Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ελαμψε η αλήθεια για Μπένι!!!!!

Κατέρρευσε η σκευωρία κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για τα υποβρύχια, αφού ψηφίστηκε η μη παραπομπή του σε εξεταστική επιτροπή. Αρα αποκλείεται ένα δισεκατομμύριο τοις εκατό η πιθανότητα να τον δούμε σαν τον Μιχάλη Λιάπη. 
Ηταν από την αρχή ξεκάθαρη η σκευωρία και η ίντριγκα κατά Βενιζέλου, γι’ αυτό πολύ καλώς το «Μέγκα» θεώρησε το θέμα ανυπόληπτο και παραλίγο να παρουσιάσει τη συζήτηση και την ψηφοφορία στη Βουλή τελευταίο θέμα.
Σήμερα μάλιστα ο διευθυντής ειδήσεων και στιχοπλόκος κ. Χρ. Παναγιωτόπουλος θα γράψει ποίημα για τη μη παραπομπή Βενιζέλου, για τη μελοποίηση του οποίου σκοτώνονται κορυφαίοι Ελληνες συνθέτες. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως θα το τραβήξει παραπέρα το θέμα. Θα καταθέσει νέα πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τις μπαταρίες των υποβρυχίων. 

Φοβερή η υποστήριξη της Ν.Δ. προς τον Μπένι στη συζήτηση. Οι βουλευτές της χειροκροτούσαν μετά μανίας τους Αβραμόπουλο, Βορίδη και άρχισαν ακόμα και τα ποδοβολητά. Σαν Ινδιάνοι έκαναν. Την ίδια στιγμή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κρατούσαν σιγή υποβρυχίου κάτω από το νερό.

Τα επίμαχα υποβρύχια είχαν όλα πινακίδα ΜΙΖΑ 4000. Μη λέω υπερβολές. Τρίτο θέμα ήταν στο «Μέγκα» η εξεταστική για τον Βενιζέλο, είκοσι λεπτά μετά την έναρξη του δελτίου. Και γιατί να το αξιολογήσουν αλλιώς; Μήπως θα τους αφαιρέσουν τις πινακίδες;

Και μια διόρθωση ακόμα: το ποίημα για τον Βενιζέλο δεν θα το γράψει τελικά ο Παναγιωτόπουλος, αλλά ο Μανώλης Καψής.

«Ο Λιάπης διέσυρε όλο το πολιτικό σύστημα». Εδώ γελάμε. Αυτό περιμέναμε για να κακοχαρακτηρίσουμε το πολιτικό σύστημα!

Κυκλοφόρησε σήμερα στο τηλεμάρκετινγκ η έξυπνη πινακίδα.

Ο Μιχάλης Λιάπης ανοίγει αλυσίδα καταστημάτων με μπαταρίες α λα Γερμανός. Το σλόγκαν είναι «Για μπαταρίες στον Μιχαλιό».

Δύο «Ναι» στη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, 7 «Οχι» και ένα «Παρών» από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Δημιουργείται νέο κόμμα. Η Ανεξάρτητη Χρυσή Αυγή (ΑΧΑ).

Ο Καμμένος ήταν στο σπίτι του. Δεν ήθελε να χάσει τις ειδήσεις για τις πινακίδες του Λιάπη.

Ο νέος αρχηγός της Ανεξάρτητης Χρυσής Αυγής θα λέγεται Καμμενολιάκος.

«Οχι» ψήφισε και ο Μανώλης Γλέζος. Τίποτα άλλο. Ή μάλλον ξέρει, όπως οι σημαίες ανεβαίνουν, κατεβαίνουν.
Ασχετο: αυτές τις μέρες μιλάμε για τα πλαστά. Οχι για τα «μαϊμού», όπως τα πέναλτι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν στον Μαρινάκη ότι βαρέθηκαν να χτυπάνε πέναλτι.

Ο Βενιζέλος μπέρδεψε τα γενόσημα με τα ληγμένα. «Εχετε πάρει γενόσημα; Γιατί σας βλέπω ενθουσιασμένο» είπε στον Παπαδημούλη. Προφανώς είχε πάρει ληγμένα και δεν ήξερε τι έλεγε. 

Ληγμένη όμως και η υπόθεση των υποβρυχίων είπαμε. Τελεία και παύλα. Ελαμψε η αλήθεια. Και με 

Ο Λιάπης στις Βρυξέλλες!
Μιχαλολιαπιάδα.

Αφαντος, λένε, ο Μιχάλης Λιάπης. Βρέθηκε όμως αργά τη νύχτα. Πήγε στις Βρυξέλλες στη σύνοδο κορυφής σαν πρωθυπουργός, αντί του Αντώνη Σαμαρά.

Εκεί του έγινε μεγάλη υποδοχή. Τον πήραν από το αεροδρόμιο με ένα ολόιδιο τζιπ και του είχαν τις ίδιες ακριβώς πινακίδες.

Αλλωστε, ό,τι μαθαίνουν τις τελευταίες ημέρες από την Ελλάδα αφορά τον Μιχάλη Λιάπη.

Ο Μπαρόζο είπε να μη στενοχωριέται, γιατί με πλαστά στοιχεία μπήκε και η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Αλλοι ηγέτες, που έμαθαν ότι είναι συνταξιούχος, ρωτούσαν με πολύ ενδιαφέρον πώς καταφέρνει και τα βγάζει πέρα με 450 ευρώ και δεν τα έχει τινάξει.

Η Μέρκελ ούτε να χέσει τον Σαμαρά. Καμία σημασία δεν του έδινε. Ζήτησε μάλιστα αυτόγραφο από τον Λιάπη και μετά του είπε να πάνε βόλτα.

Ο Ολι Ρεν τού ευχήθηκε «καλό γέμισμα στην μπαταρία», ενώ η τρόικα του είπε να μην ανησυχεί γιατί την επόμενη φορά που θα έρθει στην Ελλάδα θα βάλουν έναν έκτακτο φόρο υπέρ του. Γιατί δεν αντέχουν το δράμα του. Του είπαν ακόμη εμπιστευτικά ότι θα πάρουν τις πινακίδες από την Ελλάδα και θα χρεοκοπήσει.
Φυσικά οι ξένοι δημοσιογράφοι έπεσαν όλοι πάνω του. Του έκαναν μάλιστα συνολικά 28 ερωτήσεις για την μπαταρία και 12 για τα φιμέ τζάμια.

Χαράτσι στους «πλούσιους» του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει ο Τσίπρας. Επίσης θα δημιουργήσει μια νέα συνιστώσα: «Οι εκατομμυριούχοι» ή «Blackrock».

Ο Λαφαζάνης είπε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει Σεισάχθεια και τα χρήματα των εκατομμυριούχων του ΣΥΡΙΖΑ θα μοιραστούν όλοι οι Ελληνες.

Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Λιάπης. Κανένας νυν υπουργός, βρε παιδιά;
Δεκάδες πληροφορίες για τι γίνεται ο Λιάπης και ό,τι άλλο αφορά την υπόθεση. Ακούστηκαν από τα πιο λογικά μέχρι τα πιο ακραία.

1. Πήγαινε να ταξιδέψει στο Κατάρ με πλαστό εισιτήριο και τον συνέλαβαν.

2. Πήγε στη Μαλαισία για να γεμίσει τις μπαταρίες του.

3. Εκανε πλαστή εγχείρηση στο πρόσωπο για να μην τον αναγνωρίσουν.

4. Η Ν.Δ. διέγραψε τον Λιάπη από το κόμμα και ο Καραμανλής τον διέγραψε από ξάδερφο.

5. Ο Λιάπης έχει πάει εκδρομή κοινωνικού τουρισμού με συνταξιούχους.

Εντάξει, μην το πιστέψετε κιόλας. Δεν είναι στις Βρυξέλλες ο Λιάπης. Ο Σαμαράς είναι ο γνήσιος πρωθυπουργός και ήταν στη σύνοδο κορυφής και ευχήθηκε μάλιστα στους ομολόγους του «Merry Christmas to you all». Κι αυτοί του ευχήθηκαν στη γλώσσα μας:

● Καλά Χρωστούμεννα

● Ευτυχές το νέο Χρέος

● Καλά Φτωχούγεννα

● Χρέη πολλά

● Καλή Φτωχοχρονιά


● Πάνω απ’ όλα η υγεία και οι περικοπές της.
πηγη

14 σχόλια :

  1. Ανώνυμος22/12/13 08:22

    εδω δεν κολλαει αλλα θα φυγω και.....ευχομαι σε ολους χρονια πολλα με υγεια και οτι επιθυμει ο καθενας.ευχαριστω για την παρεα το 2013 και την καρτερω και για το 2014.να ειμαστε ολοι καλα και καλη ανταμωση.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/12/13 09:57

    Από έγκυρη πηγή.

    Ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει με τον εργασιομανή κωστάκη να τον προτείνει για πρόεδρο δημοκρατίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/12/13 12:51

    το χάψατε αμάσητο οτι πιάσανε το Λιαπη πλαστές πινακίδες.
    χάπατα! ε χάπατα!
    αν δεν το επιβεβαιώσει με λεπτομέρειες ο χψ ,που απ΄ότι φαίνεται ξέρει λεπτομέρειες για τέτοιου είδους περιστατικά σαν να είναι δίπλα σε σε υπουργικά γραφεία

    βάλτε ο ρημάδι να δουλέψει κουτοπόνηρα ... χαϊβάνια Ε χαϊβάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/12/13 13:59

    12.51 ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΙΑ 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/12/13 14:02

    ξέχασα Κούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/12/13 14:03

    ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/12/13 14:04

    Πάει παλάβωσε ο ληξίαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/12/13 14:34

    καλές γιορτές gerolyke !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/12/13 14:56

    Ξέχασα για όλα χψ.και άλλα πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/12/13 17:14

    Ο κούκος, ο ρεντεζέλας, ο κεφαλαίας και ο άγνωστος ξύπνησαν σήμερα κυριακή αχάραγο, πεντέμισυ το πρωί και συνεννοημένοι άνοιξαν το μπλογκ και σχολίαζαν με διαφορά 2 λεπτών....σε διάφορες αναρτήσεις.
    Τεκμήρια και όχι αποχρώσες ενδείξεις για το ληξίαρχο. Μπάάάάνταρε τόχες καταλάβει εξαρχής ότι ήταν ένα μπανταβό με 10 πρόσωπα. Σου βγάζω το καπέλο. ΜΠΑΜ!!!!!

    Καλές γιορτές σε ούλους. Του χρόνου πάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/12/13 17:28


    MEGA TV: MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ


    Αρχική
    |
    Video
    |
    Newsroom
    |
    Πολιτική
    |
    Οικονομία
    |
    Ελλάδα
    |
    Κόσμος
    |
    Υγεία
    |
    Πολιτισμός
    |
    Αθλητικά
    |
    Καιρός
    |
    Snapshots

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    22/12
    Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ "εκτσογλανίζει" την κοινωνία


    Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Εκτυπώστε το Αρθρο mail to

    Τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση θα πετύχει στην επόμενη διαπραγμάτευση να καλύψει το δημοσιονομικό κενό χωρίς πρόσθετα μέτρα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην κεντρική πολιτική επιτροπή του κόμματος.

    "Συμφωνία για τον δημοσιονομικό σχεδιασμό μέχρι το 2016 χωρίς πρόσθετα μέτρα, που λειτουργούν σε βάρος της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής. Θα γίνει και αυτό γιατί πατάμε γερά στις βάσεις του πρωτογενούς πλεονάσματος", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

    Ο ίδιος απαντώντας στους εσωκομματικούς επικριτές τους και εμμέσως στο περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου είπε πως ουδέποτε από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία του κόμματος δεν τηρήθηκε από όλους κάποια ομόφωνη απόφαση και τόνισε:

    "Υπάρχει και μια άλλη θεωρία της παρθενίας, το αειπάρθενο ΠΑΣΟΚ, η θεωρία της χαμένης πολιτικής αυτοτέλειας του ΠΑΣΟΚ. Πότε έχασε το ΠΑΣΟΚ ή απειλήθηκε με απώλεια της πολιτικής του αυτοτέλειας; Πότε; Πότε τη χάσαμε την αυτοτέλεια; Τί σημαίνει πολιτική αυτοτέλεια; Σημαίνει αυτοδυναμία; Πιστεύουμε στις αυτοδύναμες μονοκομματικές κυβερνήσεις ή αποδεχόμαστε τη φιλοσοφία των κυβερνήσεων συνεργασίας; Προφανώς αποδεχόμαστε πλέον τη λογική των κυβερνήσεων συνεργασίας. Δεν πορεύεται ο τόπος ακόμα κι αν αριθμητικά έχεις 151 βουλευτές με 34% των ψήφων. Πώς κυβερνάς; Εθνικά επικίνδυνα αν δεν έχει βάση στήριξης".

    Στρέφοντας τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις λέγοντας:

    "Καλλιεργούν το υπόστρωμα του εκχυδαΐσμού και του εκφασισμού της κοινωνίας. Για την ακρίβεια θα μου επιτρέψετε να πω μια φράση και ζητάω συγγνώμη από εσάς και τους ακροατές μας, εκτσογλανισμού της ελληνικής κοινωνίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/12/13 19:26

    Ημέρες αγάπης και εσωτερικής περισυλλογής είναι, αδέλφια, οι τρέχουσες. Πρέπει να περισσεύουν οι ευχές προς όλους και για όλα.
    Δυστυχώς θα υπάρξει πολύς χρόνος για πολιτικές αντιπαλότητες στο μέλλον.Κλείστε προς ώρας τη φαρέτρα σας.
    Καλές Γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/12/13 20:00

    O AΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το πολιτικό κουφάρι που ακούει στο όνομα Ευάγγελος Βενιζέλος, ο νεκροθάφτης κάθε προοπτικής της κοινωνίας, ο αδίστακτος δολοπλόκος και υποβρυχίως διαπλεκόμενος, ο κρυπτόμενος στα φουστάνια της σαμαρικής εξουσίας, τολμάει να εξυβρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα που ξεσκέπασαν τις πομπές του.

    Μετρημένες είναι οι μέρες του και τα έργα του.
    Γι' αυτό ξερνάει όση χολή περισσεύει ακόμη στο κακιασμένο, συμπλεγματικό εγώ του. Θα λάβει συντριπτική απάντηση. Πολύ σύντομα.
    και ..Χρονια σας Πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/12/13 23:52

    Καυστική ανακοίνωση με αφορμή την κατάπτυστη απόφαση απόλυσης της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα που με άνωθεν εντολές έλαβε σήμερα το ΚΥΣΔΕ εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λειτουργών του Κολλεγίου Αθηνών (ΣΕΛΚΑ).
    Αλλα ξεχασα ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ.... ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.