Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Δεν μπορεί, θα αναρωτιέσαι κι εσύ…

Η σύλληψη ενός Ηρακλειδέα του Στέμματος που σε όλη του τη ζωή σιτίζεται -κληρονομικώ δικαιώματι- στο Πρυτανείο, επειδή οδηγούσε το πολυτελές όχημά του –κατά πάσα πιθανότητα ατελώς αποκτημένο κι αυτό- με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας,  προκάλεσε περισσότερο θόρυβο απ' ό,τι ίσως θα δικαιολογούσε η ηθική κατάπτωση αυτού του εσμού των θλιβερών που συλλήβδην έχομε συνηθίσει να αποκαλούμε "πολιτικό σύστημα".

Προς τι ο θόρυβος? Ίσως να δικαιολογείται από το γεγονός ότι αρεσκόμαστε να ασχολούμαστε περισσότερο με τα φαιδρότερα και λιγότερο με τα σοβαρότερα. 
Αυτό όμως που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η παρέμβαση του αστείου ανθρωπάκου που παριστάνει τον Πρωθυπουργό.

Έτσι, σύμφωνα με την τρέχουσα ειδησιογραφία, ο «Πρωθυπουργός» έδωσε εντολή στον «υπουργό» του της Δικαιοσύνης, να επεξεργαστεί διάταξη σύμφωνα με την οποία βουλευτές - είτε εν ενεργεία είτε συνταξιούχοι - που θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας, όπως  η ψευδής βεβαίωση, η πλαστογραφία, η εκβίαση και η απάτη, θα στερούνται όλων των προβλεπομένων ατελειών και προνομίων τους που συνδέονται με τη βουλευτική τους ιδιότητα.
Διαβάζεις την είδηση και δεν μπορείς να μην αναρωτιέσαι…

Αναρωτιέσαι αν συνιστά το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης αυτή η σουξεδιάρικη ιστορία που εδράζεται στην απελπισία των αμέτρητων ανέργων, στην αγωνία των επισφαλώς εργαζόμενων, στην οδύνη των πενήτων συνταξιούχων, στον χαμό των απελπισμένων αυτοχείρων.

Αναρωτιέσαι αν συνιστά το αδίκημα της πλαστογραφίας η κατάθεση και η ψήφιση ενός διάτρητου προϋπολογισμού που με φτηνά λογιστικά κόλπα και ανόητες παραδοχές προϋπολογίζει μόνον οδύνη για τους ιθαγενείς, παράγοντας πρωτογενές πλεόνασμα αηδίας.

Αναρωτιέσαι αν συνιστά το αδίκημα της εκβίασης η κατάσχεση μισθών εις χείρας τρίτων και η δέσμευση καταθέσεων χωρίς καμία προειδοποίηση των φορολογουμένων, χρεωστών παράλογων και παράνομα επιβεβλημένων φόρων.

Αναρωτιέσαι αν συνιστά το αδίκημα της απάτης η εμμονή σε ένα πρόγραμμα «διάσωσης», του οποίου την αποτελεσματικότητα, οι ίδιοι οι δανειστές –σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκαιρία, αμφισβητούν. 

Αναρωτιέσαι κυρίως γιατί συνεχίζεις να ανέχεσαι να κυβερνάται αυτή η αγαπημένη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, που κοκκινίζ’ η σταφυλή και θάλλει η ελαία, από μια δράκα εξωνημένων Ολετήρων.

Δεν αναρωτιέσαι?! Δεν μπορεί, θα αναρωτιέσαι κι εσύ…

25 σχόλια :

  1. Ανώνυμος21/12/13 11:19

    Aποδεκτή έκανε το ΥΠΟΙΚ την τροπολογία πέντε βουλευτών της ΝΔ μέσω της οποίας επανάρχονται στα επίπεδα του 2008 οι τιμές ζώνης στο Παλαιό Ψυχικό για τους φόρους ακινήτων που πληρώθηκαν το 2012 και το 2013.
    Συνεπώς, όσοι φόροι για τα έτη αυτά έχουν βεβαιωθεί στους κατοίκους του Παλαιού Ψυχικού θα επαναβεβαιωθούν και θα τους επιστραφεί η διαφορά.
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/12/13 12:54

    ΜΕΤΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΔΥΣΣΕΑ...ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/12/13 13:28

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/12/13 14:57

    ¨Αντε "στρατηγέ άνεμε" και αρχηγός στα πιθήκια. Κάτι ήξερες και όλο το γυρόφερνες.....

    Τελικά πράγματι διόρισε την κόρη του στη βουλή, ως πρόεδρός της μιας μέρας, ή ήταν φήμη για να πλήξουν το ...ήθος του???? Ας με πληροφορήσει κάποιος περί αυτού, μην τον πάρω στο λαιμό μου τζιάπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ21/12/13 15:23

    ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ...ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/12/13 15:46

    Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ραχήλ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες....

    Μάλλον δεν άντεξε το ψέκασμα.......ή τόπαθε από το πολύ ψέκασμα!!!!

    Μάλλον έμαθε ότι το πλεούμενο του αρχηγού ήταν μόνο 8,5 μέτρα.....

    Δυσσέα, γιατί έγραψες στο τουίτ το Βύρωνα ως Πολύδερα και όχι πολύδωρα????? Έτσι και σε περιλάβει κακομοίρη μου στη @@@@φιλολογία να δω τι θα απαντήσεις μετά.....Βρέσε τρούπα να κρυφτείς....

    Η Ζωή κινδυνεύει από μία δημόσιο υπάλληλο που συνομιλούσε με το στουρνάρι κατά τη διάρκεια της ομιλίας της....Βοήθεια, βοήθεια βεβηλώθηκε ο ....ναός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/12/13 15:54

    «Οχι και ο Πολύδωρας να μας κουνάει το δάχτυλο! Η επιτομή του παλαιοκομματισμού, της ρουσφετολογίας, της σπατάλης, των δικών μας παιδιιών"

    Α!!! ρε Φωτεινή, ανεξάρτητα του ότι είσαι καραδεξιά, πάντα σε πήγαινα γιατί τάχωνες σε όποιο λαμόγιο τόπαιζε κήνσορας και "ήθος".

    Αλήθεια, στο χωριό κάπου έχουμε μια τοποθεσία "Γράνα", ξέρει κανένας που είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/12/13 16:23

    Αφου την πας την Φωτεινη που λεει σε ολα ναι μεγεια σου και χαρασου Πιστευω να την ψηφιζεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/12/13 16:47

    ΔΥΣΣΕΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;
    Πολύδωρας: Καταψήφισε το νομοσχέδιο για τον φόρο στα ακίνητα:
    Καταψήφισε ο βουλευτής της ΝΔ Β. Πολύδωρας το νομοσχέδιο για τον φόρο στα ακίνητα κατά την ονομαστική ψηφοφορία που έγινε ύστερα από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
    Την ψήφο του ακολούθησαν χειροκροτήματα από την πλευρά της αντιπολίτευσης.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/12/13 19:03


    Προτείνω στη "Βάση" να είναι συγκρατημένη στους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις. Νομίζω σ΄αυτό θα διαφέρομε και θα υπερέχομε από όλους τους "ταγούς" μας. Ποιο το όφελος αν είμαστε ίδιοι μ΄αυτούς.
    Βέβαια μας ερεθίζει και κείνη η "ΠΗΓΗ". Ας Συγκρατηθούμε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/12/13 19:21

    Βεβαια η Φωτεινη δεν μιλησε ποτε για τα μεγαλα λαμογια Ολο τα μικρα της φταινε οπως και σε σενα ! Η διαφορα μας ειναι οτι εμενα μου φταινε και τα μικρα και τα μεγαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/12/13 19:32

    Τσιρκολοκατάσταση.....ή καλύτερα μπάχαλοοοοςςςς (όπως θάλεγε ο μακαρίτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/12/13 19:45


    ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΎΣΑΝ ΤΟΝ πΟΛΎΔΩΡΑ......

    Αδέρφια δεν είναι αυτό τέλεια κ α τ ά ν τ ι α ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/12/13 20:13

    ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΙ ΠΟΙΟ ΣΕΜΝΑ...ΔΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΥΔΕ ΧΩΝΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/12/13 21:26

    Απολύθηκε η καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Αντ. Σαμαρά να αντιγράφει

    η ροφιάνα! η αντιευρωπαϊστρια, η λαϊκίστρια, η οπαδός της δραχμής και η υποσκάπτρια της εθνικής προσπάθειας για τη σωτηρία της χώρας».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/12/13 21:40

    Να ξέρετε οτι στο εξής δεν θα κρατάνε ούτε τα προσχήματα Ο Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/12/13 22:10

    Έχαψε το" χαϊβάνι " ότι απολύθηκε για το γιο του σαμαρά, επειδή το διάβασε σε κάτι ηλιθιο-πιθηκο μπλογκ....Θα πνιγείς μάτι μην τα καταπίνεις αμάσητα.

    Και να ήθελε να πατήσει την πεπονόφλουδα θα τον άφηνε ο μύσταξ ή ο φασίστας σύμβουλος????

    Και για να σοβαρευτούμε λίγο.

    Μην καταπίνετε αμάσητα ότι μ@@@@@ία διαβάζετε. Βάλτε το ρημάδι να δουλέψει κουτοπόνηρα και τότε θα βρείτε τη λύση......άιντε χαϊβάνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/12/13 22:36

    Και επειδή μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει λάθος στις πολιτικές μου εκτιμήσεις (φτύνομαι μοναχός μου, δε χρειάζεται από σας) διαβάστε να μαθαίνετε.

    Σας έγραψα παλιά ότι οι νικητές του Β' παγκοσμίου και ειδικά οι δυτικοί (της αστικής δημοκρατίας, της επονομαζομένης) δεν πρόκειται να αφήσουν κανένα πιθηκοειδές ναζιστικής απόχρωσης. Ένα το κρατούμενο

    2. Στην ελλαδίτσα τάχωσαν χοντρά (τα δάνεια του μνημονίου ντε). Έχετε την εσφαλμένη εντύπωση ότι θ' αφήσουν το παιχνίδι σε δίτερμα σύριζα κυβέρνησης και ενισχυμένης χρυσής αυγής (τύπου αξιωματικής)??? Δε γουστάρουν το μπάχαλο γιατί δεν τους εξυπηρετεί.....Εκτός και αν ελέγχουν τα βαρεμένα του σύριζα όπως τα αστικά λαμόγια τόσα χρόνια. Ε ρε απαγοήτευση που έχετε να φάτεχαχαχαχαχα. Μη μου πεις ότι δε σας περνάει από το μυαλουδάκι σας (όσο και να μη σας κόβει) ότι κάπου το ίδιο θάναι.....

    Επειδή όμως το δίπολο δεν πρέπει να υπάρχει (πάσει θυσία), να είναι δηλαδή (αν σπάσει ο διάβολος το πόδι του) τα βαρεμένα με τα μυαλοκαμένα κυβέρνηση και με τα πιθήκια να εκπροσωπούν την αντιπολίτευση (εκεί θα δεις το μπάχαλο) γι' αυτό άκου τι θα γίνει.

    Η χρυσή αυγή μάλλον θα βγει εκτός νόμου κάπου εκεί κοντά στις εκλογές, πολύ κοντά.

    Θα έχουν εν τω μεταξύ γίνει οι απαραίτητες αλλαξοκολιές στο δεξιό χώρο και τα απαραίτητα μαγαζάκια τύπου πολύδωρα, νέας μέρας κλπ για να απορροφήσουν τα ξέμπαρκα αγανακτισμένα φασιστοειδή (που πάντα υπήρχαν στην ελλαδίτσα) να μην πάνε κατά Καμμένο μεριά. Άλλωστε έρριξε και αυτός τις γέφυρες με τη Γιαταγάνα.

    Εν ολίγοις αρχίζουν και ετοιμάζονται για το θέρισμα των ψηφοφόρων της χρυσής αυγής, που δεν θα φτάσει στις εκλογές (και σωστά δε θα φτάσει, λέω εγώ το καθίκι).

    Έτσι και να βγουν τα βαρεμένα με τα μυαλοκαμένα (που μάλλον δεν θα τα αφήσουν, δε ρισκάρουν 300 και δις, γιατί δεν είναι μαλάκες) δεν θα υπάρχει το δίπολο σύριζα και πιθήκων, με αποτέλεσμα εντός 3μήνου άντε 6μήνου να γίνουν στο σύριζα σαν του λαγού τα παιδιά.....ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ,ότι έγραψα βγήκα αληθινός και το ξέρεις και γι' αυτό σκας και διαστρεβλώνεις με ψευτιές ....Με τις υγείες μας. Θέσεις παίρνουν εν όψει εκλογών. Αλλαξοκολιές γίνονται και εσύ χαϊβάνι (χωρίς εισαγωγικά) περιμένεις έλεος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ σούχω γράψει χιλιάδες φορές. Και επειδή δεν πληρώνουν αυτοί που πρέπει και όποιος πρέπει και τους υπερασπίζεσαι ηλιθιωδώς κιόλας γι' αυτό στου γράφω και σου ξαναγράφω ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ, αφού δε θες να πληρώσουν τα λαμόγια, ΤΡΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ που κουτοπόνηρα διασπείρεις ότι εγώ αθωώνω τα τρανά. Τα Μέσα μαζικής επιβολής, τους τραπεζίτες με αυτούς της ΤτΕ που τους θέλω κρεμασμένους, το κύκλωμα φαρμακοβιομηχάνων γιατρών φαρμακοποιών, τις ενδοομιλιακές κλπ

    Κατά τα άλλα δε μου βγαίνει για τα μεγάλα λαμόγια (μάλιστα βρήκες και διαφορά) Ρε ντεεεεεε, ρε ντεεεεεεεε μιράκιον........

    Εν πάσει περιπτώσει, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ γιατί για μένα ισχύει το άλλο εσείς (τ' αδέρφια μου) και άλλο οι ιδέες σας, τις οποίες καταχεριάζω και σας ματσουκώνω γι' αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/12/13 23:41

    ΔΡΟΥΓΟΣ : ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΔ !
    ΣΕ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ
    Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αθανάσιος Δρούγος παρουσιάζει δύο δημοσκοπήσεις- της αμερικανικής και βρετανικής πρεσβείας- που αλλάζουν άρδην τις ισορροπίες στο...
    πολιτικό σκηνικό...
    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας, που έγινε σε πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με τη μέθοδο της κάλπης, έχει διαμορφωθεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα, με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και… δεύτερο κόμμα τη Χρυσή Αυγή, η οποία μετά τις συλλήψεις των στελεχών της δείχνει να έχει εκτοξευτεί στο 17,5% ως πρόθεση ψήφου.
    Η ΝΔ ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο 5,5%, οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%. Το "Plan B" του Α.Αλαβάνου κατακτά το 2,5% και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων.
    Η δημοσκόπηση της βρετανικής πρεσβείας δίνει τα εξής αποτελέσματα: ΣΥΡΙΖΑ 27,5 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18% Ν.Δ 17% ΑΝΕΛ 5,5% ΚΚΕ 7,5 % ΠΑΣΟΚ 3,5 %
    Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση του κ. Δρούγου, ο οποίος είναι ειδικός στις διεθνείς σχέσεις και στρατιωτικός αναλυτής.
    «OTI ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ. ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ....ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Η ΧΑ. ΣΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ. ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟ...ΓΙΣΙΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΧΑ.../ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ... Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ Η δημοσκόπηση έγινε με πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με την μέθοδο της κάλπης, δηλαδή, εξασφαλιζόταν το μυστικό της ψηφοφορίας και πιθανό αυτό να δικαιολογεί και το υψηλό ποσοστό της ΧΑ. Η δημοσκόπηση που έχει διαρρεύσει σε ιστότοπο γνωστού γεωστρατηγικού αναλυτή με άριστη πληροφόρηση από τις δύο πρεσβείες, δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και ... δεύτερο κόμμα τη ΧΑ, η οποία μετά τις συλλήψεις των στελεχών της δείχνει να έχει εκτοξευτεί στο 17,5% ως πρόθεση ψήφου. Η ΝΔ ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο 5,5%, οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%. Το "Plan B" του Α.Αλαβάνου κατακτά το 2,5% και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων.
    Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ BΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ Δείτε τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης: ΣΥΡΙΖΑ 27,5 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18% Ν.Δ 17% ΑΝΕΛ 5,5% ΚΚΕ 7,5 % ΠΑΣΟΚ 3,5 % Ότι δεν διαβάζετε είναι εκτός βουλής…»
    Πηγή: analystsforchange.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/12/13 05:36

    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ Ο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ..ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΛΕΛΟ ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ...ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΑ ......ΟΧΙ ΠΟΥ Θ ΑΦΗΝΑΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ν ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟ ΧΟΥΦΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ.....ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΨ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ.......ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΑΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/12/13 05:36

    ΞΕΧΑΣΑ...ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/12/13 06:16

    ΑΥΤΟ ΤΙΑ ΤΟΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥΠΑΤΡΑΠΑΝΩ ΛΕΕ4Ι ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ
    Ο γιος του πρωθυπουργού στράφηκε προς τον συµµαθητή του πίσω θρανίου και προσπάθησε να εκµαιεύσει τις σωστές απαντήσεις. Η καθηγήτρια κινήθηκε προς το µέρος τους. Στάθηκε ανάµεσα στα θρανία των δύο εφήβων και ζήτησε τη συµµόρφωσή τους. Κι όµως, ο 15χρονος Κωνσταντίνος επέµεινε. Σύµφωνα µε τη µαρτυρία που κατατέθηκε στο δικαστήριο, ο γιος του Πρωθυπουργού γύρισε προς άλλο συµµαθητή του και του φώναξε: «ρε µαλ..., αυτή δεν είναι η σωστή απάντηση;». Η επιτηρήτρια, µαζεύοντας όλο το θάρρος της –µπορούµε όλοι να φανταστούµε το πώς νιώθουν οι καθηγητές των ιδιωτικών σχολείων όταν πρόκειται να επιπλήξουν γόνους µεγαλοπολιτικών και δη του Πρωθυπουργού της χώρας- αποφάσισε να επέµβει δραστικά. Σύµφωνα µε τον κύριο Ψαλίδα, του µονόγραψε την κόλλα.
    ΨΑΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΕΔΩ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 9 ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ/.....ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ..ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/12/13 07:43

    5.38 π μ (κούκε) για την πιπερίτσα σε άλλο σχόλιο.

    5.36 π. μ. εδώ με άλλο όνομα.....

    Ξύπνησαν (οι πολλοί ο εις ένας) άγρια χαράματα και με την τσίμπλα κορόμηλο και τρέξανε στο σάιτ....

    Το μονόπρακτο με τους 10 ρόλους χαχαχαχαχαχα Για γέλια και για κλάματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/12/13 09:32

    Τωρα καταλαβα το ληξιαρχο που οταν τον ρωτησα μηπως ξερει κανενα μου ειχε πειι καποτε [φασκελωκουκουλωτα, ειναι ενας μπανταβος με καμια δεκαρια προσωπα]......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/12/13 10:51

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΟ ....ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.