Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Φτιάξε κι εσύ μια Κεντροαριστερά, μπορείς!

Σήμερα η στήλη, στο απολογιστικό της σημείωμα για τη χρονιά που πέρασε, ψηφίζει ως λέξη της χρονιάς τον όρο «κεντρο-αριστερά». Επιθυμώντας δε να συμβάλει στον εποικοδομητικό διάλογο και στο χαρούμενο εορταστικό κλίμα των ημερών, καταθέτει τη δική της συνταγή για τη δημιουργία μιας Κεντροαριστεράς.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε για τη συνταγή είναι:

Ο δοκιμασμένος «Τρίτος δρόμος» του Α. Γκίντενς1 (ένα κράμα σοσιαλδημοκρατικών, φιλελεύθερων και εθνικών συντηρητικών στοιχείων), μία γαλλογερμανική σος
«ανανεωμένης σοσιαλδημοκρατίας», που όπως κοιτάμε την πόρτα της κουζίνας αυτή πρέπει να την τοποθετούμε νοερά αριστερά του κέντρου (αλλά και δεξιά να την τοποθετήσουμε δεν χάλασε η συνταγή, πάλι η ίδια βγαίνει), έναν «εκδημοκρατισμό της δημοκρατίας» (sic), ένα dressing «πολιτικής οικολογίας» και μπόλικο «εκσυγχρονισμό». Θα χρειαστούμε επίσης 58 υπογραφές. Αν μας βρίσκονται στο χρονοντούλαπο και 60, ακόμη καλύτερα! (69 να μην είναι, για ευνόητους λόγους, και όχι πάνω από 200, γιατί μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα δυσπεψίας στα όρια του λαϊκισμού).
Επίσης, αντί του «κράτους πρόνοιας» μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε «προνοιακό καπιταλισμό», ή αν θέλουμε υπάρχει στην αγορά και το υποκατάστατο του «προνοιακού πλουραλισμού»· το αποτέλεσμα έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει.
Εκτέλεση: 
Για πρώτη στρώση ανοίγουμε ένα «νέο κοινωνικό συμβόλαιο», το οποίο πρέπει να τονίζει τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις των πολιτών (επειδή έχουμε έλλειψη από τα πρώτα υλικά, τα υπερκαλύπτουμε από τα δεύτερα, που τα βρίσκουμε σε υπερ-αφθονία στην παγκοσμιοποιημένη αγορά). Στη δεύτερη στρώση τοποθετούμε ολίγην μακροοοικονομική σταθερότητα, αρκετή εξωστρέφεια και φυσικά μπόλικη ανταγωνιστική ενσωμάτωση στη διεθνή οικονομία, με έμφαση (αλίμονο!) στην προστασία της κοινωνικής συνοχής... Για να μην... τσιμπάει όμως στη γεύση, προσθέτουμε και μία πρέζα (με την καλή έννοια) περιορισμού των ανισοτήτων που δημιουργεί η αγορά (αυτή μπορούμε να την προμηθευθούμε από το συλλογικό μας φαντασιακό και από την εθνική μας αφήγηση, που ευτυχώς αφθονεί στον τόπο μας).

Για τη γέμιση ανακατεύουμε την κεϊνσιανού τύπου σοσιαλδημοκρατία με το νεοφιλελεύθερο, θατσερικό καπιταλισμό και χτυπάμε, χτυπάμε, χτυπάμε καλά στο μούλτι της παγκοσμιοποίησης (αν δεν έχουμε μίξερ, με ό,τι έχουμε πρόχειρο, με ένα κλομπ, φέρ' ειπείν) μέχρι να δέσουν τα υλικά και να γίνει ένα ωραίο εκσυγχρονιστικό μείγμα, που συνεπάγεται, ναι μεν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, απαραίτητες όμως για τη βελτίωση και αναμόρφωση, πόσω δε μάλλον για την ανασυγκρότηση των υφισταμένων δομών, μέχρι να έχουμε ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα ενός αφράτου παραγωγικού μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης (και βίου-αβίωτου, δεν θα κολλήσουμε όμως στις λεπτομέρειες) -γιατί όχι και αειφόρου;

Η ολοκλήρωση της συνταγής συνοδεύεται από επιδόρπιο, ένα δίχτυ προστασίας των αδυνάτων (αν μας έχουν απομείνει στο μεταξύ «δυνατοί» για να το απλώσουν). Για ντεκόρ τοποθετούμε στο πιάτο μας μια ελιά στο κέντρο, υπερθεματίζοντας κατά την παλαιά γνωστή ρήση, ολίγον παραλλαγμένη: «Ελιά, ελιά και Κώτσο Κεντροαριστερά» (όχι τον έκπτωτο, τον καταλληλότερο, Κ. Σημίτη). Γαρνίρουμε το πιάτο μας με μερικά λαχανάκια Βρυξελλών και μερικά ροδοπέταλα (μακριά από ρείθρα πεζοδρομίου, που είναι βαριά και δύσπεπτα). Προαιρετικά ψιλοκόβουμε και πασπαλίζουμε ολίγον Ψαριανό...

Χρήσιμα tips: Βασικό προαπαιτούμενο αυτής της συνταγής είναι η με κάθε μέσον παραμονή της στο «φούρνο του ευρώ». Ακόμη και η πίτα να (μας) καεί και ο σκύλος (μας) να μείνει νηστικός και φλαμπέ να γίνει το σπίτι (μας) από μαγκάλι, εμείς θα πρέπει να είμαστε προσανατολισμένοι στον ευρωμονόδρομο της συμμετοχής μας στη ζώνη του ευρώ. Διότι σημασία δεν πρέπει να έχει για μας πρωτίστως η πίτα, αλλά ο φούρνος, ο οποίος θα πρέπει να είναι κατά προτίμηση γερμανικής τεχνολογίας, αν θέλουμε να πετύχει μακροπρόθεσμα η συνταγή (βραχυπρόθεσμα, ψυχή βαθιά!).

Διαφορετικά έχουμε δύο εναλλακτικές: Είτε να καταφύγουμε πάλι σε μία δοκιμασμένη παραδοσιακή συνταγή, τουτέστιν να παραγγείλουμε μια κεντρο-ακρο-δεξιά, με απ' όλα (Γιακουμάτο, Βενιζέλο2, Αδωνι, Στουρνάρα), που συνοδεύεται όμως και από την καλύτερη, ever, weiss γερμανική μπίρα της αγοράς (το επιβεβαιώνουν οι συχνοί έπαινοι και τα απανωτά βραβεία που έχει κερδίσει με αυτήν ο κ. Σαμαράς στις Διεθνείς Εκθέσεις) γρήγορης ζύμωσης -συνιστάται σ' αυτούς που τους αρέσει να πειραματίζονται έντονα με τη θολή μπίρα-, ή στη χειρότερη περίπτωση σε μία μπολσεβίκικη συνταγή (όχι του Περισσού, αλλά των λαζανοειδών του ΣΥΡΙΖΑ) και να (ξανα)ανακαλύψουμε ως χώρα (σύμφωνα με το γνωστό οδηγό μαγειρικής του ΔΟΛ) την αξία του καταφρονεμένου όσπριου και τη μαγεία της ελληνικής φασολάδας!

Αναμφίβολα, η σημασία της «πίτας» της Κεντροαριστεράς είναι απαραίτητη είτε ως πρώτο είτε ως δεύτερο πιάτο στο τραπέζι μας. Με ανακυκλωμένα όμως φθαρμένα υλικά του παρελθόντος, η διεθνής κουζίνα έχει αποδείξει ότι δεν φτιάχνεις συνταγή του μέλλοντος! 
Κεντροαριστερός μάγειρας 
Χορηγοί επικοινωνίας: Α. Γκίντενς (1998), G. Esping-Andersen (1990) 
1.

Ιερή βίβλος της σοσιαλδημοκρατίας, γνωστή και ως ο τσελεμεντές των απανταχού chef της Κεντροαριστεράς
2.

Ο Βενιζέλος χρησιμοποιείται και στις δύο συνταγές
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ καθηγήτρια, διδάκτωρ Πολιτικής Επικοινωνίας 
 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚ ΕΛΕΥΤΕΡΟΤΥΠΙΑ Γ.Γ (Νις)
πηγη

55 σχόλια :

  1. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ23/12/13 03:35

    Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 58 ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/13 08:38

    Ναι αλλά ο κούκος έχει άλλη άποψη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/12/13 09:04

    υπονοείς ότι είναι... κουκος μονός σε διπλό ταμπλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/12/13 10:13

    ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ....ΟΠΩΣ ΛΕΣ Σ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΕ ΤΟΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/12/13 11:48

    Μπογιοπουλος σημερα
    Ο κ.Βενιζέλος μίλησε για «εκτσογλανισμό» της πολιτικής ζωής. Και το ενδιαφέρον είναι τούτο: Δεν εννοούσε τον κ.Τσοχατζόπουλο. Δεν εννοούσε τον κ.Τσουκάτο. Δεν εννοούσε τον κ.Κάντα. Δεν εννοούσε τον κ.Μαντέλη. Δεν εννοούσε τον κ.Σμπώκο. Δεν εννοούσε αυτούς που κάνανε «κοκοκο» τη λίστα Λαγκάρντ. Δεν εννοούσε αυτούς που ρημάξανε τη χώρα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν εννοούσε αυτούς που «ασκούσαν το δικαίωμά τους στην ατομική ευημερία» στη Σοφοκλέους την ίδια εποχή που το κόμμα του κ.Βενιζέλου τύπωνε αφίσες υπέρ της «φούσκας» του Χρηματιστηρίου. Δεν εννοούσε τους σεσημασμένους πάνω στα «κότερα».κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/12/13 11:53

    Βρε παιδια δεστετον αυτόν ,ειναι επικίνδυνος Δεν βλέπετε οτι δεν τον πιάνουν τα φάρμακα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/12/13 12:02

    Αν συνεχίσουν αυτό το βιολί οι 3 κύριοι που σχολιάζουν με αυτό τον τρόπο, εγώ θα βάλω και τις φάτσες τους. Το λέω σοβαρά. 355556.
    Το ακούτε κύριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/12/13 14:19

    Κούκο, ρεντεζέλα θέλω εξηγήσεις......Αν ισχύει η ταυτοπροσωπία η όχι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/12/13 14:28

    Το ακούτε κύριοι;

    12:02 μ.μ.

    ποιους απειλεί ο σχολιαστής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/12/13 14:38

    Οκτώβριος του 2009 θα μείνει στην ιστορί

    Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα γιατί έγιναν όλα…

    Ο Οκτώβριος του 2009, θα μείνει στην ιστορία , σαν ο μήνας της αποκάλυψης. Ο μήνας που φανέρωσε το πόσο άθλιο, πρόστυχο και αιμοβόρο είναι το παρακράτος του δοσιλογισμού και της…εθνικοφροσύνης .

    *[[3% έλλειμμα]], ψέλλιζε την παραμονή των εκλογών ο ευτραφής πρωθυπουργεύων νεανίσκος ,της δυναστείας των ευκατάστατων κληρονόμων, μπουχέσας επονομασθείς και τώρα τελευταία, εργασιομανής..

    Είναι ‘’τρελό’’ το πανηγύρι που κάθε μέρα γίνονταν πίσω, δίπλα και εμπρός από τον ευτραφή νεανία της πολιτικής ανημπόριας, της εκλεκτικής ‘’κοψιδοφαγίας’’ και της εξειδικευμένης τυροπιτολαγνείας..
    *[[865.000 προσλήψεις από το 2004-2009]], εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
    Καλόγηροι και ..πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν , αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
    *[[Με 120.000 ευρώ]] αγόραζες ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Καπανδρίτι και αλλού…. Κι όμως η προκλητικότητα, η αδιαφορία και ο’’ετσιθελισμός’’ αποτελούν τα ..όπλα τους συστήματος.
    *[[35 ΔΙΣ ευρώ έλλειμμα]] και ο ανενδοίαστος μεγαλοκληρονόμος δεν συγκινήθηκε δεν..δάκρυσε. Πήρε τα όρη και τα βουνά ψάχνοντας για ‘’κοψίδια’’ και γελαδόγαλο.

    Έτσι είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί όλοι οι πολιτικάντηδες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι επίσης κατανοητό γιατί όλοι οι λαθροβολεμμένοι , είπαν όχι σε κάθε αλλαγή που έθιγε τα κεκτημένα τους και δημιουργούσε υποδομές για μια Ελλάδα ισότητας, ευνομίας και φοροδοτικής υποχρέωσης..
    Είναι επίσης κατανοητό γιατί όλοι μας δυσφορήσαμε όταν καταργήθηκε το τραπεζικό απόρρητο και άρχισε να φαίνεται η βρώμικη ‘’αλήθεια’’ των παραμυθατζήδων.

    Υπάρχει κανείς σήμερα που να μην έχει πεισθεί, πως η κυβέρνηση Πασοκ του 2009 παρέλαβε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;

    Και μη μου πει κανείς ότι ο Παπανδρέου υπεσχέθη πράγματα που δεν υπήρχαν. *Μίλησε για λεφτά που ..χανόντουσαν στις τσέπες των επιτηδείων και σήμερα παρουσιάζονται συνοδευόμενα από χειροπέδες ..πολυτελείας !

    *Μίλησε για συνταξιούχους ‘’μαϊμού’’ , για αεριτζήδες χρυσοχέρηδες, για φακελάκια ντροπής, για σύστημα υγείας, δικαιοσύνης , δημόσια διοίκησης που είχαν μεταβληθεί σε βαλτότοπους της διαφθοράς με παγίδες θανάτου.

    *Δεν μίλησε για δημόσιο έλλειμμα αφού ακόμη ! αποκαλύπτονται οι ταχυδακτυλουργίες του Αλογοσκούφη, του Μπέζα , του Δούκα και του αδόκιμου Παπαθανασίου των πολλών ακινήτων.Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει ένα πλέγμα διαστροφής, διαφυγής και επιθανάτιου οικονομικού ρόγχου. Η Ελλάδα πέθαινε, χρεοκοπούσε και ημείς.. άδαμε !

    Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός , με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς και πέσανε πάνω του όλες οι ΗARD- βδέλλες της διαπλοκής.
    ΄Εδωσαν και δίνουν τον υπέρ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ αγώνα, γνωρίζοντας ότι έρχεται το τέλος τους.

    Και φέρνουν ως παράδειγμα..επιτυχίας τους !την αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής, ο εμπνευστής και δημιουργός του ΑΣΕΠ, ο έντιμος καθ όλα πολιτικός, ευπατρίδης και Έλληνας, ο Αναστάσιος Πεπονής .
    Και νόμισαν ότι όλες οι εποχές είναι ίδιες !!!!


    Ο Alexis, ως κυβέρνηση με τους ανελ (η ραχήλ με τη ζωή κάνανε το προξενιό στ' αλώνια του αγώνα) θα προτείνει τον εργασιομανή ως πρόεδρο δημοκρατίας......

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συστημένο για τον 12.02
    Αν ήξερα ανώνυμε σχολιαστή ότι δεν είσαι απο την Γλανιτσιά θα ήμουν πολύ σκληρός απέναντί σου
    Για λογοκρισία και τρομοκρατία εδώ δεν σε παίρνει
    Αν έχεις την τόλμη να βγάλεις την δική σου φάτσα στην δημοσιότητα
    Το σχόλιο σου αυτό δεν το διαγράφω για να το κοιτάς και να ντρέπεσαι η να γελάς
    Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/12/13 15:09

    Ο ρεντεζέλας μάλλον απειλεί τον κούκο (αυτοαπειλείταιχαχαχαχαχα) και σαν άγνωστος γι' αυτό μιλά για 3.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/12/13 15:09


    Το ένα είναι ότι η χιουμορίστρια ξόδεψε πράγματι πολλή φαιά ουσία για να συνθέσει την νέα της παράταξη. Χιούμορ,επιθυμία, δεν με ενδιαφέρει. Από ότι είδα ούτε τους σχολιαστές ενδιαφέρει, περί άλλων τιρβάζουν
    Αυτά τα άλλα όμως είναι... περισπούδαστα, προφητικά,τα αναμενόμενα. Τόση σιγουριά!!.
    Πατριώτες, κρατήστε και μια πισινή
    πολιτικά μιλάτε. Και η πολιτική
    είναι όχι μόνο κατεργάρα, αλλά (...κι άλλα τριάντα τουλάχιστον υβριστικί επίθετα).Ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/12/13 16:47

    Εκείνο που σκιάχτηκα πιο πολύ είναι το 355556. Κάτι σαν 666 μου μοιάζει. Τι λες κουκορεντεζελοάγνωστε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/12/13 17:56

    Μπανταβοτερος κι απο τον Μπενι ειναι 12.02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κουκος23/12/13 18:15

    πολλαπλως βλαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κουκος απο σφενταμακια23/12/13 18:17

    ο κουκος δε μιλησε ποτε πολιτικα....αλλα βλακες υπαρχουν σε αφθονια....και στα καλυτερα σπιτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/12/13 18:54

    Ρε ντεεεεεεεεε......κουφό χαχαχαχα

    Ξέραμε για διχασμένη προσωπικότητα τώρα μιλάμε για πολυσχιδή.....

    Σηκώθηκες αχάραγο (5.38) την κυριακή για να βάλεις πιπερίτσα στο γερόλυκο, αλλά δυό λεπτά νωρίτερα (5.36) την ίδια μέρα σχολίαζες σα ρεντεζέλας....

    ρε ντεεεεεεεε......ΜΠΑΜ!!!!


    ΤΕΛΟΣ, μίλα με ....τον εαυτό σου όπως έκανες επανειλημένα εδώ μέσα.

    Άσε να περάσουν οι άγιες μέρες και βρίζεις μετά, έτσι για γούρι.......

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ λοιπόν κούκε απολιτίκ, ρεντεζέλα αλλοπροσαλίκ, άγνωστε υβριστίκ, χαχαχαχαχαχακαι να πλένεσαι πριν μπεις στο σάιτ....

    Το καλές γιορτές το εννοώ, μην το πάρεις αλλιώς....και όσο να με προκαλέσεις δε θα σου απαντήσω,.....αν δε μαζέψεις τα παλιοσώβρακα (το ξεμπρόστιασμα εννοώ) γιατί δεν έχεις νόστα, ειδικά με τις βρισιές.


    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κουκος απο σφενταμακια23/12/13 19:31

    αγνωστε βλαξ κανε κατι κοπυ απο κουκο να δουμε τι λεει πολιτικο.....για να μην το παιζεις ρουφιανος η καρφι η κυπατζης η κατι αλλο ασχημο που του βγαινει κακια μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/12/13 19:51

    οσο για το κουφο εισαι και φαινεσαι αφου δεν ακους ως βολεμενος τη φωνη του φτωχου ...κριμα...και μην ξαναασχοληθεις με κουκο...πουθενα δε σου μοιαζεις...αληθεια πως σε λενε;γιατι η κακια δε φτανει πολλες φορες να σε ξεχωριζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/12/13 21:00

    open gov ΓΑΠ . ΤΑ @@@του καράπμελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/12/13 21:57

    «Πήρα τόσες πολλές μίζες που δεν τις θυμάμαι όλες»

    ισοδύναμο... μη ξεχνάς να ζητάς αποδείξεις. πρέπει να σώσουμε την παρτίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/12/13 22:48

    ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΣΑΛΙΟ» ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/12/13 22:54

    ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΧΨ
    αντιγραφή απο τον Καρτέσιο
    Ώστε, λοιπόν, τώρα φταίει αυτό το σύστημα για την εξαΰλωση του ΠΑΣΟΚ. Το φίδι τρώει την ουρά του, αχόρταγο για εξουσία. Αφού κατάπιε και τα τελευταία ψίχουλα δημόσιου χρήματος, αφού κατέστρεψε μια χώρα, αφού φύτεψε όλη τη διαστροφή του βρώμικου πλουτισμού στη συλλογική συνείδηση τώρα αρνείται να πεθάνει αξιοπρεπώς και κυκλοφορεί ζέχνοντας από τη σήψη του.
    Υπήρχε πάντα μια γραφικότητα μεγαλομανίας στο ΠΑΣΟΚ. Τώρα που βλέπω στη φωτογραφία τα καρτελάκια κρεμασμένα στο λαιμό τους αναρωτιέμαι γιατί τα φοράνε. Έμειναν τόσο λίγοι που σιγά μη δε γνωρίζονται μεταξύ τους. Κι αν τα φοράνε ως πάσο εισόδου, ποιος άραγε απέμεινε να θέλει να παρευρεθεί σε μία μάζωξη του ΠΑΣΟΚ χωρίς να είναι υποχρεωμένος να το κάνει;
    Αργοπεθαίνουν κρεμασμένοι από τα αρχίδια της Νέας Δημοκρατίας που κι αυτήν την περιμένει η ίδια μοίρα. Γελοιοποιούνται χειροκροτώντας έναν ανεκδιήγητο πρωθυπουργό. Finis coronat opus. Το τέλος στεφανώνει το έργο. Το έργο τελείωσε όμως κανείς δε θα στείλει στεφάνι. Θέλουν ακόμη και οι ίδιοι να ξεχαστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/12/13 08:36

    7.31

    γραφεις σαν καποιον αλλο, λες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κουκος απο σφενταμακια24/12/13 08:48

    δε γραφω απλως εισαι προκλητικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτός ο αριθμός τελικά τι είναι 12.02? Θα ψάξω σήμερα σε όλους τους λαχειοποληδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος24/12/13 10:19


    Ρε κούκε αφού δε σε βρίζει, απλά διαπίστωση κάνει ότι είσαι το ίδιο με το ρεντεζέλα. Γιατί εσύ τον βρίζεις???? εκτός και αν θεωρείς βρισιά να σε νομίζει ρεντεζέλα....χοχοχοχοχοχο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος24/12/13 10:38

    ασε ρε τις σαχλαμαρες ..καταντησες αστειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος24/12/13 10:57


    ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ε Σ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    Θα ήταν το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος24/12/13 14:15

    Κούκο με το ρεντεζέλα είσαστε συνεννοημένοι???? Γνωρίζεστε?????

    κουκος σχέτος
    κούκος από τα σφενταμάκια
    κούκος από τ' αμπέλια
    κούκος από .....

    ρεντεζέλας σχέτος
    ρεντεζέλας από τα ρέματα
    ρεντεζέλας από το μαίναλο
    ρεντεζέλας από....

    Τι διάολο, συνεννοημένοι είστε ή τουλάχιστον καθήστε συσκευθείτε και αποφασίστε. Δεν είναι δύσκολο αν χρησιμοποιήσεις καθρέφτη.χαχαχαχαχα.

    Μου αρέσει που το παλεύεις να το σώσεις (ότι τάχα μου είστε διαφορετικοί) και όσο προσπαθείς τόσο τα παλιοσώβρακα σούρνωντε.......
    Το σφραγίζεις με βουλοκέρι (επειδή βρίζεις, ενώ δεν σε εβρισε κανένας, ούτε καν εγώ το καθίκι)

    Είπα να μη σε κουτουπώσω άλλο, αλλά όσο κάνεις το χαζό τόσο θα σε λιώνω χαχαχαχαχα Όχι για πολύ, μέχρι που να το διαβάσουν και να το εμπεδώσουν ούλοι.....

    Έλα πές μας τώρα τι αριθμός είναι το 355556, θα σκάσω δε βρίσκω τίποτα, κάντο μας δώρο χρονιάρες μέρες. Και είδες δε σε έχω βρίσει το τοσούλι, απλά σε αποκάλυψα (κοινώς ξεβράκωσα)....

    Τήρα μην αρχίσεις και αυτοβρίζεσαι και υπογράφεις για άλλον για να σε πιστέψουν, γιατί θα μου πάρεις το βραβείο της ηλιθιότητας......χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κουκος απο γλανιτσια24/12/13 16:34

    τωρα τι σχεση εχει ο χψ ο υβριστης του κουκου που ειναι πατριωτης και δεν πολιτικολογησε ποτε μ αυτον εδω που υπογραφει σαν αλλος πατριωτης αλλα δεν το λεω για να μην κανενας λεω αφελης τον ταυτισει ξεχνωντας τα παρασημα
    ρε αει στον ταδε με τη βλακεια σου...
    ΑΚΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...
    Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011, 22:32
    94
    ΤΟ Ο,ΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕΝΤΣΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΦΠΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ???

    ΠΟΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ(ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΤΕΛΩΝΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΛΠ) ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ???

    ΠΟΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΣ ΖΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΠΑΖΑ????

    ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΙΣΚΟ!!! 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΟ ΙΣΟΓΕΙΟ 100 Τ.Μ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΟΥΔΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ.....

    ΠΟΤΕ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΪΚΑΤΖΗΣ Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΚΟΒΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ????


    ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΘΙΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΗ ΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ????

    ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΠΕΛΜΑΤΑΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ????


    ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (ΙΣΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ)???

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ..

    ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΩΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩΓΙΑ (ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ) ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΘΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΣ ΣΤΗ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΣΑ ΦΡΕΣΚΑ...

    ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ???

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?????

    ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ...

    Ο ΕΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..


    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011, 22:32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ενας ΚΟΥΚΟΣ δε φερνει ανοιξη24/12/13 16:41

    τα σχολια που σου εγραψαν τα παραλειπω καθως και το μπλογκ για ευνοητους λογους οχι οπως εκανες εσυ που εισαι ετοιμος να λες οτι θελεις...ηταν πολυ κακο αυτο που προσπαθησες να κανεις...και η παρουσια του ληξιαρχου σε διαλογο για τον κουκο δεν ειναι καλο αν εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος24/12/13 18:43

    ΝΙΣ ΒΓΑΛΤΑ ΠΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΠΑΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  35. «Εγώ κοιταω τη Γιαδικιάρογλου που κοιτάει την Πετροπούλου… που κοιτάει τον ληξίαρχο χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος24/12/13 20:19

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΛ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΧΨ ΕΚΕΙ ΣΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΩ ΟΙ ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος24/12/13 20:20

    ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΑΜΠΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. κουκος24/12/13 20:25

    νις εγω κοιταω την πετρουλα που ανηφοριζει λικνιζομενη στα σφενταμακια..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος24/12/13 20:29

    Καλα ρε πατριωτη, τι το κακο βρισκεις σαυτα που εγραψε πριν δυο και χρονια:::::::

    δικιο ειχε, ετσι ηταν και ειναι τα πραματα ακομα.

    Αν ταγραφε ετσι, σωστα ταγραφε..

    καλες γιορτες πατριωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος24/12/13 20:39

    ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΩΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩΓΙΑ (ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ) ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΘΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΣ ΣΤΗ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΣΑ ΦΡΕΣΚΑ...

    ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος24/12/13 20:39

    ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (ΙΣΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ)???

    ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος24/12/13 20:41

    ΠΟΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΣ ΖΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΠΑΖΑ????

    ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΙΣΚΟ!!! 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΟ ΙΣΟΓΕΙΟ 100 Τ.Μ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΟΥΔΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ.....

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος24/12/13 20:43

    ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΘΙΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΗ ΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ????

    ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΠΕΛΜΑΤΑΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ????

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος24/12/13 20:44

    ΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ???

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?????

    ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ...

    Ο ΕΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΑΪΒΑΝΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος24/12/13 20:51

    σε τρωει να κατεβασω τα σχολια ..αστο μερα πουναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος24/12/13 20:52

    Και τώρα θυμήσου το δικέφαλο αετό, σταυραετό, βυζαντινό, ναζιστικό και ότι άλλο θες....

    Θυμήσουν τα ονόματα που κατά καιρούς αλλάζεις, είτε αστέρης, είτε ότι σε βαρέσει η γκλάβα......

    Ευχαριστώ για την επανάληψη, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ, ειδικά σήμερα....

    Τα λαμόγια του συστήματος (γνωστά σε όλους και εξαιρετέα) σε κάνανε συνέννοχο και δεν έχεις τα άντερα ούτε από τον καναπέ να σηκωθείς.

    Όποιο κείμενο και να αναδημοσιεύσεις, τόσο πιο πολύ θα λάμπει η αλήθεια που το δράμα σου είναι όιτ την ξέρεις και συ, αλλά το κόμπλεξ???? ο φθόνος???? η ηλιθιότητα???? η βλακώδης αντίδραση???? η κουταμάρα???? η εξυπνάδα σου??? δεν σε αφήνει να δεις.

    Και επειδή δεν τα βλέπεις και τα αναδημοσιεύεις (προς ψόγον μου) και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τιμητικά κείμενα (γιατί είναι οι αλήθειες) γι' αυτό κατά καιρούς σου έγραφα ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ!!! με την συνταξούλα που σε λίγο θα σου την κάνουν δραχμούλες (μαρουλόφυλλα) τα βαρεμένα με τα μυαλοκαμένα......

    Νάσαι καλά που τα βρήσκεις, γιατί δεν τα φύλαξα για τα εγγόνια μου..χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος24/12/13 20:57

    Κάνε μου τη χάρη να τα αναδημοσιεύεις που και που, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

    Είμαι υπερήφανος που είδα από τους πρώτους την αλήθεια κατάματα που δυστυχώς δεν είδαμε σα λαός και σκιάζουμαι ότι θα πάμε κατά διαόλου με το μπάχαλο που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος24/12/13 21:17

    πως τον είπανε τον νέο συνδαιτυμόνα μας? ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος24/12/13 21:21

    ρε παιδιά τι γίνεται? δεν έχω φάει με κανένανε! ουτε με κάντα ούτε με μισελ ούτε με τομπούλογλου! γαμώωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος24/12/13 21:25

    μονο που κανεις ενα βασικο λαθος οπως εκανε χθες ο μπενυ...εκφασιζεις την κοινωνια...την εκτσογλανιζεις....μηδενιζεις τις αντιστασεις της ενοχοποιωντας ταξεις ομαδες επαγγελματα..κανεις οτι κανουν οι κιτρινοφυλλαδες και οι εξυπνακηδες πολιτικοι πυ εκσφενδονιζαν τα σπρεμτ και μηδενιζαν την πιστοληπτικη ικανοτητα της χωρας...αν υπηρχε κυβερνηση κανεις δε θα μπορουσε να πει αυτα που λες για το λαο....τι φανταζεσαι πως ολοι ηταν χωρις αξιες με μεσα κλππως δηλαδη πιστευεις οτι εχεις καποιο θειο χαρισμα χωρις κοπο που σου δινειο το προνομιο να μην αφηνεις τιποτα ορθιο..αστο μη συνεχιζεις εισαι λαθος....οσο για το σκασε και πλερω στο επιστρεφω...μονο εσυ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑς ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΙς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος24/12/13 21:33

    ξεσάλωσες σήμερα! ;όταν ο Xίος ξεσαλωνει του δίνουν κέπρα 500mg!
    για δοκίμασε γιατί σήμερα έβγαλες αφρούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος24/12/13 21:46

    Στίχοι:
    Κατερίνα Γώγου


    απροσάρμοστοι, καταπίεση, μοναξιά ,τιμή, κέρδος, εξευτελισμός

    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος24/12/13 22:02

    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος24/12/13 22:26

    ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΩΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩΓΙΑ (ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ) ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΘΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΣ ΣΤΗ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΣΑ ΦΡΕΣΚΑ...

    ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ???

    (το καλυτεροτερο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος24/12/13 23:13

    ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...ΜΕΣΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ....ΑΝΤΕ ΣΒΕΡΚΩΣΟΥ ΤΩΡΑ..ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟΨΗ...ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.