο προϋπολιγισμού για το 2014, ενώ το ισχυρότερο εφοπλιστικό κεφάλαιο στον πλανήτη δεν θα πληρώσει ακόμα μία φορά ούτε φόρο εισοδήματος.

    Παρά το γεγονός ότι η οικονομική αφαίμαξη των πολιτών συνεχίζεται για μία ακόμα χρονιά, στο προσχέδιο προϋπολογισμού δεν γίνεται κουβέντα για τα προνόμια των εφοπλιστών, τα οποία προφανώς θα παραμείνουν σε ισχύ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/1/14 22:17

    Ποιος Σύριζα θα βγεί κυβέρνηση,αφού ο [χαζό παιδί χαρά γιομάτο] το είπε οτι θα είναι πρώτο κόμμα στίς εκλογές.Εγχρωμα όνειρα βλέπει αυτός. Οσο γιά τόν Χοντρό Σύντροφε είναι τόσο βαρίδης πού τούς πήρε όλους στόν πάτο. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/1/14 22:40

    καλα ρε φιλε μη κάνεις έτσι , τώρα που μας απείλησε η Σαλεχ ότι θα φύγει ,μακάκες είμαστε να ψηφίσουμε συριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/1/14 22:56

    Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/1/14 23:12

    ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ....ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΚΗΣ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΟΓΡΑΦΟ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΠΑΣ Ν ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/1/14 23:14

    ρε ματι για δε γραφεις τιποτα για το μεγαλεξαντρο.....εστω για τον αντρουτσο...καμια βιογραφια...θελει λιγωτερα απο τα σχολια που γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.